Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator

Tissue Rejuvenator és VEGAN Tissue Rejuvenator

Majdnem két teljes hónap múlt el az új évből. Ahogy múlik az idő, az edzések száma és intenzitása növekszik, hiszen fel kell készülni a legfontosabb versenyekre.  Jelenleg a napi edzések ideje még nem éri el a maximumot - ez még néhány hétig nem történhet meg -, és ilyenkor tanácsos (amennyiben még nem fogtál hozzá) elkezdeni az ízületek, inak és kötőszövetek védelmét, és megadni a szükséges tápanyagot nekik, hiszen elő kell készülni a közelgő, erősebb munka terheléshez.

Sok sportoló számára csábítónak tűnik a sportolás kezdeti izgalma és többet edzenek, mint amennyire szervezetük készen áll („túl sok túl hamar alatt” szindrómának hívom). A sportágak között ez eltérő lehet, de úgy gondoljuk, hogy a sérülések akár 75% -a akkor következik be, ha a futásteljesítményt és az intenzitást túl gyorsan növelik. És amikor ez megtörténik, máris lemaradsz az edzéseid előrehaladásáról. Ez egy igazi hiba, ezért ne engedd, hogy ez megtörténjen! Edz okosan a szezon ezen időszakában, és szedd a Tissue Rejuvenatort vagy a Vegan Tissue Rejuvenatort naponta, még a sport mentes napokon is (és ügyelj arra, hogy pihenj egy-két napot!).

Noha az edzések száma és intenzitása meglehetősen alacsony még ebben az évszakban, ez a tökéletes idő a Tissue Rejuvenator bármelyik formájának vagy szedésére. Több sportoló mindkét Tissue-t alkalmazza, ez is egy jó megoldás lehet. A szövetvédő tulajdonságuknak köszönhetően elsősorban a fájdalmak, és duzzanatok csökkentésére valók, és arról a képességükről is ismertek - és lenyűgözően jól végzik ezt a munkájukat is -, hogy tápláló összetevőik révén, valamint az egyedülálló és hatékony keverékük segítségével képesek megőrizni a test porcainak, ízületeinek, és inainak az erejét és kötőszövetét. 

A Tissue Rejuvenator napi adagja (két kapszula naponta kétszer), vagy a Tissue Rejuvenator / vegán Tissue Rejuvenator kombináció (napi kétszer 1 -1 kapszula) biztosítja az ízületek biztonságát és a szükséges alapanyagokat. És amikor eljön az ideje, hogy növekedjen az edzések száma és intenzitása, tested készen áll majd ezekre a megnövekedett terhelésekre. 

Ne felejtsd el, hogy így a Tissue Rejuvenator előnyei halmozódnak, ami azt jelenti, hogy előre feltöltődsz. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy elérd a céljaid. Tudjuk, hogy az a cél, hogy sérülésmentes legyél a kezdetekkor is, és ezt az egészséges állapotot fenntartsd. Ezért indokolt egy olyan hatásos terméket szedned, ami segíti megvédeni az izületeid, ami biztosítja neked a gyulladásmentes, egészséges állapotot. Ezért van szükséged a Tissue Rejuvenator készítményekre! 

"Kicsit szkeptikus vagyok a táplálékkiegészítőkkel kapcsolatban. De ezzel kapcsolatban nem! Ez a cucc csodálatos."

 - Online visszajelzés

 "Az edzésem után mindig izomfájdalommal küzdöttem. Rendőrtiszti akadémiára járok, és minden nap futunk és edzünk, az egyetlen pihenőnapjaink a hétvégék. Ez a termék segít jobban felépíteni a testem a következő napra, lényegesen kevesebb izomfájdalommal.”

 - Online visszajelzés

 "Hosszú edzés, kerékpározás és hátizsákos utazások során 25 mérföldes plusz napok végén veszem magamhoz a Vegan Tissue Rejuvenatort. Úgy gondolom, hogy gyorsabb a felépülési időm, ha ezt a kiegészítőt használom, és ennek eredményeként általános gyulladásaim is csökkenek."

 - Online visszajelzés

A Tissue Rejuvenator 2004-es bevezetése óta évről évre az első, amely a legkeresettebb termékek között szerepel, és magas színvonalú termékként van számon tartva, a tiszta, észrevehetően hatékony összetevőinek köszönhetően. 2018-ban bevezettük a Vegan Tissue Rejuvenatort is, aminek „kötelezőnek kellene lennie” azok számára, akik ugyanolyan erőteljes hatásokat szeretnének elérni vega életmódot követve is. Sok sportoló mindkét terméket használja, hogy testének még szélesebb körű táplálékot nyújtson az egészsége fenntartása érdekében. Függetlenül attól, hogy a szövet fiatalító egyik vagy mindkét formáját használod, garantáljuk, hogy 100% -osan elégedett leszel! 

Steve Born írása

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login