Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

RACE CAPS SUPREME: NE HAGYD OTTHON MOSTANTÓL!

RACE CAPS SUPREME:  NE HAGYD OTTHON MOSTANTÓL!

Steve Born írása


1994 áprilisában vettem meg az első doboz a Race Caps Supreme-t, amely akkoriban Race Caps néven volt ismert. És őszintén mondhatom, hogy attól az időponttól kezdve kevés olyan nap van, hogy nem használom. Ennek az az oka, hogy a termék megvásárlását megelőzően egy önálló kutatást végeztem a komponenseiről, és rájöttem: andbdquo;Hé, ez a cucc nem csak abban segít, hogy jobb sportoló legyek; egyéb általános fantasztikus egészségügyi előnyhöz jutok a termék által!

Ettől az időtől kezdve, bátran és fenntartás nélkül ajánlom ezt a csodálatos terméket. A Race Caps Supreme az 1994-es első doboz óta az összes sport tevékenységem szerves része lett - Race Across America, Furnace Creek 508, két határtól-határig verseny állam rekord, történelem első és egyetlen Double Furnace Creek 508, és még több ... és alkalmazása mindenképpen elengedhetetlen a napi kiegészítő programomban is. A Race Caps Supreme szedése mindkét területen rendkívül fontos!

Ha élsportoló vagy, esetleg sporteseményeken résztvevő rekreációs sportoló, vagy valaki, akinek elsődleges célja az, hogy fit maradjon és élvezze az optimális egészséget, akkor a Race Caps Supreme az a termék, amelyet ne nélkülözz! A Race Caps Supreme 30 éves tapasztalatára építve, a következőket állapította meg:

  • Magasabb energiaszint az edzések során és egész nap, anélkül, hogy az összetevőkből származó kellemetlen stimuláns mellékhatások lépnének fel, mely sok egyéb táplálékkiegészítőben jelen van
  • Az állóképesség észrevehető növekedése
  • Izomfájdalom megszűnése vagy csökkenése, és az edzés után gyorsabb regenerálódás 
  • Antioxidáns támogatás az optimális immunrendszer működéséhez
  • Kulcsfontosságú tápanyagok, amelyek segítik a szív- és érrendszeri egészség optimalizálását és védelmet nyújtanak számos degeneratív betegség ellenEz az egyedülálló tápanyagok keveréke - melyek tökéletes összhangban képesek együttműködni -, teszi lehetővé a Race Caps Supreme számára, hogy a legkeményebb edzéseken és versenyeken segítsen Neked a regenerációban és tökéletes védelmet nyújtson szervezetednek, különösen a szivednek.

AZ ÖSSZETEVŐK:

Q10 koenzim (CoQ10): ubiquinonként is ismert (az "ubikinon" szóból ered, ami azt jelenti, hogy csaknem mindenhol létezik), a CoQ10 egy létfontosságú szubsztrát ("gyújtógyertya") az ételből és oxigénből származó energia hatékony előállításához..A CoQ10 jelentősége messze túlmutat a sportteljesítmény javításán; a tiszta, hatékony energiatermelés fenntartásában betöltött szerepe vitathatatlanul elengedhetetlen az optimális egészség megőrzése szempontjából, különösen a szív- és érrendszeri problémák elkerülésében és az erős immunrendszer megtartásának tekintetében.

Idebenone: a CoQ10 andbdquo;ikertestvéreandrdquo;, remek visszajelzések hatására figyelemre méltó idebenone a andbdquo;szupersztárandrdquo; státuszát megszerezte. Az egyik legígéretesebb energianövelő, kognitív javító és öregedésgátló hatása van. Számos ugyanolyan előnyhöz jutsz vele, mint a CoQ10, de ezen felül egyedülálló tulajdonsága, hogy képes az energiatermelő képességét alacsony oxigéntartalmú körülmények között elvégezni.

Megjegyzés: Ha egy egyszerű egyéb CoQ10 terméket használsz az nagyon hasznos, de a rendkívül széles körű előnyökről lemaradhatsz, amelyeket csak a Race Caps Supreme CoQ10 / idebenone kombinációja biztosít!

EGYÉB ÖSSZETEVŐK:

E-vitamin - erős antioxidáns, amely a CoQ10 és az Idebenone mellett segít semlegesíteni az energiatermelés során természetesen előállított szabad gyököket.

Oxy-Assist andtrade; - Trimetil-glicint (TMG) és inozint tartalmaz, amelyek előnyöket nyújtanak az oxigénfelhasználás fokozásában, a zsírok üzemanyag-optimalizálásában, az energiatermelésben valamint a savas puffadségérzés elkerülése érdekében.

Krebs-ciklus intermedierek - Ezek a kalbs, magnézium- és kálium-kelátok ("kötések") a Krebs-ciklus közbenső termékeihez, a malát, citrát, aszpartát, lizinát és glicinát, amelyek az energiatermelésben részt vevő szubsztrátok. Az alfa-ketoglutarát, egy másik Krebs-ciklus, szintén szerepel a Race Caps Supreme képletében.

Emésztési segédanyagok - A tápanyag felszívódásának maximalizálása érdekében a Race Caps Supreme emésztési segédanyagokat tartalmaz, amelyek közül az egyik a sokat kutatott, standardizált fekete bors kivonat, a Bioperine andtrade;.

Összefoglaló: Egyetlen más, sport-specifikus táplálékkiegészítő sem nyújtja a Race Caps Supreme által biztosított előnyöket; ez továbbra is a sportolók számára a legmegfelelőbb választás, ellenáll az időnek egy olyan piacon, mely szegényes javakat biztosító termékekkel elárasztott. A Race Caps Supreme tápanyagkeveréke segíti mind a magas szinvonalú sport teljesítmény elérését, mind az általános egészség megőrzését a keményen edző sportolók számára, de mindenki számára nagyon előnyös tulajdonságokkal bír. Az évek folyamán a sportos teljesítményem, és ami még fontosabb, az általános egészségem jelentősen javult a Race Caps Supreme napi használatával. Ez egy igazán figyelemre méltó, semmi máshoz nem hasonlítható termék, amiről abszolút hiszem, hogy mindenki - sportoló és nem sportoló számára egyaránt - hasznára válik. Mostantól kezdve legyen a minden napos táplálékkiegészítőd részeandhellip; Garantálom, hogy elégedett leszel az eredményekkel!
Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login