Miért a Hammer?!

hammer

Természetes teljesítményfokozás nem csak sportolóknak

Adalékanyagok nélkül, tisztán, egészségesen

Veled is előfordult már, hogy enerváltan vágtál neki egy-egy versenynek vagy edzésnek? Ráadásul a teljesítményt támogató étrend-kiegészítőktől sem lett gyorsabb a regenerációd, viszont gyomorpanaszod vagy hányingered lett? 

Akkor épp itt az ideje annak, hogy válts, és azt add a szervezetednek, amire valóban szüksége van!

Ha a Hammer Nutrition, mesterséges hatóanyagoktól mentes, kiváló biohasznosulású, természetes, egyedülállóan gyors regenerációt biztosító étrend-kiegészítőket választod, energikusabbá válhatsz, elkerülheted az izomgörcsöket, a verseny, illetve az edzés utáni rosszulléteket és gyomorpanaszokat is.

Mert a természetes teljesítményfokozás nem álom többé, és a legjobb, hogy függetlenül attól, hogy sportoló vagy, vagy sem, számodra is elérhető!

Ne érd be akármivel!

Hiába vagy a sportágad egyik kiemelkedő vagy feltörekvő reménysége, ha a fokozott fizikai megterhelés alatt állandósulnak a rosszullétek, romlik a teljesítményed, kínoznak az izomgörcsök és az ízületi fájdalmak, esetleg a versenytársak rendre megelőznek

Akkor sem vagy jobb helyzetben, ha történetesen nem vagy élsportoló, de még amatőr sem. Ugyanis hiába élsz látszólag egészségtudatosan, ha lassan, de biztosan mérgezed a tested szükségtelen mesterséges hatóanyagokkal. 

Tudtad? Bizonyos mesterséges adalékanyagok (pl. színezékek, ízfokozók, tartósítószerek, édesítőszerek stb.) akkor is ártalmasak lehetnek, ha az egészségügyi határérték alatti mennyiségben fogyasztod őket. A tested ugyanis nem tudja biológiailag hasznosítani ezeket, így idővel felhalmozódhatnak a szervezetedben és különféle tüneteket (pl. hányinger, teljesítményromlás, álmatlanság, emésztési panaszok, ízületi gyulladás, izomfájdalom, lassabb regeneráció stb.) okozhatnak.  

Ha tehát számodra fontos az egészséged, és nap mint nap teszel is azért, hogy megőrizd, akkor nemcsak kívülről, hanem belülről is támogatnod kell a tested. 

Ez esetben a mesterséges vagy alacsony biológiai hatásfokú hatóanyagok helyett csak a szervezeted számára gyorsan és kiválóan hasznosítható, értékes tápanyagokra van szükséged. 

Mert nem alkudhatsz meg, ha az egészséged megőrzése és a teljesítményfokozás a cél.

Személyre szabott tanácsadás

Ahhoz, hogy a legjobb teljesítményt hozd ki magadból, azzal is tisztában kell lenned, hogy mit miért fogyassz, és miért ne.

Ezért is biztosítunk neked – ha igényled – teljesen ingyenes, személyre szabott ajánlásokat és támogatást a termékek használatával kapcsolatban. Támogatunk téged egy-egy versenyre való felkészülés, frissítés vagy a regeneráció megtervezésében, továbbá minden esetben, amikor a sportteljesítmény fokozása a cél.

Elérhetsz bennünket e-mailen, telefonon, illetve előre egyeztetett időpontban személyesen is, amikor csak szükséged van rá.

Az egyik olyan, mint a másik, vagy mégsem?

A Hammer Nutrition filozófiája szerint: „A teljes értékű ételeket tartalmazó étrend szükséges a maximális teljesítmény és az általános egészség eléréséhez, illetve megtartásához.” 

Ha tehát szabadulnál a teljesítmény- és az állóképesség-fejlesztés útjában álló akadályoktól, a legjobbat szeretnéd kihozni magadból, és ehhez bizonyítottan glutén-, laktóz-, tartósítószer-, színezőanyag-, ízfokozó-, mesterségesédesítőszer- és hozzáadottcukor-mentes, illetve vegán támogatásra van szükséged, a Hammer Nutrition teljesítményfokozó táplálékai között egészen biztosan megtalálod, amit keresel. 

Komplex termékcsaládunk a sport és az egészségtudatos életmód minden területén optimális alternatívát kínál neked, legyen szó: hidratációról, kalóriabevitelről, elektrolitpótlásról, sportolás előtti feltöltésről vagy az intenzív igénybevétel utáni regenerációról. 

Ha a Hammer Nutrition termékeit választod, az egészséges életmódot támogató útra lépsz. Igent mondasz a finom, könnyen fogyasztható és kiváló biohasznosulású termékekkel történő teljesítményfokozásra, és nemet minden másra, ami nemhogy előre nem vinne, de még hátráltatna is.

Nem kell hogy fájjon a fejed, puffadjon a hasad, begyulladjanak az ízületeid és begörcsöljenek az izmaid csak azért, mert amatőr vagy élsportolóként éled az életed, vagy mert szeretnéd megőrizni az egészséged, és lefutsz egy maratont vagy végigkerekezel a Balaton körül. Van más választásod!

Hammer Nutrition – Ne érd be kevesebbel!

hammer_2