Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Maximáld a regenerációdat

Maximáld a regenerációdat

Az edzéstől nem leszel gyorsabb. Az edzéstől fáradtabb leszel. A regeneráció az, ami gyorsabbá tesz.

A nyári szezonban mindent könnyebben és lendületesebben veszünk, azonban ilyenkor lehet leginkább átesni a ló túloldalára andndash; éppen ezért ez a legfontosabb időszak arra, hogy optimalizáljuk a regenerálódást. Csináld jól és fejezd be eddigi életed legeredményesebb és legszórakoztatóbb nyarát; vagy ne foglalkozz ezzel, kockáztasd a kiégést, a sérülést és azt, hogy a nyár hátralevő részét majd a kanapén fekve töltöd. De ne aggódj! Kövesd az alábbi tippeket és ígérjük, hogy pofonegyszerű dolgod lesz. Ráadásul jól fogod érezni magad, a legjobb formádat nyújthatod és mindemellett még jól is szórakozhatsz!

 • Vedd magadhoz azokat a makrotápanyagokat, amelyekre szükséged van: az első lépés a tank újratöltése. A Recoverite-nak köszönhetően szerencsére mi sem egyszerűbb ennél. Tégy hideg vízbe 2-4 kanálnyit belőle (a mennyiség az edzés hosszúságától és intenzitásától is függ) majd rázd fel és fogyaszd el. Az izmaid felszívják a komplex szénhidrátokat és a gyorsan felszívódó tejsavófehérje-izolátumot pillanatok alatt annak köszönhetően, hogy a termék az ideális 3:1-es arányt tartalmazza. Az elektrolitok és a regenerálódást gyorsító aminosav, a glutamin együtt egyszerűen tökéletes munkát végeznek.

 • Támogatja a hormon-és mellékvese-rendszeredet: a szervezeted az összes stresszt ugyanúgy regisztrálja andndash; beleértve az edzéseket is. A mellékvese ennek megfelelően választja ki, hogy most andbdquo;harcandrdquo; vagy andbdquo;menekülésandrdquo; módra kapcsol. Bár ez nagyon fontos a jó teljesítmény szempontjából, azonban a regeneráció maximalizálása igazából azt jelenti, hogy ebből olyan gyorsan kell egy pihentető, anabolikus állapotba kerülni, amilyen hamar csak lehet. A következő ásványi anyagok segítik ezt a folyamatot:

  • Chromemate; ez az olcsó, mégis nagyon hatékony ásványi anyag fokozza a szénhidráttárolást és az anyagcserét. A króm mesterien szabályozza a vércukrot és támogatja a megfelelő inzulinválaszt andndash; amely az egyik legfontosabb anabolikus hajtószerkezet a testedben. Ráadásul plusz előnye, hogy egész nap segít fenntartani az energiaszintedet és az éhségszintet egyensúlyban tartja.

  • Magnézium; Vitathatatlanul ez az egyik legfontosabb ásványi anyag az emberi szervezet számára (és sajnos nagyon gyakori a hiányossága), a magnézium egyébként együtt dolgozik a Chromemate-al az inzulin funkciók ösztönzéséhez.
   Mindemellett a magnézium fontos szerepet játszik a mellékvese egészségében, segíti a pihenést és az ellazulást, valamint segít abban, hogy a tested kikapcsolja magát, és készen álljon a jól megérdemelt pihenésre és emésztésre. Az izomlazításban és a görcsök enyhítésében, valamint a nyugodt alvás elősegítésében játszott szerepe szintén elengedhetetlen a regenerációhoz.

  • Bór; Ez a kevésbé ismert tápanyag elengedhetetlen a testmozgás során csökkentett hormonszintek helyreállításához. A nagyobb volumenű sportolóknak napi 5-15 mg ajánlott, illetve mindenkinek, aki éppen egy nehéz edzésen van túl, hozzá kellene juttatnia a szervezetéhez.

 • Antioxidánsok, vitaminok és ásványi anyagok: neutralizálják a szabadgyököket, és biztosítják a testedet a vitaminok és ásványi anyagok utánpótlásáról, amelyeket a szervezeted az edzés során elhasznált, azonban a Premium Insurance Caps segít neked ebben a helyzetben! Vegyél be belőle napi 2-4 kapszulát minden nap, majd edzés után még 2-4 darabot. Ezzel az egyszerű rutinnal megvéded az immunrendszered, csökkented a fájdalmad és növeled az energiaszintedet. A Mito Caps, Super Antioxidant és az AO Booster további segítségedre lehet az antioxidánsok pótlásában.

 • Gyulladás megszüntetése: Az edzés gyulladást okoz.A Tissue Rejuvenator viszont segíthet ezen, mindemellett biztosítja a gyógyuláshoz szükséges nyersanyagokat az ízületeid és a kötőszövet számára. Edzés után a Recoverite-al együtt vegyél be 2-4 kapszulát edzés után, majd további két kapszulát a nap során. Az osteoarthritisben vagy az ízületi betegségben szenvedőknek, vagy azok, akik most éppen egy sérülésből épülnek fel, napi 4-8 kapszula ajánlott.
  Lendítsd fel a Tissue Rejuvenator hatását az EndurOmega-val, a Hammer omega-3-zsírsav étrendkiegészítőjével. Vegyél be napi 4 kapszulát, ebből legalább kettőt közvetlenül edzés után.

 • Újjáépítés éjszaka: maximalizáld az izmok újjáépítését és növeld természetesen az emberi növekedési hormont miközben alszol andndash; ehhez csak annyit kell tenned, hogy összekeversz egy kanálnyi Hammer Whey-t 1-2 deciliter vízzel, és megiszod közvetlenül alvás előtt.
  Ez biztosítja a szervezetednek azokat az aminosavakat is, amelyekre a szervezetednek szüksége van ahhoz, hogy az izomzat újjáépüljön és megerősödjön a legjobb regenerációs időszak alatt andndash; vagyis akkor, amikor alszol.

Természetesen egyik lépés sem helyettesíti a megfelelő étkezést és pihenést. Azonban ezek a tippek egészséges életmóddal és rendszeres pihenéssel karöltve segíthetnek neked abban, hogy elérd azokat a célokat, amelyekről korábban csak álmodtál.

 

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login