Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Hidratálás rövid távokon

Hidratálás rövid távokon

Magunk mögött hagytuk a nyarat, de az edzések nem érnek véget. Köztudott, hogy meleg időben fokozottan kell figyelni a megfelelő hidratációra, de a folyadék, elektrolit és kalória utánpótlásról az őszi és téli időszakban sem szabad elfeledkeznünk. Szeretnéd elkerülni a dehidratáltságot és az állóképesség csökkenését? Akkor a HEED-re van szükséged!

Mikor?

Ha biztosan el akarjuk érni a kívánt hatást, akkor fontos, hogy az optimális hidratáláshoz, elektrolit és kalória visszatöltéshez a megfelelő sportitalokat és táplálékkiegészítőket válasszuk. Csak így gondoskodhatunk az ideális energia utánpótlásról és teljesítményről a versenyek és edzések alatt, elkerülve a dehidratáltságot, az állóképesség csökkenését vagy az energiaszint-ingadozást.

A 60-90 perces, de maximum két óra hosszúságú edzések és versenyek előtt és közben, az elhasznált kalória és elektrolit pótlására a Hammer HEED sportitalt ajánljuk a. A két óránál hosszabb erőkifejtéshez a HEED mellett már Perpetuem vagy Endurolytes bevitele is javasolt.

 

Miért a HEED?

A HEED sportital egyik legnagyobb előnye más iso italokkal szemben, hogy egyáltalán nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket és olyan egyszerű cukrokat, mint a glükóz, szacharóz vagy fruktóz.

Ezek egyik hátránya ugyanis az, hogy gyorsan energiához juttatnak, ami azonban ugyanolyan sebesen ki is ürül, ezzel az energiaszint ingadozását okozva. Ezért a HEED összeállításakor csak természetes eredetű xilitet és steviát használtunk.

A HEED sportital nem tartalmaz továbbá mesterséges összetevőket, színezékeket és ízfokozókat. A citromsavat is teljesen kispóroltuk, megszüntetve ezzel az esetleges gyomorpanaszokat és a kaparó érzést a torokban.

A HEED teljesen gluténmentes, illetve a tökéletesen összeállított összetevőinek köszönhetően a vegán táplálkozást követők is nyugodtan használhatják.

Akkor mit tartalmaz?

Arra törekedtünk, hogy a Hammer Nutrition többi termékéhez hasonlóan a HEED többet nyújtson a piacon lévő egyéb sportitaloknál.

Csak a szükséges és hasznos összetevőket használtuk fel és kihagytuk a fölöslegeshozzávalókat, amelyek semmit nem tesznek hozzá a megfelelő kalória- és elektrolit visszatöltéshez, ezért a mi sportitalunk nem csak sót és nagy mennyiségű nátriumot tartalmaz.

A teljes spektrumú elektrolitprofil és a maltodextrin mellett olyan hasznos összetevőket adtunk hozzá, mint:

  • az L-karnozin, ami csökkenti a tejsav kialakulását sportolás közben;
  • az L-tirozin, ami segíti a mellékvese, az agyalapi mirigy és a pajzsmirigy működését, ezzel növelve a teljesítményed és csökkenti a regenerálódáshoz szükséges időt;
  • a mangán, amelynek pótlása elsődleges fontosságú, mivel szükséges a zsírsavak és a fehérje energiává alakításához;
  • a króm polinikotinát, ami támogatja a szervezeted a stabil vércukor-szint kialakításában.

A HEED 5 különböző ízben és négy különböző kiszerelésben (1, 16, 32 és 80 adag) kapható, amelyeket megrendelés előtt a termék oldalán tudsz kiválasztani. A nagyobb doboz természetesen gazdaságosabb!

Mire vársz még?

Egy megbízható sportitalt keresel, amelyet bátran használhatsz a rövidebb, egy-másfél órás versenyek vagy az edzéseid során? Próbáld ki a HEED-et! Nem fog cserben hagyni.

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login