Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

AZ ELEKTROLITOK UTÁNTÖLTÉSÉNEK FINOM és CUKORMENTES MÓDJA

AZ ELEKTROLITOK UTÁNTÖLTÉSÉNEK FINOM és CUKORMENTES MÓDJA

Írta: Steve Born

 

Az okos sportolók tudják, hogy az edzés közbeni megfelelő frissítés több kalóriát és folyadékot igényel. Ez magába foglalja a következetes és megfelelő elektrolit támogatást is. És ez nem csak a görcsök elkerülésére szolgál. Az emésztőrendszer, az idegrendszer, a szív- és érrendszer és az izomrendszer optimális működése a megfelelő elektrolit szinttől függ a szervezetben!

 

Ne feledd, ahogy nem szabad várnod a kalória fogyasztással addig, amíg elfogy az energiád, vagy a folyadékpótlást sem akkor kezded el, amikor kiszáradsz már, így az is kézenfekvő, hogy az elektrolit fogyasztást sem addig halasztod amíg el nem kezdesz görcsölni. Hiszen a fent említett testi működés ezekben az esetekben már egy ideje lefelé ível.

 

A Hammer Nutritionnál számos lehetőséget kínálunk az üzemanyag-ellátás e rendkívül fontos összetevőjének teljesítésére. Az egyik ilyen lehetőség az Endurolytes Fizz, és ez az ideális megoldás, ha inkább az elektrolitokat inni szereted, mint lenyelni a kapszulákat.

Egyszerűen add hozzá ezeket a gyorsan oldódó tablettákat a kulacsodhoz, hogy finom, soha nem túl édes, pezsgő elektrolit italt készíts – ugyanazt a teljes spektrumú elektrolit-támogatást kapod ebben az esetben is, mintha az Endurolytes kapszulákat fogyasztanád.

 

Az Endurolytes Fizz öt üdítően kellemes ízű ízben kapható: citrom-lime, mangó, szőlő, grapefruit és kóla (20 mg koffeinnel a kóla ízű tablettában). Gyakorlatilag kalóriamentes (mindössze hét kalória tablettánként), és természetesen nem tartalmaz cukrot, mesterséges édesítőszereket vagy tartósítószereket.

 

Amikor a „Mennyire jó az Endurolytes Fizz” kérdés megválaszolásáról van szó, ügyfeleink a legjobb értékesítőink!

 

Íme néhány 5 csillagos értékelés:

 

"Bedobok egyet a kulcsomba, és megiszom, ha megszomjazom a túráim során, amit hetente 3-4 alkalommal végzek. Nagyon jól hidratál a legmelegebb napokon is. Általában újratöltöm a vizes palackom, és még egy Fizz-t beleteszek a visszaútra.”

 

"Az Endurolytes Fizz-et minden edzés előtt, közben és után használom. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy a szervezetet megfelelően hidratálja és úgy is tartsa."

 

"A legjobb ízű cucc a piacon. Ezt használom rövid és hosszú futásaim során is."

 

"Két hete csináltam meg egy nagyobb versenyt, és ezek a tabletták a hidratálási tervem részeként szerepeltek. Nagy különbség volt az előző versenyeimhez képest, mikor is az utolsó két órát végig szenvedtem, de most mosollyal az arcomon fejeztem be."

 

Egy Endurolytes Fizz tabletta körülbelül két Endurolytes kapszulának felel meg. A tabletták középen eltörnek, így személyre szabott adagolást tesznek lehetővé, még jobban segítve azt, hogy specifikus – és gyakran folyamatosan változó – ásványianyag-szükségleted nagy pontossággal teljesítsd, függetlenül attól, hogy milyen az időjárás!

 

Az Endurolytes Fizz egyébként nem csak sportolóknak való! Ideális termék az építőmunkásoknak, kertépítőknek, teherautó-sofőröknek, sőt az udvaron dolgozó nyugdíjas nagyszülőknek is. Amennyiben bármi, amit csinálsz – munka, játék, testmozgás – izzadással jár, próbáld ki az Endurolytes Fizz-t. Garantáljuk, hogy ízleni fog, és azt is, hogy ez a módszer működik!

 

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in