Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Válaszd snack-nak az egészséges Hammer Barokat!

Válaszd snack-nak az egészséges Hammer Barokat!

Brian Frank írása
 

A 2002-ben bemutatott Organic Vegan Food Bar energiaszelet nagyon kelendő, annak ellenére, hogy szinte minden utcasarkon különféle olcsó energiaszeleteket lehet vásárolni.  Lehet, hogy ezeknek a szeleteknek a gyártói korábban kezdték el az érékesítést, de bebizonyosodott, hogy a kategóriában még bőven van hely egy prémium minőségű bioterméknek is.

Sikere miatt az eredetileg szánt területen kívül más felhasználói körben is egyre populárisabb ez a termék. Nem kapható minden Organikus Vegán üzletben, de egyre könnyebben megtalálhatod őket országszerte (USA) különböző táplálékkiegészítő üzletekben és sportboltokban. 

Amikor Steve Born évekkel ezelőtt először bemutatta az Organic Vegan Food Bar-t, azonnal lenyűgözött az összetevők minősége, a kellemes íze, és hogy ez végre nem egy száraz energiaszelet. Sajnos rengeteg gyártó ráírja a címkére, hogy “A legegészségesebb energiaszelet” pedig az összetevői között olvasható, hogy savképző, mesterséges édesítőszerekkel ellátott és feldolgozott alapanyagokat is tartalmaz.
 

Az Organic Food Bar megoldást nyújt az útközbeni egészséges táplálkozásra is.  Ez a termék enzimatikusan élő bio szuper ételekből áll, amelyek optimális táplálékot nyújtanak mindenki számára.”  Címkéjükön ez is szerepel: „Nincs benne tartósítószer, adalékanyag, só vagy finomított cukor. Gluténmentes."

Az egyetlen fenntartásom a mérete volt. A 68 grammos rúd teljes 300 kalóriájával 50–100 kalóriával több, mint a legtöbb energiaszelet, és több, mint amennyit harapnivalóként fogyasztani szoktam.  Általában megettem egy Bar felét, a másik felét pedig eltettem a következő étkezésre.

Függetlenül attól, hogy én egy kisebb méretű szeletre vágytam, és nem tudom, hogy a kérésem hatására vagy sem, de kívánságom teljesült. Megszületett a 200 +/- kalóriatartalmú, 50 grammos változat. Szerintem ez a tökéletes méret egy snack étkezéshez. Ha hosszabb testmozgás során szilárd ételre vágysz, akkor ez sokkal kezelhetőbb méret.

A Hammer ízletes, nyers szeletek öt különböző ízben léteznek: mandula-mazsolás, csokoládé chips, kókusz-csokoládé chips, áfonya, és almás zabpehely. Hamarosan majd lehet kapni a “mini” ételbárokat is.

Ez az eredeti, 300 kalóriatartalmú Hammer szelet prémium összetevőinek listája: organikus mandulavaj, organikus datolyapaszta, szerves barna rizsfehérje, organikus mazsola, organikus len hajtás por, organikus szójacsírapor, organikus quinoa hajtáspor, organikus szezámmag, és sok szeretetet!

Az egyetlen különbség a „mini” Bar felépítésében az lesz, hogy kihagyták a szója- és quinoa-hajtásokat.

Ha még nem próbáltad ki a Hammer energiaszeletét, akkor itt az ideje. Ha szeretted ezt a terméket, de azt kívántad, bár egy kicsit kisebbek lennének, akkor a minibárunk tökéletes lesz majd számodra.  Amint elérhető lesz Magyarországon, tájékoztatunk róla. 

A lényeg az, hogy egészséged megóvása megéri a többlet fáradságot és költséget!

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login