Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Koenzim Q10 és idebeone, az elengedhetetlen páros

Koenzim Q10 és idebeone, az elengedhetetlen páros

Az állóképesség növelése a szervezet megfelelő energiaszintjének fenntartásával. Gyors regeneráció és az immunrendszer támogatása. Ezek mindenkinek számára elengedhetetlenek, de nem csak sportolás közben vagy után, hanem a mindennapokban is. Ismerd meg a Race Caps Supreme táplálékkiegészítőnket, a Hammer Nutrition napi vitaminjainak fontos tagját, amivel mindezekre szert tehetsz!

Korábbi cikkeinkben már bemutattuk a Premium Insurance Caps-et és a Mito Caps-et, mai cikkünkben pedig a Race Caps Supreme-mel foglalkozunk, ami a Hammer Nutrition napi vitaminjainak fontos tagja.

Azokat a táplálékkiegészítőinket soroljuk ide, amelyekről úgy gondoljuk, hogy mindenkinek napi szinten kellene használnia, ha szeretnék biztosítani szervezetük napi vitamin- és tápanyagszükségletét, legyen szó akár profi, akár amatőr sportolókról vagy olyanokról, akik csak első osztályú támogatást akarnak nyújtani a testüknek, mert úgy érzik, ezt az étrendjükkel nem tudják biztosítani.

Lássuk, mit nyújt nekünk ebben a Race Caps Supreme!

Koenzim Q10 (CoQ10) és idebenone

A Race Caps Supreme két legfontosabb összetevője a Koenzim Q10 és az idebenone, amelyeknek fontos szerepe van a test energiatermelésében. Két összetevő, amelyek tökéletesen kiegészítik egymást.

 

 • Koenzim Q10: Egy olajban oldódó anyag, amely elsődlegesen a mitokondriumokban van jelen és ATP formában energiát termelve részt vesz az aerob sejtlégzésben. Mivel a szervezet energiatermelése 95%-ban így jön létre, ezért elengedhetetlen, hogy a koenzim Q10 megfelelő mennyiségben legyen jelen. Egyszerre van teljesen oxidált és teljesen redukált állapota is, amely lehetővé teszi, hogy az energiatermelésben betöltött szerepe mellett antioxidánsként is funkcionálhasson.
 • Idebeone: A CoQ10-hez hasonlóan szintén az energiatermelésben van szerepe, azonban a Q10 koenzimmel ellentétben alacsony oxigénszintű környezetben is képes kifejteni jótékony hatását, ezzel a tulajdonságával tökéletesen kiegészítve a CoQ10-et. Az idebeone a valódi különbség, ami megkülönbözteti a Race Caps Supreme-et a többi táplálékkiegészítőtől, amelyek csak koenzim Q10-et tartalmaznak.

 

TUDTAD?: A Q10 koenzimet a szervezet nagyjából 30 éves korig képes saját maga is termelni, ezt követően utánpótlása azonban csak külső forrásokból lehetséges.

Mikor válasszam?

A Race Caps Supreme elsődleges feladata, hogy a koenzim Q10 és az idebeone segítségével támogassa a szervezeted, hogy megfelelő mennyiségű energiát állítson elő a táplálékból és az oxigénből. Ha úgy érzed tested energiaellátása nem megfelelő a versenyek és az edzések során, akkor a Race Caps Supreme az a sport táplálékkiegészítő, amit érdemes kipróbálnod.

Amellett, hogy a CoQ10 és az idebeone segít biztosítani a kellő mennyiségű energiát, a következő jótékony hatásait is megtapasztalhatod:

 • Oxy-Assist: A Hammer Nutrition által kifejlesztett egyedülálló tápanyagkeverék, amely fokozza az oxigénfelhasználást, optimalizálja a zsírégetést, növeli az energiatermelést és segít a sav felhalmozódás megszüntetésében.
 • Támogatja az energiatermelés Krebs-ciklus folyamatát.
 • A Race Caps Supreme tartalmaz egy proteázból, amilázból, glükoamilázból, lipázból, cellulázból, fitázból, maltázból és szacharázból álló enzimkeveréket, amely segít a tápanyagok megfelelő felszívódásában.
 • Tartalmazza még a következő vitaminokat és ásványi anyagokat: E-vitamin, Kalcium, Kálium, Magnézium.
 • Növeli az állóképességet.
 • Csökkenti az izomfáradtságot.
 • Gyorsabb regeneráció.
 • Az immunrendszer támogatása antioxidánsokkal.
 • A szív- és érrendszer működésének támogatása.

Alapvető

Kétfajta napi vitamincsomagot állítottunk össze azoknak, akik minden szükséges vitamint, nyomelemet és tápanyagot szeretnének bevinni a szervezetükbe, legyenek akár profi, vagy hobbi sportolók. A Race Caps Supreme mindkettőben szerepel és nem véletlenül.

Ha szeretnéd, hogy a szervezeted energiaellátása megfelelő legyen, jobb állóképességre és gyorsabb regenerációra vágysz, akkor a Race Caps Supreme a megfelelő választás. Próbáld ki, hogy új szintre emeld a teljesítményed

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login