SPORTOLÓI TÁMOGATÁS

SPORTOLÓI TÁMOGATÁS

Tájékoztató a Hammer Nutrition Sportolói támogatás jelentkezésének feltételeiről

Örülünk, hogy egyre több sportoló ismeri fel, hogy a természetes és minőségi étrend-kiegészítés elengedhetetlen a jó teljesítményhez. Szeretnénk őket támogatni céljaik elérésében, de nagyon sokan érdeklődnek a program íránt, így meg kellett húznunk egy határt. Csak bizonyos számú és kimagasló eredményeket elérő sportolókat tudjuk támogatni. 

Támogatott sportolóként a következő kedvezményekben részesülhetsz:

  • Meghatározott kedvezménnyel vásárolhatsz az üzemanyagaink és étrend-kiegészítőink közül,
  • Ruházati hozzájárulást adunk,
  • Megjelenési lehetőséget a Hammer Nutrition magazinjában, az Endurance News-ban és a hazai Sportime magazin odalain,
  • Tagja lehetsz a Hammer Nutrition támogatott sportolói csoportjának Facebookon,
  • Megjelenést a közösségi média felületeinken,
  • És még sok egyéb...

Mielőtt elküldöd a jelentkezésedet, kérjük vedd figyelembe, hogy vállalnod kell a következőkben felsorolt kötelezettségeket!

Online jelenlét:

Szeretnénk, hogy világgá kürtöld a tapasztalataidat a Hammer Nutrition termékeiről a Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest és saját blogod segítségével. A posztjaidon minden alkalommal használnod kell a #howihammer és a #bestforendurance hastegeket.

Sportolói beszámolók:

Mondd el nekünk mire készülsz épp, valamint szeretnénk, ha a friss edzésen/versenyen készült képeidet megosztanád velünk! Készíts beszámolót a tapasztalataidról! 

A képeidet legalább 1 Mb méretben kell biztosítanod részünkre, esemény neve, elért eredmény, felhasznált termékek megírása mellett.

Sportolói ajánlás:

Mutasd meg és ajánld a Hammer Nutrition-t sporttársaidnak és amennyiben nem találod meg termékeinket a helyi sportboltokban, kérd tőlük, hogy lépjenek kapcsolatba velünk a minőségi étrend-kiegészítőink forgalmazását illetően!

Ajánlásaidat folymatos 10%-os visszatérítéssel köszönjük meg.  

Alapvető tudásanyag: Légy naprakész!

Minden támogatott sportolónak ismernie kell a legfontosabb információkat a legnépszerűbb termékeinkről (Endurolytes, Hammer Gel, Heed, Perpetuem, Recoverite).

Ha be tudod mutatni termékeink használatát a sporttársaidnak, akkor megvan az a tudás, amit keresünk. Emellett szeretnénk, ha ismernéd az alapinfókat a tájékoztató füzeteinkről (Mi a Hammer? A sikeres frissítés 5 titka).

Márkaképviselet:

A versenyeiden viseld a Hammer ruházatát, vagy legalább címkézd fel logónkkal a felszerelésedet, ruházatodat! Emellett szeretnénk, ha edzéseiden is a Hammer ruházatát viselnéd. 

Legyél felelősségteljes és pozitív személyiség, mellyel sikeresen képviselheted sportágadat! 

Élsportolóként sok ember példaképe vagy, mely felelősséggel is jár. Kérjük figyelj rá, hogy a rólad kialakult kép a Hammer Nutrition márkára is hatással van!

  

Egyéni Sportolói Támogatás – Feltételek

Nem nyújtunk pénzbeli juttatást: Amennyiben pénzbeli hozzájárulást szeretnél kérni, kérjük ne add be jelentkezésedet! Támogatásunk termékekre és felszerelésekre irányul a támogatási szintednek megfelelően.

A fent említett kötelezettségek teljesítése:
- Közösségi média jelenlét, hastegek használatával!
- Fotók készítése és elküldése részünkre!
- Termékek ajánlása!
- Hammer, vagy Hammer logóval ellátot ruházat viselése a versenyeken, edzéseken!
- Alapvető termékek ismerete!

Támogatói ellentétek más gyártókkal: A támogatásunkhoz szükséges, hogy ne legyen hasonló viszonyod más konkurens márkákkal, míg a mi támogatásunkat élvezed. Amennyiben erre fény derül, a támogatásodat visszavonjuk.

Rendelési előzmény: Szeretnénk, ha előzetesen már lenne látható rendelésed a Hammer Nutrition webáruházában, hiszen így mi is látjuk, hogy használtad már a terméket és azért szeretnél támogatott lenni, mert tapasztaltad az előnyeit. Ha még sosem próbáltad a Hammer-t, kérjük ne jelentkezz támogatói programunkba! Amennyiben közvetett úton jutott el hozzád valamely termékünk (és nem tudjuk ellenőrizni a rendelésed), keress fel minket a további teendőkért!

Minden aktivitásodat figyelemmel kísérjük az egész év folyamán. Amennyiben nem teljesíted a feltételeket, támogatásodat sajnos meg kell vonnunk tőled.

Kizárólag ezen a linken tudsz jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével, telefonon és más csatornán nem tudunk jelentkezést elfogadni.

Miután megkaptuk jelentkezésedet, legfeljebb 30 napon belül válaszolunk kérésedre.