Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Készültség minden fronton

Készültség minden fronton

Versenyek előtt mindent a felkészülésnek vetünk alá. A megfelelő edzésterv a szükséges erő, állóképesség és testsúly eléréséhez. Optimális mennyiségű alvás a megfelelő regeneráció érdekében. Kiváló minőségű tápanyagok az edzések közben és a versenyeket megelőző napokon. De mit tehetünk még?

A versenyekre történő precíz felkészülésnek számos fontos összetevője van. A pontosan végrehajtott edzésterv, a regenerációhoz szükséges mennyiségű és minőségű pihenéssel megtámogatva.

Egy gondosan, kiváló minőségű ételekből összeállított étrend. Valamint, hogy jó teljesítményt nyújtsunk, a versenyek alatt is gondoskodnunk kell a megfelelőfolyadék- és tápanyag utánpótlásról.

Mi még?

Ezek után gondolhatnánk, ha minden edzésnap mellé bekerült a piros pipa, jól ettünk, megfelelőenaludtunk és a feltöltött kulacs mellé bekerült egy-két szelet is a zsebbe, akkor minden készen áll egy sikeres versenyhez.

Azonban van még valami, ami nagyon hasznos lehet és érdemes időt szánni rá a megmérettetés előtti napokban.

Ez pedig nem más, mint a szervezet felkészítése a dehidratáció elleni védelemre.

Nem elég gyors

A versenyszezon nagy része nyárra esik, ezért elég gyakori, hogy a versenyeket nagyon meleg időben kell teljesíteni, ami maga után vonja a gyorsabb dehidratációt, mivel a bevitt folyadék ellenére a szervezet nem tudja megfelelő gyorsasággal pótolni azt.

Ez egy égető probléma, ami hirtelen, nagy mértékben csökkentheti a teljesítményt és komolyan befolyásolhatja a kitűzött célok elérését.

Mivel a Hammer Nutrition-nél azon dolgozunk, hogy a felkészülés és sportolás minden szegmenséhez megfelelő, kiváló minőségű, bevizsgált és jóváhagyott táplálékkiegészítőket biztosítsunk, ezért a dehidratáció problémájára is szerettünk volna megoldást találni. Így született meg a Liquid Endurance.

Gondolkodj előre!

Mivel a probléma gyökere abból ered, hogy a test nem tud elég gyorsan reagálni a nagy folyadékveszteségre, ezért a megoldás ebben az esetben a megelőzés: a szervezet felkészítése, amit már napokkal előbb meg kell kezdeni.

A kulcsszó a glicerin, ami a Liquid Endurance fő alkotóeleme és segít a test vízszintjének megtartásában, valamint annak lassabb csökkenésében, ezzel támogatva a szervezet folyadék-utánpótlását.

A Liquid Endurance egy preventív étrendkiegészítő, sportolás közben nem tudja kifejteni jótékony hatását, ezért kiemelten fontos a megfelelő alkalmazás: már 3 nappal a verseny vagy edzés előtt el kell kezdeni a használatát.

 

Ne ijedj meg!

Ha úgy döntesz, hogy kipróbálod – és miért is ne tennéd? – akkor állítsd össze magadnak a megfelelő adagot a testsúlyod alapján, és a használati utasítást követve fogyaszd a verseny előtti 3 napban, valamint a verseny napjának reggelén.

A Liquid Endurance hatására várhatóan 1-2 %-kal nőni fog a testsúlyod, de ettől ne ijedj meg! Folyamatosan mérlegelj, és csak akkor hagyd abba a használatát, amikor felszedted a testsúlyod 3 %-át.

 

Előfordult már, hogy a nagy kánikulában végzett edzés vagy verseny során teljesen kiszáradtál és bárhogyan frissítettél, már nem tudtál visszajönni? Szeretnéd megelőzni ezt a problémát? Tégy egy próbát a Liquid Endurance-szal!

wal_172619 képe a Pixabay -en.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés