Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Töltsd fel magad a Hammer Nutrition valamelyik elektrolit termékével!

Töltsd fel magad a Hammer Nutrition valamelyik elektrolit termékével!

Steve Born írása

Az edzések intenzítása jelenleg a csúcson vagy annak közelében van, az ország legnagyobb részében pedig meleg az időjárás. Főként abban az esetben, ha egyszerre mindkettő tényező érvényben van, növekedhet a görcsölések előfordulásának esélye. 
 

Ez egyáltalán nem megengedhető. A görcsölés tönkreteheti az edzést, és fájdalmat is okoz. Egészen biztos, hogy nem szeretnéd ezt az állapotot akkor sem, ha ezt már valaha is tapasztaltad, de abban az esetben sem, ha még nem volt benne részed.

Tehát különös figyelmet kell fordítanod az üzemanyag ellátás egyik fontos szempontjára - az elektrolit feltöltésére. Sokszor mondjuk ezt, mert igaz: az elektrolitok olyanok, mint a motorolaj az autóban;  nem indítják el a motort, de feltétlenül szükségesek a zökkenőmentes működéséhez. Az emésztőrendszer, az idegrendszer, a szív- és érrendszer, az izomzat megfelelő működése - és ez utóbbi magában foglalja a görcsös problémák elkerülését is - az elektrolitszinttől függ.
 

Pontosan úgy kell az elektrolitok esetében is cselekedned, mint egyéb frissítések esetén, hiszen nem várod meg azt sem, amíg elfogysz, hanem folyamatosan gondoskodsz a megfelelő kalória mennyiség elfogyasztásáról, vagy nem várod meg, amíg kiszáradsz, hanem odafigyelsz a folyadék fogyasztásra. Az elektroliteket is pótolnod kell, mielőtt jelentkeznének a görcsölések. A következetes frissítés előírja, hogy az üzemanyagod adagolásának mindig tartalmaznia kell az alapvető ásványi anyagokat is.  

Endurolytes - Kiváló képlet. Számos lehetőség. Teljes sprektumú.


Nem számít a testsúly, a test típus és a fittség sem, és nem lényeges milyen őrülten kemény edzést
végzel. Az időjárási körülmények is lehetnek bármilyenek: a Hammer Nutrition egyik Endurolytes termékével fedezheted elektrolit igényed!
 

Endurolytes - Az eredeti, teljes spektrumú kapszulánk továbbra is a sportolók ezrei számára kivitelezhető termék. Miért? Mivel az összes szükséges elektrolit ásványi anyagot tartalmazza. Az Endurolytes kapszulák adagolása nagyobb rugalmasságot biztosít. Alacsony nátrium-klorid tartalma kiegészíti az egészséges, alacsony sótartalmú étrendet.

Adagolása: Jó kiindulási pont 1 kapszula 50-60 testtömeg-kilogrammonként óránként, azzal a rugalmassággal, hogy az adagot felfelé vagy lefelé módosíthatod - és módosítanod is kell - az erőfeszítés, az intenzitás és / vagy a hőmérséklet viszonyok függvényében. Az első adagot 15-30 perccel a kezdés előtt vedd be, és óránként adagold.

Endurolytes Extreme - Ha az időjárási viszonyok távol esnek a kényelmi zónától (azaz melegebb és / vagy párásabb a szokottnál), itt az ideje, hogy magabiztosan tudd kezelni ezeket a helyzeteket!
 

Az Endurolytes Extreme ugyanazokat az elektroliteket tartalmazza, mint az összes Endurolytes recept;  de mindegyik Endurolytes Extreme kapszula háromszor annyi sót (nátrium-kloridot) és káliumot tartalmaz, mint az Endurolytes kapszula, amely segít ellensúlyozni az adott ásványi anyagok normálnál magasabb veszteségeit. Azoknak a sportolóknak, akik magas sótartalmú étrendet fogyasztanak, az Endurolytes Extreme szükséges - legalább addig, amíg egészségesebbre csökkentik a sófogyasztásukat -, mivel étkezési gyakorlataikkal nagyobb sóveszteség éri őket edzés közben.

Adagolása: 1-2 kapszula óránként.  Az első adagot 15-30 perccel a kezdés előtt vedd be, és óránként adagold.

Endurolytes Fizz - Ha a kapszula nem megfelelő számodra, akkor az Endurolytes Fizz az, amit keresel.  Add hozzá ezeket a gyorsan feloldódó tablettákat a vizes palackodhoz, hogy ízletes, cukormentes, teljes spektrumú, pezsgő elektrolit italt hozz létre.
 

Adagolása: Minden Endurolytes Fizz tabletta nagyjából egyenértékű ½ tabletta Endurolyte kapszulával, ezért kezdd ½ tablettával óránként. (50-60 kg/óránként). Tarts további Endurolytes Fizz tablettákat vagy Endurolytes kapszulákat tartaléknak magadnál vészhelyzet esetére, és csak akkor használd, ha az Endurolytes Fizz előkevert adagod valahogy elégtelennek bizonyul.

Endurolytes Extreme Powder - Az Endurolytes Extreme kapszulák összes előnye egy könnyen keverhető porban. 

Az Endurolytes Extreme Powder gyorsan és teljesen feloldódik, finom, természetes görögdinnye aromával. Fogyaszd önmagában vízben, vagy adj hozzá a folyékony üzemanyagodhoz az egyedi adagolási igényeid szerint.  Az enyhe aromája egész nap megkönnyíti az ivást, bármilyen típusú hidratációs csomagoláshoz és palackhoz tökéletes, mert nem hagy maradékokat maga után. 
 

Adagolása: 1-2 kanál óránként. 10-15 perccel a start előtt kezdd el kortyolni az első órájú palackod. Készíts be további Endurolytes Extreme kapszulákat tartaléknak vészhelyzet esetére, ha az előre kevert Endurolytes Extreme Powder adag elégtelennek bizonyulna. 
 

A HEED, a Hammer Nutrition kiváló sportitala is egy kitűnő lehetőség az ásványi anyagok pótlására, 100-110 kalóriát is tartalmaz adagoló kanalanként, valamint ugyanannyi elektrolitot, mint egy Endurolytes kapszula. A testtömeged határozza meg, hogy mennyi HEED-et kell használnod. Ez és az időjárási viszonyok segítenek eldönteni, hogy óránként szükség van-e további Endurolytes kapszulára.
 

Összefoglaló
 

Hammer Nutrition's Endurolytes, Endurolytes Fizz, Endurolytes Extreme, és Endurolytes Extreme  Powder teljesítik a test ásványi anyag igényeit, optimalizálva ezzel számos testfunkciót, javítva a testmozgás teljesítményét, és segít elkerülni az elektrolit egyensúlyhiányhoz vagy kimerültséghez kapcsolódó kellemetlen problémákat. Nem számít, milyen időjárási viszonyok várnak rád, a Hammer Nutrition egyik Endurolytes terméke biztosan fedezi a szükségleteidet!

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login