Powered by Smartsupp
Skip to content

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Ha pezsegni szeretnél

Ha pezsegni szeretnél

Megoldást keresel az elektrolitok pótlására és szeretnél valami újat kipróbálni a tabletták és porok helyett? Akkor ismerd meg az Endurolytes Fizz pezsgőtablettánkat, mert ez lesz a tökéletes választás.

A megfelelő mennyiségű és minőségű elektrolit biztosítása a szervezetnek az edzések és versenyek közben, vagy azokat követően legalább olyan fontos, mint a folyadék és az elégetett kalóriák pótlása.

Ha tovább olvasol, megtudod, miért is kell figyelned az ásványi anyagok utánpótlására és hogyan segíthet neked ebben a Hammer Nutrition egyik legjobb teljesítményfokozó sport-táplálékkiegészítője, az Endurolytes Fizz.

Mik azok az elektrolitok?

Az elektrolitok elektromos töltéssel rendelkező ásványi anyagok, amelyek egyik fő feladata a sejteken belüli és kívüli folyadékszint egyensúlyban tartása, a ki- és beáramlás szabályozása, hogy a sejtekbe megfelelő mennyiségben jussanak be a tápanyagok és ki a salakanyagok. Ezzel biztosítják a sejtek megfelelő hidratációját, az izom-, az ideg-, valamint a szív- és érrendszer megfelelő működését.

Az 5 legfontosabb elektrolit, amelyeknek a megfelelő pótlására a sportolóknak minden körülmények között figyelniük kell a nátrium, a kálium, a klorid, a kalcium és a magnézium.

Elektrolitok hiánya és pótlása

Ahogy azt már említettük, az ásványi anyagok pótlása ugyanolyan fontos, mint a megfelelő kalória- és folyadékbevitel. Szervezetünk pedig jelez, ha nem megfelelő az elektrolitok mennyisége. Ennek leggyakoribb tünetei: izomgörcsök, izomrángás, hányás, fáradékonyság, fejfájás, szédülés vagy ingerlékenység.

Ha ezek valamelyikét tapasztalod az edzések közben vagy után, előfordulhat, hogy a tested kifogyott a szükséges ásványi anyagokból.

Az elektrolitpótlásban a legfontosabb, hogy időben kell elkezdeni. Ha jelentkezik a fent felsorolt tünetek valamelyike, az már komoly probléma, mivel azt jelenti, hogy a test egy ideje már nem működik optimálisan.

Ne feledd, mindig időben kell elkezdened az elektrolitutánpótlást, ellenkező esetben rohamosan csökken majd az teljesítményed és az állóképességed, nem beszélve arról, hogy egy rosszkor jött izomgörcs akár egy teljes edzést vagy versenyt is tönkre tehet. Az Endurolytes FIZZ pezsgőtablettánk segítségével ezt egyszerűen megelőzheted.

Vigyél pezsgést az edzésbe!

Az Endurolytes FIZZ a Hammer méltán nagy sikerű Endurolytes kapszulájának pezsgőtabletta formája, amely öt különböző ízben érhető el: szőlő, citrom-lime, grapefruit, mangó és kóla. Egy pezsgőtabletta két kapszulának felel meg.

A FIZZ a Hammertől már megszokott módon nem tartalmaz finomított cukrot és mesterséges édesítőszereket, emellett gluténmentes és vegán étrendet követők is bátran fogyaszthatják.

Ami legfontosabb, hogy a legtöbb elektrolitpótlásra szolgáló sport-táplálékkiegészítővel ellentétben nem csak nátriumot és káliumot tartalmaz, hanem az összes ásványi anyagot, amelyek nélkülözhetetlenek a teljes körű elektrolitpótláshoz. 

Kinek?

Ha szeretnél első osztályú táplálékkiegészítőket fogyasztani az elektrolitok pótlásához, a Hammer Nutrition termékei között biztosan megtalálod a számodra megfelelőt. Az Endurolytes Fizzt akkor ajánljuk, ha egy gyorsan oldódó pezsgőtablettát keresel a különböző kapszulák és porok helyett, amit csak bedobsz a kulacsodba és indulhatsz is mozogni.

Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
is added to your shopping cart.
Terms & Conditions
this is just a warning
Login