Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Szójamentes Perpetuem 2.0

Szójamentes Perpetuem 2.0

Szerző: Steve Born

Azoknak a sportolóknak, akik szeretik a Perpetuem 2.0-t (és az eredeti verziót is), de nem tolerálják a szóját, íme egy recept a szójamentes változathoz, HEED és Organic Vegan Protein felhasználásával. 

*******************************************************

A Perpetuem 2.0 két kanál adagja 180 kalóriát, 37,0 gramm szénhidrátot, 4,0 gramm fehérjét és 2,0 gramm zsírt tartalmaz. 

A Perpetuem 2.0-hoz hasonló üzemanyag készítése a HEED és az Organic Vegan Protein keverék használatával:

• 1,25 kanál HEED = 137,5 kalória és 33,75 gramm szénhidrát 

• 1/3 kanál bio vegán fehérje (vanília ízű) = 47 kalória, körülbelül 3,7 gramm szénhidrátból, körülbelül 6,7 gramm fehérjéből és 0,5 gramm zsírból tevődik össze. 

 

Tartalma:

Összes szénhidrát - ~ 37,5 gramm

Összes fehérje – ~ 6,7 gramm

Összes Zsír – 0,5 gramm

Összes kalória – 184,5 gramm

 

++++ 2. lehetőség ++++

 

A másik lehetőség az, hogy a HEED-et használod kalóriaforrásként (a hozzákevert víz által hidratálod is magad), és az Endurance BCAA+-t alkalmazod (https://hammernutrition.com/collections/supplements/products/endurance-bcaa) alkalmazod előtte óránként edzés közben. Bár az Endurance BCAA+ nem teljes értékű fehérje, viszont tartalmazza az „edzés közben hasznos” aminosavakat. 

Itt van még egy kis információ erről a termékről...

Az Endurance BCAA+ biztosítja azokat a kulcsfontosságú aminosavakat – a BCAA-t (leucin, izoleucin, valin) –, amelyekre a szervezetnek ahhoz van szüksége, hogy a hosszan tartó edzések során segítsen megvédeni az izomszöveteket. BCAA-kiegészítésről kimutatták, hogy csökkenti a fáradtság észlelését mind mentális, mind fiziológiai szempontból.

 

Két kapszula tartalma:

 • L-Leucin – 400 mg

 • L-izoleucin – 200 mg

 • L-valin – 200 mg

 

Az Endurance BCAA+ tartalmaz még: (2 kapszulánként)

 • L-alanint – 100 mg

A máj szükség szerint képes az L-alanint glükózzá alakítani, amelyet a véráram az izmokba szállít energiáért. Az L-alanin segíti a pantoténsav (B-5) szintézisét is, amely szintén szükséges a fehérje-, zsír- és szénhidrát-anyagcseréhez.   

• Csökkentett glutation – 100 mg 

A glutation egy tripeptid, amely glutaminsavból, ciszteinből és glicinből áll. Ez egyike a három endogén (a szervezetben természetesen előforduló) antioxidánsnak, amelyet a szervezet fenntart az edzés során keletkező szabad gyökök szabályozására, valamint a környezeti hatások ellen is kiváló. Szó szerint oldalakat lehetne írni erről a rendkívül erős tápanyagról, amelyet egy táplálkozástudományi tudós „az életet meghosszabbító fő antioxidánsnak” nevez. Az oxigéngyök-elnyelő képességének (ORAC) pontszáma/besorolása a becslések szerint elképesztő, 12 000+. A glutation kétségtelenül erős, vitathatatlanul a létező legfontosabb antioxidáns.

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in