Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Ne kövesd el a legnagyobb hibát, avagy a regeneráció fontossága

Ne kövesd el a legnagyobb hibát, avagy a regeneráció fontossága

Az okok

Se szeri, se száma azoknak a sportolóknak, akik annak ellenére, hogy teljes erőbedobással végzik az edzéseiket, nem fejlődnek a várt ütemben és nem érik el a kitűzött céljaikat.

Ez sokszor ahhoz vezet, hogy csökken a lelkesedésük és nem tartják be pontosan az edzéstervüket, vagy ami még rosszabb: teljesen leállnak.

Mi ennek a leggyakoribb oka? Két válaszunk is van.

Vannak, akik egyszerűen nincsenek tisztában azzal, hogy az edzés utáni megfelelő regeneráció biztosítása épp olyan fontos, mint a megfelelő edzés közbeni hidratáció, és vannak, akik ugyan már megfogadták ezt a tanácsot, de sajnos olyan táplálékkiegészítőt használnak, amely nem megfelelő erre a célra.

Mi a Hammer Nutritionnél nem szeretnénk, ha bárki is ebbe a hibába esne, ezért fejlesztettük ki a Recoverite-ot.

Miért is?

A Recoverite-ot úgy állítottuk össze, hogy fogyasztásával közvetlenül az edzés után pótolhass minden szükséges tápanyagot: komplex szénhidrátokat, fehérjét, elektrolitokat, glutamint, krómot és L-karnozint.

Ezek a tápanyagok segítenek a szervezetednek, hogy megfelelően és kellő gyorsasággal regenerálódjon és minél hamarabb készen álljon a következő edzésre.

Ha már a gyorsaságról van szó: ha edzés után minél hamarabb beviszed a szervezetedbe ezeket a tápanyagokat, annál hatékonyabb lesz a feldolgozásuk.

A Recoverite-ban 3:1 arányban használunk szénhidrátot és fehérjét. Ez nem véletlen, korábban már egy egész cikkben fejtettük ki ennek okát, érdemes elolvasnod!

Hogyan segíti a regenerálódást, ha megfelelő időben, megfelelő mennyiségű és minőségű üzemanyaghoz juttatod a szervezeted edzés után?

Először is fontos, hogy az izomsejtekben található, sport közben felhasznált tápanyagokat visszatöltsd, hogy izmaid a következő edzésre készen álljanak a használatra. Kizárólag akkor válik lehetővé, hogy az edzés hatására az izmok fejlődjenek, ha az izomszövetekben megtalálható az optimális mennyiségű üzemanyag és tápanyag.

Emellett a megfelelő tápanyag-utánpótlás nem csak az izmokra van pozitív hatással. A Recoverite-ban található tápanyag-komplex egyaránt segít az immunrendszer erősítésében és az edzések közötti fájdalom csökkentésében.

Melyiket szeretnéd?

Figyelve a sportolók igényeire, pár évvel ezelőtt megjelent az Organic Vegan Recoverite, amit a vegán étrendet követők is bátran használhatnak.

Ebben is megtalálható minden lényeges tápanyag, azonban a Recoverite-ban található savófehérjét borsófehérjével helyettesítettük.

Ha egy kiváló és finom sport-táplálékkiegészítőt keresel, amely segíti tested regerációját két edzés között, ez a legjobb választás.

Kiknek?

  • Úgy érzed eddig nem fordítottál elég figyelmet szervezeted regenerálására, ami már a teljesítményed rovására ment?
  • Már próbálkoztál egyéb termékekkel, de nem sikerült elérni a várt eredményt?
  • Garantáltan tiszta, gluténmentes, vagy állati eredetű alkotóelemektől mentes, vegán terméket keresel?

Amennyiben a fenti három kérdés közül legalább az egyikre igen a válaszod, akkor a Recoverite vagy az Organic Vegan Recoverite lehet számodra a megfelelő választás.

Nincs más dolgot, mint kipróbálni és élvezni azokat az előnyöket, amelyeket csak egy ilyen első osztályú Hammer Nutrition terméktől kaphatsz meg.

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login