Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Nagyszerű üzemanyag. Tele energiával. Elképesztően finom!

Amennyiben fontos az egészséges harapnivaló a megmérettetés közben, szereted a praktikus megoldásokat és az íz sem az utolsó szempont számodra, akkor a Hammer Bar a te üzemanyagod. Finom, tartósítószer és egyszerű cukor nélkül készült, nem tartalmaz transzzsírokat és koleszterint. Páratlan tulajdonságai miatt, hiányérzeted lesz majd, ha nem lesz folyamatosan kéznél egy szelet.De mi is teszi a Hammer Bar-t ennyire különlegessé?

Fehérjéklúgosítása

Ha energiabevitelünk teljes értékű tápanyagokból származik, kritikus tényező a fehérje lúgosítása, mely a szervezet savasodását akadályozza meg, ezáltal biztosítja a hosszantartó energiatermelést. Az eredmény pedig megnövekedett állóképesség, csökkent ízületi- és izomfájdalom, valamint gyorsabb regeneráció.

Egészségesszénhidrátok

Ha egy gyors pillantást vetsz az összetevők listájára láthatod, hogy csak összetett szénhidrátokat tartalmaz, nem pedig egyszerű cukrokat. A Hammer Bar egészséges, magas minőségű szénhidrátokkal látja el szervezeted kiegyensúlyozott, megbízható és hosszantartó energiaforrásként.

Egészségeszsírok

Másnéven esszenciális zsírsavak (EFAs andndash; Essential Fatty Acids), melyek a fokozott állóképesség, a szív- és érrendszeri egészség, a megfelelő immunitás, a mentális tisztaság, valamint a hormonális egyensúly miatt fontosak.

Növényieredetű összetevők

Amennyiben az általános egészségi szintedet és a betegségekkel szembeni ellenáló-képességedet szeretnéd növelni, erre semmi más nem megfelelőbb, mint a természetben található tápanyagok. A Hammer Bar számos fitotápanyagot tartalmaz a lencsírától kezdve a quinoáig, melyek mind organikusak természetesen.

Enzimek

A Hammer Bar-ban lévő enzimek hidegsajtolással vagy feldolgozatlan formában kerülnek az összetevők közé. Csakis olyan folyamatokkal dolgozunk, melyekkel megőrizzük a növényekben sejtszinten előforduló enzimeket a maximális hasznosulás érdekében.

Ízvilág

Bárki is mondta, hogy egy egészséges étel nem lehet finom, valószínűleg nem próbálta még a Hammer Bar-t. Meg fogsz lepődni, hogy a finom íz és a kellemes textúra kombinációja milyen ízletes élményt ad. Próbáld ki mind a 8 ízt, hogy megtaláld a kedvencedet!

Amennyiben Hammer Bar-t fogyasztasz reggelire, ebédre vagy vacsorára, kényelmes módon láthatod el szervezeted egészséges és magas minőségű tápanyagokkal.

Jó, ha észben tartod:A Hammer Bar nagyszerű edzés-utáni harapnivaló is, hiszen az ideális 3:1 arányban tartalmazza a szénhidrátot és a fehérjét. Oszd meg ezt a finomságot a gyerekeddel, az edzőtermi haveroddal, az edződdel, vagy az új barátoddal, akit verseny közben ismertél meg, nehogy ők is kimaradjanak a jóból.

HammerON!

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in