Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Elektrolit feltöltés! Velünk könnyű jól frissíteni!

Elektrolit feltöltés! Velünk könnyű jól frissíteni!

Steve Born írása

 

 

Az ultramaratoni kerékpáros karrierem során elkövettem több hibát is, amikor megpróbáltam megoldani a hő- és elektrolit problémákat. Mindent kipróbáltam, kezdve a válogatás nélküli nátriumtabletták szedésétől a szinte minden sportital fogyasztásáig. Ilyen szempontból kétségtelenül minden idők legnagyobb katasztrófális versenyem az 1995-ös az egész Amerikát átszelő verseny volt. Fizikai állapotomat tekintve a csúcson voltam, de nem voltam felkészülve a szélsőséges időjárási körülményekre és a magas hőmérsékletre, amellyel már az első nap során szembesülnöm kelletta Mojave-sivatagban.

Dehidratáltan, elektrolit-kimerültségtől kerültem kórházba, ahol nyolc liter folyadékot kaptam infúzió segítségével! Így történhetett, hogy az Amerikát átszelő versenyen Kaliforniát soha nem értem el. Alig néhány óra elektrolit- és vízmennyiség feltöltésének hiánya eredményeként semmivé foszlottak az edzésekkel eltöltött hónapjaim. Most már nevetek rajta, de biztosíthatlak róla, hogy akkor nem volt kedvem nevetni.

 

Talán soha nem fogsz átbiciklizni nyáron a Mojave-sivatagon, de edzéseid vagy versenyeid során  előfordulhat extra magas hőmérséklet és sok pára. 

Ugyanakkor nem kell ahhoz extrém időjárás, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az elektrolitok ugyanolyan létfontosságúak a teljesítményhez, mint az energiát adó kalóriák és a megfelelő hidratáltsághoz szükséges elfogyasztott folyadékok. Lehet, hogy már hallottad korábban tőlünk ezt a hasonlatot, de még mindig igaz: az elektrolitok olyanok, mint az autódban található motorolaj. Nem indítja el a motort, de szükség van rá a zökkenőmentes működéshez. Az emésztőrendszer, az idegrendszer, a szív- és érrendszer megfelelő működése a megfelelő elektrolitszinttől is függ.

  

A görcsök elkerülése és a létfontosságú testi funkciók optimális működésének biztosítása érdekében az üzemanyagadagolási trendnek mindig tartalmaznia kell ezen nélkülözhetetlen ásványi anyagokat is. 

 

Annak érdekében, hogy ez minden edzésnél és versenyen megtörténjen, nincs szükség tovább keresgélni, hiszen a Hammer Nutrition-nál megtalálod ehhez az összes szükséges terméket, melyek tartalmazzák a nélkülözhetetlen ásványi anyagokat - Endurolytes, Endurolytes Extreme, Endurolytes Fizz, és Endurolytes Extreme Powder. 

 

Ez a négy termék kiegyensúlyozott, teljes spektrumú elektrolit készítmény, amelyek célja az, hogy:

 

* Teljesítse a szervezet elektrolit ásványi anyag igényét

* A több testfunkciót optimalizálja

* Javítsa a hosszan tartó teljesítményt

*Segítsen elkerülni az elektrolit-egyensúlyhiányhoz kapcsolódó kellemetlen problémákat

 

 

Endurolytes - Eredeti teljes spektrumú formula, kapszulákban, hogy nagyobb rugalmasságot biztosítson az adagolásnál. A szerény nátrium-klorid (só) tartalom kiegészíti az egészséges, alacsony sótartalmú étrendet.

 

Endurolytes Fizz - Ha a kapszula nem megfelelő számodra, az Endurolytes Fizz egy egyszerű választás. Add hozzá ezeket a gyorsan feloldódó tablettákat a vizes palackodhoz, hogy ízletes, cukormentes, teljes spektrumú, pezsgő elektrolit italt hozz létre.

 

Endurolytes Extreme - Szélsőséges körülmények között, magas hőmérséklet esetén ajánlott, amikor megnövekszik a só szükséglet. Ez a kapszula a normál elektrolitok nátrium-klorid és kálium tartalmának háromszorosát tartalmazza. A több nátrium-klorid tartalom mellett az Extrem formula az elektrolitok teljes spektrumát tartalmazza.

 

Endurolytes Extreme Powder - Az Endurolytes Extreme kapszulák összes előnyét megtalálod ebben a  könnyen keverhető porban. Az Endurolytes Extreme Powder gyorsan és teljesen feloldódik, finom, természetes görögdinnye aromát hagyva. Fogyaszthatod önmagában vízben, vagy add hozzá folyékony üzemanyagodhoz a Te egyedi adagolási igényeid szerint. Enyhe aromája egész nap megkönnyíti az ivást, de tökéletesen alkalmas bármilyen hidratációs igény kielégítésére is. 

  

HEED - Vedd figyelembe a Hammer Nutrition kiváló sportitalát is. A kanálonkénti 110 kalória mellett a HEED ugyanannyi elektrolitot tartalmaz, mint amennyi egy Endurolytes kapszulában található.

 

Nem számít hány kg-ot nyomsz, milyen alkat vagy, vagy mennyire vagy fitt, de még az időjárás is lehet bármilyen - akár a Mojave-sivatagban is edzhetsz a nyár közepén -, a Hammer Nutrition egyik Endurolyte terméke egészen biztos, hogy tökéletes megoldást nyújt! Ha segítségre van szükséged annak meghatározásához, hogy melyik a legmegfelelőbb választás számodra, csak hívj bátran minket.

 

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in