Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

A valódi étel, amit zsebre vághatsz!

A valódi étel, amit zsebre vághatsz!

Rengeteg bizonyíték megerősíti, hogy azok a diéták, amelyek minimalizálják vagy teljesen kivonják az étrendből a cukrot, a feldolgozott élelmiszereket, a búzát, a tejtermékeket, a sót és a kémiai adalékanyagokat, azok a leghatékonyabbak. És egyben ez a leghatékonyabb módja is annak, hogy egészséges maradj, a legtöbbet hozd ki magadból, és elfelejthesd a rossz közérzetet, amelyet a gyors- és a rossz minőségű ételek idéznek elő.

A Hammer Nutrition az első naptól kezdve ezt a diétát tartja az elsődleges missziójának, és soha nem is tértünk el ettől.

Mindannyian szembesülünk azzal a problémával, hogy a napi időbeosztásunk igencsak sűrű és szoros, ez pedig a legtöbbször akadályt jelent abban, hogy egészséges, házias ételeket fogyasszunk, és sajnos legtöbbször az otthon, a munkahelyen vagy éppen az út közben elfogyasztott étel bizony messze esik az egészségestől.

Mivel a legtöbben igyekeznek, hogy a fenti nehézségek ellenére azért egészségesen táplálkozzanak, így arra törekedtünk, hogy egy olyan terméket álmodjunk meg és hozzunk létre, amivel az embereket segíthetjük az egészséges táplálkozásban: így született meg a Hammer Bar. Ezek a szeletek igazi ételek, éppen ezért súlyos igazságtalanságnak tartjuk, ha valaki energiaszeletnek nevezi őket. Tele vannak ugyanis minőségi összetevőkkel, amelyek tiszta és tartós energiát biztosítanak számodra.

Ellentétben a fogyasztók számára elérhető szeleteket többségével andndash; amelyek nagy része tömegtermeléssel készül, magas feldolgozású, és jelentős mennyiségű hozzáadott finomított cukrot (legfőképpen fruktózt) és egyéb, nem kívánatos összetevőket tartalmaz andndash; a Hammer Bar csak egészséges, tápláló, GMO- MSG- és gluténmentes, 100%-ban minősített szerves összetevőket tartalmaz.

A Hammer Barok 70-100%-ban nyersek, hidegen vannak feldolgozva (vagyis nem sütik őket), magas a vitamintartalmuk, valamint enzimeket és további tápanyagokat is tartalmaznak. Kiváló forrásai az étkezési rostoknak és csak édesítőszert tartalmaznak. A Hammer Bar textúrája kellemesen nedves, könnyen emészthető és az íze egyszerűen fantasztikus!

A fentiek fényében biztos lehetsz abban, hogy ha Hammer Bart eszel, akkor a lehető legjobb tápanyagot adod a testednek, ezt feltétel nélkül garantáljuk!

Az igazi üzlet

Rengeteg andbdquo;energiaszeletandrdquo; található a piacon, amelyeknek nem az a legnagyobb hátrányuk, hogy gyakorlatilag olyan ízük van, mint a kartonpapírnak, hanem ráadásul nem biztosítják számodra a megfelelő tápanyagokat. Csak nézz rá egy tipikus energiaszelet összetevőinek a listájára és látni fogod, hogy igazunk van. Habár a Hammer Bar nem a legolcsóbb energiaszeletek közé tartozik, azonban úgy gondoljuk, hogy a minőségi alapanyagok használata sokkal fontosabb annál, hogy beszálljunk mi is az árversenybe. Tegyük a szívünkre a kezünket, és válaszoljunk őszintén: vajon hány ember készít magának ételt magának otthon ilyen kiváló minőségű összetevőkből? Hisszük, hogy a minőséget illetően nem szabad alkut kötni, és ha egyszer kipróbálod a termékünket, akkor te is egyet fogsz érteni velünk.

Ne felejtsd el, hogy a testedbe bevitt kalória minősége MINDIG számít, ezért ne hagyd, hogy az ár a minőség rovására menjen. Ha a Hammer Bar mellett teszed le a voksodat, akkor biztos lehetsz abban, hogy kiváló minőségű élelmiszerforrást adsz a szervezetednek attól függetlenül, hogyan használod: edzés közben, főétkezés helyett, vagy nassolnivalóként.

Végül, de nem utolsósorban: a Hammer Bar gyermekek számára is tökéletes, hiszen az íze isteni (a visszajelzések alapján a gyerekek is teljesen meg vannak elégedve vele, szóval andbdquo;gyerekbarátnakandrdquo; is nevezhető), mindemellett lényegesen jobb választásnak bizonyul, mint a cukorral teletömött édességek.

Összegzés

A nap során próbáld meg elkerülni az egészségtelen ételek fogyasztását, és a helyett, hogy valami olyat ennél, amit később megbánnál, válaszd inkább a Hammer Bart! Garantáljuk, hogy a minőségi összetevőknek köszönhetően a Hammer Barban biztosan nem fogsz csalódni.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés