Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Vallomás: Feláldoztam a teljesítményem, mert azt hittem pénzt spórolok.

Vallomás: Feláldoztam a teljesítményem, mert azt hittem pénzt spórolok.

Írta: Dave Dillon 

Kedves Brian!

Jó volt nálatok járni néhány nappal ezelőtt! Szeretném megköszönni a Hammer Nutrition mezt, amit ajándékba kaptam... Annyira tetszik, hogy a következő látogatásom alkalmával veszek majd egy másikat is. Nemrég tértem vissza egy 9 napos stanley-i utazásról, ID-vel és vissza, a Lolo Pass-on keresztül, majd vissza a Lost Trail-en (964 mérföld).

Utam alatt szinte kizárólag Hammer termékeket fogyasztottam, kivéve a könnyű reggelit és az esti szendvicset. Az egész esemény alatt energikus voltam, és a jó közérzet a legintenzívebb volt, amit valaha is tapasztaltam egy hosszú túrán. (Előre elhelyeztem az utánpótlást Rigginsben, hogy ne fogyjanak ki a Hammer-cuccok.) 2476 mérföldet mentem 34 egymást követő napon, hogy felkészüljenek erre a kihívásra. 

Ezen a ponton egy vallomással tartozom!

Tavaly nyáron edzettem egy hasonló eseményre, és csak a kihívás alatt fogyasztottam Hammer terméket... Úgy gondoltam, túl drága lenne teljesen rájuk hagyatkozni a nagy esemény előtt, közben és után.

50 vagy 60 mérföld után kellett találnom egy olyan helyet, ahol vásárolhatok néhány ételt, pl csirkefalatkákat, stb., hogy csillapítsam a mardosó éhséget és a fogyó energiát. Mindez 5,00 $ volt vagy még több, és gyakran nehéz volt az újraindulás! 6 éve ugyanazt a rutint csináltam, és csak arra gondoltam: „Ennyi, így működnek a dolgok!”

Utam során hiányzott a Hammer termékek utánpótlása (sok üzlet szombaton zárva), így a hazaérkezésem után sok „extra” cuccot szereztem be. Úgy döntöttem, hogy teljes egészében Hammer termékekkel töltöm fel magam az utamon, hogy meglássam, lesz- e különbség... és ez nem került többe, mivel már meg volt a készletem.

Néhány nap múlva rájöttem, mennyire idétlen voltam, hogy feláldoztam a teljesítményemet, az önbizalmamat és az egészségemet napi pár dollárért! Képzeld el a megdöbbenésemet, amikor rájöttem, hogy tényleg nem kerül többe a rendelkezésre álló legjobb táplálkozási termékek használata!

Egy nagyon könnyű reggelivel 60 vagy 80 mérföldet vagyok képes teljesíteni úgy, hogy a Hammer Gelre, a HEED-re, a Perpetuemre és a Recoverite-re támaszkodom, és a végén teljesen energikusnak éreztem magam, és készen álltam arra, hogy másnap reggel újra elinduljak. A magabiztosság és az energiaszint teljesen új élménye kerített hatalmába, mint a „régi időkben”, amikor hetente 5-6 napot tudtam kerékpározni.

A Hammer termékek egyik jelentős tulajdonsága számomra, hogy amellett, hogy energiával látnak el, nagyon ízletesek is. Fogadd meg a szavamat, 62 évesen ez fontos „hozzáadott érték”!

Összefoglalva, szeretném megköszönni, hogy a Hammer Nutrition javította az utazásom minőségét és a megtett távok hosszát, miközben teljesen energikusan és magabiztosan érezhettem magam a nap végén, és készen álltam mindig arra, hogy másnap reggel újrakezdjem!

 Tisztelettel,

 Dave Dillon

 Columbia Falls, MT

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés