Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Hammer Gél

Hammer Gél

Steve Born írása

Hamarosan abba az időszakba érkezünk, amelyet nem véletlenül a „cukor évszakának” nevezek. Halloween-től kezdve a Hálaadásig, a Karácsonyon át - nagyjából az év végéig - sok édesség lesz könnyen elérhető.

És bár alkalomadtán egy kis édes csemege vagy ízletes desszert minden bizonnyal elfogadható (az élet túl rövid ahhoz, hogy egyszer-egyszer ne kényeztesd el magad), ez az évszak olyan időszak, amely valóban veszélyezteti a normális étrended és edzéscéljaid... és ezért nagyon következetesnek kell lenned. 

Mi köze van ehhez a Hammer Gélnek?  Lássuk!

Mivel a cukor jelenléte egyre jobban elterjed az elkövetkező pár hónapban - mindenhol ott lesz! - emlékeztetni kell magadat arra, hogy nemcsak szigorúan korlátoznod kell az étrendedben lévő cukros ételeket, hanem tudatosan kerülnöd szükséges a cukrot az üzemanyagban is. Ezért használd a Hammer Gélt az edzéseiden és a versenyeken egyaránt!
 

Hammer Gél - Minőségi energia,  gyomorprobléma nélkül

Rengeteg energiagél van a piacon, és a Hammer Gél külsőleg nagyon hasonló lehet sokhoz, azonban az számít, ami belül van! Más energiagéleket gyakran készítenek finomított cukrokkal, bőséges mennyiségű citromsavval, valamint mesterséges aromákkal és színezékekkel - mindez alacsonyabb minőségű összetevőkből áll, amelyek kiszámíthatóan gyenge energiát, különféle gyomorproblémákat, nem tervezett mosdóra vezető utakat eredményeznek. 
 

A Hammer Gél más! 

Összetett szénhidrátokat (maltodextrint) tartalmaz, hozzáadott finomított cukrok nélkül, ami a következő előnyöket biztosítja:

  • Gyorsan ható energia. A maltodextrin glikémiás indexe (GI) 100, tehát megegyezik a tiszta glükózzal, ezért gyorsan megemeli a vércukorszintet és az energiát. A testmozgás során és közvetlenül utána a magas GI-tartalmú szénhidrát pontosan az, amire vágysz.
  • Hosszabb ideig tartó energia. A legtöbb finomított cukor, például a glükóz és a szacharóz gyors hatású energiát szolgáltat.  Sajnos ez egy nagyon rövid élettartamú energia, amelyet hamarosan az energiaszint drámai zuhanása követ. Általánosan ezt az állapotot „felvillanyzás és összeomlás” néven emlegetik, ez a legkellemetlenebb érzés ami történhet az edzés vagy a verseny alatt. Ez elkerülhető, mert  a Hammer Gélben használt maltodextrin nem csak gyorsan növeli az energiát, hanem hosszabb ideig fenntartja azt, mielőtt elkezdene nagymértékben csökkeni.
  • Több kalória az energiához.
  • A szervezet hatékonyabban emészt nagyobb mennyiségű kalóriát a maltodextrinből, mint a finomított cukrokból. Nyilvánvaló előny az, ha több kalória áll rendelkezésre az energiatermeléshez. Ez különösen fontos akkor, ha ezek a kalóriák könnyen emészthetőek, ami az összetett szénhidrátokra jellemző. Ha megpróbálod helyettesíteni a maltodextrin által nyújtott kalória mennyiségét finomított cukrokkal, az egyetlen dolog ami történni fog, az a nagyon sok kellemetlen gyomorprobléma.


Amennyiben a lehető legtöbbet szeretnéd kihozni az edzéseiden és a versenyeken töltött időből és energiából, akkor ennek a sok cukorfogyasztásnak nincs értelme!  Éppen ezért elengedhetetlen, hogy a legjobb minőségű üzemanyaggal "tápláljuk a tüzet", ne pedig cukrokkal tele termékekkel, amelyeket energiaüzemanyagnak álcáznak. A Hammer Gél segítségével a szervezet prémium üzemanyagot kap hozzáadott egyszerű cukrok és mesterséges vagy megkérdőjelezhető összetevők nélkül.
 

Használd a Hammer Gélt: 

  • Lágy és könnyen emészthető
  • Gyorsan ható, hosszan tartó energia
  • Nincs cukor okozta összeomlás
  • Kellemes ízek sokfélesége


1995 óta, a „cukor időszakában” és egész évben, a Hammer Gél megadja a lehetőséget, hogy a sportolók számára megfelelő, koncentrált formában minőségi szénhidrát energiát biztosítson. Igazi üzemanyag, nem cukor. Ez a Hammer Gél egyedülállóan megfogalmazva, hogy biztosítsd a csúcs sport teljesítményedet - minden alkalommal!

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login