Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Figyelj a folsav utánpótlásra is!

Figyelj a folsav utánpótlásra is!

Egyszerűen nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy a szervezet regenerációjának biztosítása ugyanolyan fontos, mint a megfelelően összeállított edzésterv alapján elvégzett edzésmunka. A minél tökéletesebb regeneráció érdekében folyamatosan arra kell törekednünk, hogy minden szükséges tápanyagot biztosítsunk testünknek annak érdekében, hogy felkészülhessen a következő igénybevételre. Ebben a cikkünkben a Hammer Xobaline tablettát mutatjuk be, amelyet a folsav utánpótlására fejlesztettünk ki.

Tisztában vagyunk vele, hogy a test megfelelőregenerációja elengedhetetlen, ezért számos táplálékkiegészítőnket kimondottan erre a célra fejlesztettünk ki és folyamatosan hangsúlyozzuk a Hammer termékeket használó sportolóknak, hogy ne kizárólag arra fordítsanak figyelmet, milyen tápanyaggal látják el a testüket az edzések vagy a versenyek előtt, vagy melyeket pótolják ezek közben.

Minden lehetőséget meg kell adnod a testednek, hogy megfelelőenregenerálódhasson, ellenkező esetben ugyanis a fejlődés könnyen lelassulhat vagy teljesen el is maradhat.

Hammer Nutrition Xobaline

Mint tudjuk, sportolás közben a szervezet nagy mennyiségű tápanyagot, vitamint és ásványi anyagot éget el vagy ürít ki a szervezetből.

Ezek közül az egyik legfontosabb a folsav, ami egy vízben oldódó vitamin és elengedhetetlen, hogy a szervezetben megfelelő mennyiségben legyen jelen. Ennek pótlására hivatott a Xobaline, mely Methyl Folatot tartalmaz.

TUDTAD? A folsavnak több elnevezése is van. Ha valahol a B9 vitamin vagy M vitamin elnevezéssel találkozol, akkor még mindig a folsavról van szó.

A folsav feladata

A folsavra fontos szerep hárul a sejtek örökítőanyagának (DNS és RNS) szintetizálásában, a sejtek megfelelő működésének biztosításában, a sejtek osztódásához ugyanis nélkülözhetetlen.

A folsav részt vesz az aminosavak és nukleinsavak anyagcseréjében, valamint a fehér- és vörösvérsejtek, valamint a vérlemezkék képzésében is. A vörösvérsejtek előállításában betöltött fontos szerepe miatt a szervezetben lévő folsav mennyisége befolyásolja a test oxigénellátását is.

Optimális esetben 5-15 mg folsavat raktározunk szervezetünkben.

TUDTAD? A folsav bevitele étrend-kiegészítő formájában sokkal egyszerűbb, mint hagyományos módon, ezért az olyan táplálékkiegészítők, mint a Xobaline, sokkal hatékonyabbak, mint a természetben előforduló forma.

Hozzáadott B12 vitaminnal 

Nem véletlen, hogy a folsav mellett a Xobaline B12 vitamint (methylcobalamin) is tartalmaz, ugyanis a folsav felvételéhez és szervezetben történő elraktározásához ez a vitamin szükséges. Amennyiben a szervezet nem tartalmaz kellő mennyiségű B12 vitamint, a folsav nem tud beépülni, bevitele így feleslegessé válik.

Ezért a Xobaline táplálékkiegészítőnkben a B12 egy metabolikusan aktív formáját és a folsavat 4:1 arányban kevertük, hogy a szervezeted biztosan hozzájuthasson a megfelelő mennyiséghez.

Ez kell neked?

Szeretnéd biztosítani a megfelelő regenerációt és növelni a szervezeted aerob kapacitását, hogy sikeresen vedd a következő megmérettetéseket? Mindezt a legtermészetesebb módon, kizárólag bevizsgált, tiszta, a lehető legtermészetesebb termékek alkalmazásával?

Amennyiben a válaszod igen, azt javasoljuk, adj egy esélyt a Xobaline-nak!

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in