Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

A Hammer Nutrition alapvető táplálék kiegészítői

A Hammer Nutrition alapvető táplálék kiegészítői

Steve Born írása
 

Az „elengedhetetlen” szó vagy szinonimái mint a  kulcsfontosságú, kötelező, létfontosságú, nélkülözhetetlenszavak megfelelően leírják a Hammer Nutrition Daily Essentials négy termékének következetes, napi használatának fontosságát. Ezek a: Premium Insurance Caps, Race Caps Supreme, Mito Caps és EndurOmega.

Ez a kombináció elengedhetetlen a sportteljesítmény fokozása és az általános egészség fenntartása érdekében.

Ahogy 2020 -ban is, továbbra is mindent meg kell tennünk egészségünk védelme érdekében. Mivel 2021 -ben egyre több „valódi” eseményen vehetünk részt (hála az égnek!), szeretnénk arról is gondoskodni, hogy szervezetünket ellássuk tápanyagokkal, amelyek a legjobb teljesítményünk eléréséhez szükségesek. Figyelembe véve, hogy a lehető legjobb étrend fogyasztása - ami rendkívül fontos - közel sem tudja biztosítani a szükséges tápanyagmennyiséget, a Daily Essentials termékek mindennapi használata nemcsak jó ötlet, hanem elengedhetetlen!

A prémium Insurance Caps, a Race Caps Supreme, a Mito Caps és az EndurOmega a legszélesebb körű előnyöket nyújtják a sportteljesítmény és az általános egészség javítása érdekében.

Ezek a Hammer Nutrition termékcsalád sarokkövei, és ezek kell hogy legyenek a napi táplálék kiegészítő programod alapjai.  Fogyaszd őket minden nap - akár edzés közben - és élvezd az általuk nyújtott hatalmas előnyöket. 

Mit adnak Neked ezek a napi kiegészítők?

 

  • „Áthidalják a szakadékot” az étrendből származó vitaminok és ásványi anyagok mennyisége és az optimális egészséghez valóban szükséges mennyiség között.

  • Támogatják az edzés utáni kiváló regenerációt és az egész szervezet egészségét azáltal, hogy széles körű antioxidánsokkal ellensúlyozzák a szabad gyököket és meggátolják az általuk okozott sejtpusztítást.

  • Kulcsfontosságú alapokat biztosítanak a hatékony és következetes energiatermelés érdekében.

  • Optimalizálják a mitokondriális egészséget, ami feltétlenül szükséges a sportteljesítmény és az általános egészség javításához.

  • Ellátják a szervezetet omega-3 zsírsavakkal (EPA és DHA), amelyek szorosan részt vesznek az emberi egészség számos területén, beleértve a szív- és érrendszeri valamint a mentális egészséget.

Prémium Insurance Caps 

A „kiegyensúlyozott étrend” mítosza: egyszerűen nem tudod kielégíteni minden tápanyagszükségleted önmagában az étrendből. Ezt sok kutatás is alátámasztja, mint ahogy ez a  tanulmány is józanul kijelenti: „Szinte az Egyesült Államok teljes lakossága olyan étrendet fogyaszt, amely nincs harmóniában az ajánlásokkal.” A Premium Insurance Caps - feltétlenül szükséges.  Ellentétben sok olyan termékkel, amelyek nem elegendő napi értéket (DV) vagy referencia napi bevitel (RDI) mennyiségű tápanyagot tartalmaznak, a Premium Insurance Caps optimális napi bevitel (ODI) mennyiségű. A legjobb minőségű vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza, amelyekre a szervezetnek szüksége van az optimális egészség megőrzése érdekében. A DV és a RDI szabványok a minimális mennyiséget jelentik a tápanyaghiányos betegségek megelőzéséhez, és nincs közük az egészség optimalizálásához. Ennek a terméknek a képlete tartalmazza a kiegészítő tápanyagok és emésztőenzimek lenyűgöző sorát is.

Race Caps Supreme

1987 óta választják a sportolók a Race Caps Supreme-t, amely kiállja az idő próbáját egy olyan piacon, amelyet olyan termékek árasztanak el, amelyek nem nyújtják az ígért eredményeket. Ez a tápanyagok erőteljes keveréke, amelyet a koenzim Q10 (CoQ10) és az idebenon alkot főleg, elősegítik mind a sportteljesítmény fokozását, mind az általános egészség megtartását. Ez egy jó nagy löket a keményen edző sportolóknak, de rendkívül előnyös minden 30 éves és idősebb ember számára. A Race Caps Supreme egyedülálló, biztonságos és hatékony formula. És amit nyújt:

  •  Magasabb energiaszint, a kellemetlen stimuláló mellékhatások nélkül
  •  Az állóképesség észrevehető növekedése
  •  Fokozott regenerálódás és kevesebb izomfájdalom
  •  Antioxidáns támogatás az optimális immunrendszer működéséhez
  •  Kulcsfontosságú tápanyagok, amelyek erőteljesen támogatják a szív- és érrendszer egészségét 

Mito Caps

Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozd ki minden nap minden percéből, hatékony energiatermelésre van szükség sejtszinten. Az egyedülálló Mito Caps formula Dr. Bruce Ames figyelemfelkeltő tanulmányain alapul, amelyek a mitokondriális működésre, az öregedésre, és a regenerálódásra vonatkoznak. A Mito Caps tartalmazza az ezekben a mérföldkő vizsgálatokban használt két tápanyagot: acetil-l-karnitint (ALC) és R-alfa-liponsavat (R-ALA), valamint számos más kiegészítő tápanyagot, beleértve a dimetilaminoetanolt (DMAE), a para-amino-benzoesavat (  PABA), E -vitamint, B6 -vitamint és aszkorbil -palmitátot. Egy szabadalmaztatott enzimkeveréket is tartalmaz, amely elősegíti az összes tápanyag teljes felszívódását.  

Vigyázz a mitokondriumai egészségedre, a sejtek energiatermelő „kemencéire”, és gondoskodni fognak róluk mind a fokozott sportteljesítmény, mind a kiváló minőségű egészség tekintetében.

EndurOmega

Az EndurOmega prémium minőségű halolaj ellátja a szervezetet az esszenciális zsírsavakkal, az eikozapentaénsavval (EPA) és a dokozahexaénsavval (DHA). Mindkettő létfontosságú a sportteljesítmény és az általános egészség szempontjából. Ezek az EFA -k valójában az élethez szükségesek, így nem csoda, hogy „alapvetőnek” minősítik őket. A kiegészítés a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja annak, hogy megfelelő mennyiségű EPA -t és DHA -t kapj.

A halolajról is kiderült, hogy csökkenti a fájdalmat és a gyulladást. Ez egy fontos előny, amelyet naponta a regenerálódás során is tapasztalhatsz.

A leggyakrabban feltett kérdés a következő: „Az általatok kínált termékek közül melyek azok, amelyekkel elkezdjem a táplálék kiegészítést?” A válaszunk mindig ez: A Hammer Nutrition napi táplálék kiegészítőivel! Miért? Mivel ezek a lenyűgöző termékek rendkívül széles körű előnyökkel járnak, amelyek támogatják az optimális sportteljesítményt és az általános egészséget. Ez egy olyan termékcsalád, amelyet egyetlen más kiegészítő kombináció sem közelít meg.

A Premium Insurance Caps, a Race Caps Supreme, a Mito Caps és az EndurOmega olyan termékek, amelyekből mindenki, sportoló és nem sportoló egyaránt profitálhat.  

Ezek legyenek a minden napi táplálék kiegészítő programod alapjai. 

Referenciák: 
[1] Susan M. Krebs-Smith, Patricia M. Guenther, Amy F. Subar, Sharon I. Kirkpatrick, Kevin W. Dodd; Americans Do Not Meet Federal Dietary Recommendations, The Journal of Nutrition, Volume 140, Issue 10, 1 October 2010, Pages 1832–1838, https://doi.org/10.3945/jn.110.124826

 

 

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés