Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Ultrabalaton 2023.

Ultrabalaton 2023.

Idén tavasszal is megrendezésre került a hatalmas népszerűségnek örvendő NN Ultrabalaton és ígéretünknek eleget téve, a Hammer Nutrition csapata is kivonult a rendezvényre. Tekintsük át újra, mi is történt ezen az első osztályú négy napos versenyen, amit joggal nevezhetünk az ultrasport ünnepének!

Ahogy azt korábban ígértük, a Hammer Nutrition stábja is teljes erővel jelen volt a május 4-7. között megrendezett XVII. NN Ultrabalatonon, az expo területén vártuk az érdeklődőket egy kis frissítésre, beszélgetésre vagy fotózkodásra. Köszönjük mindenkinek, aki benézett hozzánk, nagyon örülünk, hogy ilyen sokan érdeklődnek a Hammer Nutrition táplálékkiegészítők iránt. Ha esetleg lemaradtál, mindjárt mondjuk, hol találkozhatsz még velünk idén, de előbb lássuk mit hozott ez a négy nap!

 

Balatonfüred → Balatonfüred

Idén rekordszámú, közel 22 ezer indulóval rajtolt el a 211 km-es balatoni kör, amit a versenyzők a megszokott módon teljesíthettek egyéniben és csapatban egyaránt. Olyan, már az Ultrabalaton legendáinak számító futók is tiszteletüket tették és természetesen teljesítették a távot, mint Csere Gáspár (az 1-es rajtszám örökös tulajdonosa) és Gilles Pallaruelo.

 

Gilles Pallaruelo az ideivel együtt már 16 alkalommal teljesítette az Ultrabalatont. A legendás francia ultrafutónak már 3439 balatoni versenykilométer van a futócipőjében.

 

A női egyéni versenyt Maráz Zsuzsanna nyerte 21:20:06-os idővel, aki ezzel begyűjtötte 5. bajnoki címét. A férfiak egyéni versenyében rekorddöntés született: Mihalik Norbert, az idei év bajnoka 16:27:54-re módosította a pályacsúcsot.

 

Nagykövetek

Természetesen a Hammer Nutrition nagykövetek is szép számban képviseltették magukat a versenyen és kiváló teljesítményt nyújtottak:

  • Vass József 7 fős csapatban teljesítette az UB-t, csapattársaival kategóriájukban második helyen végeztek.
  • Horváth Krisztián is csapatban indult idén, de senki ne aggódjon, jövőre az egyéni versenyre ígérte magát.
  • Lengyel-Hegyi Annett nagykövetünk vegyes párosban mérettette meg magát és 10 darab 10 km körüli távot futott. Egy igazán szép teljesítménnyel, 18:15:39 idővel az 5. helyen értek célba csapattársával.
  • Kőszegi Viktória szintén csapatban indult és a Badacsonytördemic-Balatongyörök közötti szakaszt teljesítette.
  • Pistyúr Bence nagykövetünk hozta a legszebb eredményt. Bence férfi párosban indult az UB-n és annak ellenére, hogy hosszú távú triatlon versenyzőként nem ez a megszokott versenyszáma, egy igazán kiváló futással (4:25 perc/km) teljesítette a saját 106 kilométeres távját. Ehhez hozzájött csapattársa 105 km-re 4:45 perc/km-es átlaggal és már meg is volt a bajnoki cím.

 

Szívből gratulálunk minden nagykövetünknek!

 

Hol még?

Idén az Ultra Tisza-tó 130 versenyen szintén kint leszünk a Hammer Nutritionnal. A verseny 130 kilométeres távját Kozma Roland nagykövetünk a felkészülés jegyében privátban már teljesítette is egy kiváló 14:14-es időeredménnyel, amelyről Facebook oldalunkon olvashatjátok beszámolóját.

De hol találkozhatsz még velünk idén? Kint leszünk a szeptember 9-re tervezett Balatonman Fűzfő és az október 13-14-re tervezett UltraBalaton Trail versenyeken, hogy a hidratálásban és frissítésben segítsük a versenyzőket. Várunk mindenkit sok szeretettel!

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in