Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Race Caps Supreme – Az 5 csillagos termékünk!

Race Caps Supreme – Az 5 csillagos termékünk!

Steve Born írása

 

1990 decemberében vettem meg az első doboz Race Caps-ot, miután megláttam egy egy barátom házában. Azt mondta, hogy ez egy remek termék, de mielőtt elindultam volna megvásárolni, nagyon sok saját kutatást végeztem az összetevőivel kapcsolatban. Kutatásom izgalmas következtetésre vezetett: „Ez a termék nem csak a sportteljesítmény természetes növelésére szolgál; van néhány fantasztikus általános egészségügyi előnye is. Mindenképpen kipróbálom! ”

 

Az első dobozom óta fenntartások nélkül támogatom ezt a csodálatos terméket. A Race Caps, amelyet a Race Caps Supreme formula követett, minden sporttevékenységem szerves részét képezi. Alkalmaztam a Race Across America, Furnace Creek 508 versenyeken, valamintéletem első és egyetlen Double Furnace Creek 508 eseményén, ésegyéb megmérettetésekkor. Ráadásul a mindennapi egészségkiegészítő programomnak is elengedhetetlen részévé vált. A Race Caps Supreme kulcsfontosságú mindkét területen!

 

Akár élsportoló vagy, akár hétvégi harcos, akinek elsődleges célja az, hogy fitt maradjon és élvezze az optimális egészséget, a Race Caps Supreme az a termék, amely nem maradhat el! A Race Caps Supreme több mint három évtizede a következő előnyöket nyújtja:

 

• Magasabb energiaszint az edzések alatt és egész nap anélkül, hogy kellemetlen stimuláló mellékhatások lépnének fel, amelyek számos más kiegészítő összetevőiből származnak

• A fittség észrevehető növekedése

• Kevesebb izomfájdalom és fokozott gyógyulás az edzések után

• Antioxidáns támogatás az immunrendszer optimális működéséhez

• Táplálkozási támogatás a szív- és érrendszer egészségének optimalizálásához és számos degeneratív betegségek elkerüléséhez

 

A tápanyagok egyedülálló keveréke - amelyek mind szinergikusan működnek együtt - lehetővé teszi a Race Caps Supreme számára, hogy segítsen a legkeményebb edzéseken és versenyeken, segíti a regenerációt, és kiváló védelmet nyújt a szervezetednek, különösen a szív- és érrendszerednek. Lehetetlen, hogy itt felsoroljam a Race Caps Supreme összes alkotóelemét, és azt, hogy azok mit eredményeznek, viszont olvashatsz róluk a termékről szóló cikkben, az Endurance News legújabb kiadásának 12-15. oldalán. Rengeteg remek információ található ebben a cikkben, ezért remélem, hogy elolvasod.

 

Semmilyen más sportkiegészítő nem képes biztosítani a Race Caps Supreme által kínált előnyöket. 34 éve  a sportolók kedvence egy olyan piacon, amelyet elárasztanak azok a termékek, amelyek túl sokat ígérnek, de alulteljesítenek. Ez a hatékony készítmény mind a sportteljesítmény növelését, mind az optimális egészségi állapotot segíti – egy plusz lökés a keményen edző sportolók számára, de mindenkinek nagyon hasznos.

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login