Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Tapasztald meg az eufórikus érzést, a Fully Charged által!

Tapasztald meg az eufórikus érzést, a Fully Charged által!

Amíg a köztudatban az eufóriát a boldogsággal állítják párhuzamba, valójában a görög andldquo;euphorosandrdquo; szóból származik, mely egészséget jelent.

De hogy mi köze ennek a Hammer Nutrition legújabb fejlesztéséhez a Fully Charged-hoz? Bizony elég sok. Olvass tovább és megtudhatod, hogy hogyan hozhatod ki magadból a maximumot ezzel a fantasztikus edzés előtti étrend-kiegészítővel!

Amennyiben aFully Charged-ot választod az edzés előtti üzemanyagodnak, készülj fel, hogy a következő előnyös hatásokat fogod tapasztalni, melyek az egészségi állapotodra is pozitív hatással lesznek::

  • megnövelt nitrit-oxid szint
  • fokozott mentális éberség
  • megnövelt zsírhasznosulás
  • csökkent savasodás
  • Az ATP előállításának előmozdítása
  • csökkent izomfáradtság

Az egyik sportolónk a követekezőképp írta le az élményét a Fully Charged-dal kapcsolatban:

andldquo; Nagyon izgatott voltam, mikor a Fully Charged bekerült az általam használt étrend-kiegészítők sorába, hiszen a leírások alapján sokat vártam tőle. Általában korán reggel szoktam futni, és ez a termék segít, hogy azonnal felébredjek és rögtön készen álljak a korai terhelésre. Mikor már úton vagyok, érzem, hogy maximálisan tudok koncentrálni, miközben az energiaszintem magasan van. Ez a termék nem tesz nyugtalanná, feszültté, hanem pontosan azt a pluszt adja, amire minden nap szükségem van. Nekem tényleg bejött. Most már nem indulok el otthonról nélküle.andrdquo;Luke S.

Nos, ezzel teljes mértékben egyet tudunk érteni. A Fully Charged-dal nem csupán jelentős különbséget fogsz érezni a erőkifejtés és állóképesség terén, de úgy fogsz új erőre kapni, hogy közben nem érzed magad idegesnek vagy feszültnek. Olyan fajta magabiztosságot fogsz érezni, hogy szinte kíváncsian fogod várni, hogy mivel is kell megküzdened a kihívást jelentő edzés során. Teljes mértékben a feladatra tudsz majd koncentrálni és valódi, tiszta energiával leszel tele.

De vajon mitől ad olyan eufórikus érzést a Fully Charged, amit nem tapasztalhatsz bármely másik edzés előtti formulánál? A titok a gondosan válogatott egészséges összetevőkben rejlik. Meg fogsz lepődni, hogy végre találtál egy olyan edzés előtti üzemanyagot, mely nem befolyásolja negatívan a teljesítményedet a sok hozzáadott cukor és koffein miatt.

A Fully Charged-dal biztonságosan és hatékonyan tudod növelni az edzéseid minőségét, ezáltal a versenyen nyújtott teljesítményedet is. Az, hogy ezen felül jelentős hatásokat is fogsz tapasztalni az általános egészségi állapotodat illetően, csak bónusz.

Nézzükaz összetevőket...

Taurin andndash;Egy kéntartalmú aminosav, mely az egész testben megtalálható, de különösen az izom- és idegszövetekben. A taurin részt vesz a szívritmus és az izomkontrakciók szabályozását, valamint hatással van az agyban lévő ingerületátvivő anyagok szintjének szabályozásában is. Nélkülözhetetlen az elektrolitok megfelelő hatásának kifejtéséhez - kálcium, magnézium, nátrium vagy kálium - melyek segítenek az izomgörcsök megakadályozásában. A számos előnyön túl a taurin pozitív hatással lehet a koncentrációra és a mentális éberségre, ezen felül antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. Ami talán a sportolók számára a legfontosabb, hogy a taurinos étrendkiegészítés hatására egyenes arányban nő a maximáli oxigénfelvevő képesség (VO2max). A karnozinnal együttműködve a taurin a visszaszorítja a tejsav felszaporodását és segít fenntartani a vér optimális pH értékét.

Béta-alanin andndash;A karnozin dipeptid alkotója, a hisztidinnel együtt. Jelentős savmegkötő puffer hatása van az izomban, tehát hatékonyan csökkenti az izomfáradtságot.

L-Carnitin, Fumársav andndash;Az L-Carnitin egy olyan aminosav, mely a zsírsavakat szállíja a mitokondriumhoz, melyek itt kerülnek felhasználásra energiatermelés céljából. A fumársav részt vesz a citromsav ciklusban és jelentős szerepe van az energiatermelésben.

Spectraandtrade; -Szabadalmaztatott, 29 féle zöldség, gyümölcs és gyógynövényből álló egyveleg, mely akár 64%-ra is növelheti a nitrogén-oxid (NO) szintet. Kutatások alátámasztják, hogy a megnövekedett nitrodén-oxid szint serkenti a vérkeringést az izmokban, fokozza a tápanyagok és oxigén szállítását a munkavégző izmokhoz, ezzel segítve az állóképesség és erő növekedését. Ezenfelül egy másik tanulmány kimutatta, hogy a Spectraandtrade; erőteljes antioxidáns hatásokkal rendelkezik, mely a szabadgyökök kialakulása ellen hat.

Zöldtea kivonat (50%polifenol) andndash;A koffein természetes forrása, és emellett tartalmaz olyan polifenolokat, mint a catechin, andndash; beleértve a különösen fontos epigallocatechin gallate-ot (EGCG) andndash; mely antioxidáns hatásokkal rendelkezik és támogatja a szív- és érrendszeri egészséget.

elevATPandtrade; -Szintén szabadalmazott, klinikailag bizonyított elegye a növényi eredetű nyomelemekenek és a polifenolokban gazdag almakivonatnak. Az elevATPandtrade; együttműködik a szervezet természetes energiatermelő mechanizmusaival, hogy serkentse az ATP (adenozin-trifosztfát) kialakulást, ami a szervezet fő energiaszolgáltató molekulája.

répalé por formában andndash;Gazdag forrása a nitrátoknak, melyek a nitrogén-oxid (NO) szintjének növelésében vesznek részt

Tirozin andndash;Ez az aminosav számos ingerületátvivő anyag (neurotranszmitter) prekurzora, azaz előanyaga, melyek közreműködnek a stressz és fáradtság szabályozásában, miközben pozitív hatásal vannak a mentális éberségre.

Meggylé kivonat (a standard 6,5 % anthocyaninnal) andndash;A meggy tartalmaz olyan természetben előfordulő összetevőket (anthocyaninok), melyek a kutatások alapján segítik blokkolni a gyulladásserkentő COX-1 és COX-2 enzimeket. Edzés közben segíti fenntartani a helyes izomműködést, megelőzheti az izmok fájdalmát, sőta gyors regenerációban is szerepe van.

Alaposan megvizsgáltuk hatásait, és még mi is meglepődtünk a megdöbbentően jó eredményeken.

Tudjuk,hogy neked is tetszeni fog!

Ha készen állsz rá, hogy mentálisan és fizikálisan is maximálisan felkészült legyél és ezzel magasabb szintre emeld a teljesítményed, akkor készen állsz a Fully Charged-ra is!

Eufória? Biztos lehetsz benne!

HammerON!

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login