AJÁNLÓI PROGRAM ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

Az Ajánlói program célja, hogy meglévő ügyfeleinket segítse és ösztönözze abban, hogy ajánlják tovább és mutassák be más felhasználóknak is a Hammer Nutrition termékeit.

 • Az Ajánlott az a személy, akik első alkalommal vásárol a Hammer Nutrition-től, függetlenül attól, hogy milyen felületen keresztül érkezett hozzánk a megrendelése.

 • Az Ajánló az a személy, aki valamilyen módon (referenciaanyag, honlap, telefon, személyes találkozó, próbatermék, stb.) átadja az információkat és az ajánlói kódját az Ajánlottnak és az a hivatkozást felhasználva adja le rendelését a Hammer Nutrition-nek.


Minden Ajánló elfogadja és kijelenti, hogy betartja a szabályzatban megfogalmazott irányelveket. A Hammer Nutrition fenntartja a jogot, hogy bármikor felfüggessze, vagy eltávolítsa az Ajánló ajánlói fiókját és megszüntesse kiváltságait és/vagy az ajánlói fiókjában gyűjtött ajánlói keretét, amennyiben a Hammer Nutrition úgy ítéli meg, hogy az Ajánló nem tartotta/ja be azokat az iránymutatásokat és irányelveket, amelyeket a jelen dokumentumban körvonalaztunk. Az ajánlói fiókja állapotával kapcsolatos kérdéseket és információkat a support@hammer-nutrition.huemail címre írva kérheti le.

A Hammer Nutrition és az Ajánló kapcsolata

Az, hogy valaki részt vesz az Ajánlói programban, még nem jelenti azt, hogy a Hammer Nutrition munkatársa, vagy hivatalos képviselője lenne. A Hammer Nutrition nem vállal felelősséget az Ajánlói programban résztvevő személyek (Ajánlók) cselekedeteiért, az általuk átadott információk pontosságáért, vagy ha az Ajánló a Hammer Nutrition, vagy Leányvállalatai, illetve Affiliate partnerei alkalmazottjának, partnerének adja ki magát.

TARTALOM ÉS MEGOSZTÁS SZABÁLYZAT


Tartalom és Megosztás

 • Az Ajánló semmilyen módon sem oszthatja meg az ajánlásra vonatkozó hivatkozó linkeket, ajánlói kódokat, vagy kuponokat spam oldalak összekapcsolásával, spam, vagy tömeges elektronikus levelek, direct marketing levelek által, robotok, vagy automatizált rendszerek használatával, vagy közvetlen spam linkeken keresztül.

 • Az Ajánló nem helyezheti el az ajánlásra vonatkozó linkeket, ajánlói kódokat, vagy kuponokat, webshopokban, vásárlói oldalakon (Vatera, Jófogás, stb.), illetve kedvezményeket ajánló oldalakon (Bónuszbrigád, Qponverzum, stb.)

 • Az Ajánló nem helyezheti el az ajánlásra vonatkozó linkeket, ajánlói kódokat, vagy kuponokat spam/szerencsejáték/pornográf, vagy bármilyen módon, bárkit is sértő oldalakon.

 • Kérés esetén, a weboldal tulajdonosának egy nyilatkozatot szükséges adnia a Hammer Nutrition számára a szabályzatban foglaltak betartásának garantálásáról, vagy honlapján feltűntetnie ott, ahol a Hammer Nutrition hivatkozó linkjét is elhelyezte.

 • Webhelyek, vagy weboldalak létrehozása azzal a kizárólagos céllal, hogy azok forgalmat generáljanak a Hammer Nutrition ajánlási program használata által, NEM ENGEDÉLYEZETTEK.

A Hammer Nutrition hivatkozó linkjeit egyértelműen, láthatóan és könnyen olvashatóan kell jelölni. Jogsértő, vagy sértő példák linkjeinek, felhasználása különféle praktikák által, bármilyen aktivitást generáló bármilyen típusú álcázó, megtévesztő szöveg, átirányítási szolgáltatás, vizuális trükkök, vagy hasonlók használata szintén nem engedélyezett.

Versengő Reklám

Az Ajánló nem helyezhet el közvetlen átirányítású linket fizetett online hirdetésekkel (pl. Google AdWords, Facebook) Az az Ajánló, aki bármely módon versenyezni próbál a Hammer Nutrition márka fizetett, vagy nem fizetett online marketing megjelenéseivel, azonnali felfüggesztésre, vagy kizárásra kerül a Hammer Nutrition Ajánlói programjából. A Hammer Nutrition védjeggyel védett kifejezések SEO általi használata az ajánlói kreditek növelése érdekében szintén nem engedélyezettek.

Árak és Program Szabályzat

Minden Ajánló felhasználhatja az ajánlói linkeket a Hammer Nutrition által közzétett árakkal, amennyiben a kihirdetett árképzési szabályoknak megfelel. Az Ajánló által, az Ajánlói programról szóló bármilyen információ megjelentetésének pontosan meg kell felelnie a hivatalos Ajánlói program iránymutatásainak.

Megjegyzés:

Nem tartjuk meg a barátaidnak, ismerőseidnek küldött e-mailek címeit és nem is küldünk számukra semmilyen levelet, anyagot, amíg nem regisztrálnak a Hammer Nutrition rendszerébe és nem rendelnek tőlünk. Rendszeresen értesítést kapsz tőlünk az ajánlói pontjaidról és azokat automatikusan felhasználhatod a jövőbeni megrendeléseid során.

Szállítási díjak összegei nem tartoznak bele a kedvezményekbe, vagy az ajánlói pontokba!

 • Nem tudunk visszamenőlegesen ajánlói pontokat adni. A barátaidnak meg kell adják nevedet, vagy ajánlói kódodat az első rendelésük időpontjában.
 • A kedvezmény kizárólag olyan személynek adható, aki korábban még nem rendelt semmit a Hammer Nutrition-től.
 • Házastársad, vagy a barátod - mint új ügyfél - nem kaphat kedvezményt és adhat így le megrendelést a számodra.
 • A kedvezmény nem adható a saját családtagjaid részére.
 • A kedvezmény nem vonható össze egy másik ajánlattal.
 • Fenntartjuk a jogot, hogy az ajánlói programot lezárjuk, vagy megváltoztassuk, bármilyen előzetes értesítés nélkül is.
 • Az ajánlások által összegyűjtött pontokat egy éven belül tudod levásárolni, ezt követően elvesznek.
 • Az érvényes ajánlói kártyák, mindig díjmentesen állnak rendelkezésedre.

A leendő ügyfeleknek történő ajánlói kártyák megosztásával, automatikusan elfogadod az Ajánlói Szabályzatot.