Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Hammer Whey Protein

Hammer Whey Protein

hGH-Boosting Nutrient Extraordinaire

Számos oka van annak, hogy miért tartjuk a Hammer Whey fehérjét ideális fehérjeforrásnak, legalábbis azok számára, akik nem kizárólag növényi alapú étrendet követnek. Ennek egyik oka az, hogy nagyszerűen képes fokozni a hormonaktivitást és a regenerálódást alvás közben, megfelelő használat esetén.

A Hammer Whey Protein a legtisztább, fűvel táplált tehenekből származó tejsavófehérje izolátum. Adagonként 6000mg glutamint adunk hozzá. Ez az erős aminosav a sportteljesítmény fokozása érdekében és az általános egészség fenntartásában kulcsfontosságú szerepe miatt van jelen a termékben, hiszen többek között:

fokozza a glikogén helyreállítási folyamatait edzés után, támogatja az immunrendszert, és segít megvédeni az izomszöveteket a lesoványodástól (kannibalizáció).

Egy dolgot, amelyet nem tudhat a glutaminról, az az a képessége, hogy maximálisan felszabadítja az embernövekedési hormont (hGH).

Egy 1995-ös tanulmány kimutatta, hogy a glutamin-kiegészítés a növekedési hormon szintjét több mint négyszeresére (400% !!) emelte a placebóhoz képest. Ebben a tanulmányban az életkor nem csökkentette a megnövekedett hGH-hatást, a résztvevők 22-64 évesek voltak. 

A hGH egyéb előnyei a következők:

 • Az immunrendszer optimális működésének fellendítése
 • A szív- és érrendszeri egészség támogatása
 • A tüdő működésének javítása
 • Pozitívan javítja az agy működésének számos területét
  (a jobb alvás, hangulat és kognitív funkció érdekében)
 • Csontritkulás elleni védelem és csontsűrűség javítása
 • Hatékony segítség a fogyásban és a testösszetétel javításában

A glutamin fokozza a glikogén helyreállítási folyamatait edzés után, támogatja az immunrendszert, segít megvédeni az izomszövetek kimerülését és maximális mennyiségű hGH-t szabadít fel.

Mivel a hGH nagy része alvás közben szabadul fel, a glutamin pótlás lefekvés előtt kiváló stratégia. Ezért javasoljuk a glutamintartalmú Hammer Whey Protein fogyasztását röviddel lefekvés előtt. Az előnyöket három pontban foglaljuk össze:
 

 1. A szervezet elegendő mennyiségű glutaminnal rendelkezik a hGH maximális mennyiségének felszabadításához.
 2. Ez biztosítja a bél előnyben részesített üzemanyagforrását és támogatja a bél egészségét.
 3. Kiváló mennyiségű aminosavval látja el a szervezetet, amelyre szükség van az izomszövet helyreállításához, valamint a sportteljesítmény és az általános egészségi állapot számos más területéhez, amelyek nagy része alvás közben jelentkezik.

A kulcsa annak, hogy mindez megvalósuljon az az, ha a Hammer Whey Proteint vízzel éhgyomorra fogyasztjuk! Az alvás előtt elfogyasztott szénhidrátok az inzulinszint emelkedését okozzák, ami gátolja az alvás közben felszabaduló hGH-t.

Plusz tipp: A további hatékonyságot úgy tudjuk fokozni, ha beveszünk 1-2 REM kapszulát is lefekvés előtt. A kiemelkedő termék összes tápanyaga hozzájárul a magas minőségű alváshoz, amikor a hGH felszabadulása a legmagasabb. A REM Caps-ban lévő melatonin-komponens szintén elősegíti a hGH felszabadulását, fokozva a glutamin jótékony hatásait.

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login