Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Nem kell tőle tartani! - A sportgélek világa

Nem kell tőle tartani! - A sportgélek világa

A sportgélek nagyon hasznos kiegészítői az edzéseknek és a versenyeknek, de sokan mégsem használják őket, mert tartanak a nem megfelelő összetevőktől vagy a gélek okozta gyomorbántalmaktól, amelyek könnyen visszafoghatják a teljesítőképességet vagy tönkretehetnek egy teljes versenyt. Ezek a kellemetlen mellékhatások azonban nem fordulnak elő, ha olyan első osztályú, természetes anyagokat tartalmazó zseléket használunk, mint a Hammer Nutrition Gélek.

A szükséges plusz

A sportgélek, a profi és félprofi kerékpárosok, triatlonisták, hosszútávfutók és ultrasportolók legjobb barátai, ha a versenyek vagy edzések közbeni frissítésről van szó.

Kis helyen is elférnek, gyorsan elfogyaszthatók, a szervezet számára rövid időn belül feldolgozhatók és megfelelő mennyiségű plusz energiát biztosítanak a kimagasló teljesítmény eléréséhez.

Ezzel szemben, még profi sportolóktól is lehet hallani, hogy a gélek nehezebben emészthetőek, ezért a gyomor megterhelésének elkerülése érdekében, inkább a proteinszeleteket vagy a sportitalokat részesítik előnyben.

Hammer minőség

A sportolás közben fellépő emésztési gondok mögött általában az egyszerű cukrok állnak. Ezek feldolgozásához ugyanis nagy mennyiségű vízre van szükség, ha azonban ez – mondjuk nem megfelelő hidratáció miatt – nem áll rendelkezésre, előfordulhatnak különböző gyomorbántalmak.

Hammer gélek kifejlesztésekor az egyik legfontosabb cél az volt, hogy kiküszöböljük ezt a problémát. Zseléink kizárólag természetes összetevők felhasználásával készülnek, gluténmentesek és alacsony PH értékűek. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket és ízfokozókat, citromsavat, vagy olyan egyszerű cukrokat, mint a glükóz, a fruktóz, a nádszirup vagy a méz.

A válasz

A Hammer Nutrition válasza a maltrodextrin, ami egy közepesen édes poliszacharid és tökéletesen alkalmas arra, hogy helyettesítse az egyszerű cukrokat.

Könnyen emészthető, gyorsan szívódik fel és hatékonyan emeli meg a vércukorszintet.

Hatására a szervezet nagyobb mennyiségű kalóriát tud megemészteni, hosszabb távon és kisebb amplitúdóval képes energiát biztosítani, ellentétben az egyszerű cukrokkal, amelyek hirtelen megemelik a vércukorszintet, ami ugyanilyen gyorsan le is esik.

A maltrodextrin olyan összetevő, amely eltünteti az egyszerű cukrok okozta hátrányokat, miközben optimális mennyiségű üzemanyagot biztosít a szervezetnek.

Találd meg a kedvenced

Amellett, hogy felkutattuk a tökéletes összetevőket, arra is gondoltunk, hogy mindenki megtalálja a legízletesebbet, mert lássuk be, nincs annál rosszabb, mint amikor valami fura ízű dolgot kell magunkba erőltetni.

A Hammer gél ezért tizenkettő különböző ízben érhető el. Szeretnénk, hogy mindenki megtalálja a kedvencét, ezért egy mintacsomag is rendelhető, hogy mindegyiket kipróbálhasd. Megrendelhető adagonként vagy 26 adagos kiszerelésben. Mi a gazdaságosabb és környezetbarátabb, nagyobb kiszerelést javasoljuk.

A Nocciola ízű kivételével az összes Hammer gél Vegán és Kosher tanúsítvánnyal is rendelkezik. Ha vegán étrendet követsz, a Nocciolán kívül bármelyiket nyugodtan fogyaszthatod.

Hogy hangzik?

Köszönhetően az egyszerű cukrok tökéletes helyettesítésének, a száz százalékban természetes összetevőknek a Hammer gél egy könnyen emészthető, hatékony és hosszú ideig tartó energiaforrás.

Használata mellett elfelejtheted az olyan panaszokat, mint a gyomorfájdalom, puffadás, hányinger vagy savas reflux. Zselénk lehetővé teszi, hogy csak a versenyre vagy az edzésre koncentrálj, miközben a szervezetednek a legjobb minőségű tápanyagot biztosítod.

Jól hangzik? Akkor csak annyi a dolgod, hogy feltöltöd a flaskát egy-két adaggal és bedobod a zsebedbe.

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login