Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

A kiegyensúlyozott táplálkozás mítosza

A kiegyensúlyozott táplálkozás mítosza

Miért kellenek táplálék kiegészítők ahhoz, hogy egészséges maradj, jobban teljesíts, és tovább élj?

Írta: Brian Frank 

A sportolók közel 50 százaléka arról számol be, hogy nem szed étrend-kiegészítőt, mert már „kiegyensúlyozott étrendet” követ. Kétségtelenül beleestek abba a hírverésbe, amelyet sok orvos és táplálkozási szakember hirdet a médiában: "A kiegyensúlyozott étrend biztosítja az összes szükséges tápanyagot." Te ebbe a csoportba tartozol?

Tudtad, hogy soha egyetlen klinikai tanulmány sem dokumentálta, hogy mi számít kiegyensúlyozott étrendnek?

Mindig is határozottan támogattuk a gyümölcsökben, zöldségekben, egészséges fehérjékben és mérsékelt mennyiségű teljes kiőrlésű gabonákban, például kölesben, hajdinaban, amarántban és quinoában gazdag teljes értékű étrendet. Azonban még ha következetesen követsz is egy ilyen étrendet, akkor is szükséged lesz az összes vitaminra, ásványi anyagra és más alapvető tápanyagra ahhoz, hogy a szervezeted egészséges maradjon, és teljes mértékben ki tudd használni sportolói lehetőségeid.

A tavasz közeledtével (bár az immunrendszert megterhelő időjárás még egy darabig velünk van), sokan már növelik az edzések mennyiségét és intenzitását. Ilyenkor különösen kockázatos a "kiegyensúlyozott étrend" mítosza. Minőségi kiegészítők, amelyek biztosítják a szervezetednek a szükséges összes vitamint, ásványi anyagot és mikrotápanyagot – a szükséges mennyiségben – a legjobb védekezés. A kiváló minőségű étrend-kiegészítők, mint például a Napi alapvető Csomag (Premium Insurance Caps, Race Caps Supreme, Mito Caps és EndurOmega), a legjobb befektetések közé tartozik, amelyet egészséged érdekében megtehetsz. Amint azt több ezer ügyfél tanúsítja, érezni fogod a különbséget...

Premium Insurance Caps – Ez a nagy hatású kiegészítő a legjobb minőségű vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb kulcsfontosságú tápanyagokat tartalmazza optimális mennyiségben – nem csak minimális „napi értékben”.

"Gyakran égetem a gyertya két végét az edzések és a heti 40 órás munka miatt... évekig küzdöttem, minden vírust elkaptam. Tavaly kezdtem el Prémium Insurance Caps-ot használni. Átvészeltem az egész telet meghülés nélkül, remek edzési ciklusban volt részem, és befejeztem az Ironman Lake Placidot. Most már az egész családom rendszeresen használja."

"Nem tudok eleget elmondani arról, hogy a Premium Insurance Caps hogyan tartotta rendben az egész testemet. Tavaly folyamatosan beteg voltam. Most már versenyzés vagy edzés közben is a végletekig hajthatom magam, és másnapra felépülök."

Race Caps Supreme – Az eredeti állóképesség-kiegészítő! A Race Caps Supreme, amelyet először a Hammer Nutrition tulajdonosa, Brian Frank kínált 1982-ben, két erős antioxidánst – a CoQ10-et és az idebenont – kombinálja más kulcstápanyagokkal az erőteljes sport- és egészségügyi előnyök érdekében. A biztonságos és rendkívül hatékony Race Caps Supreme jellemzői:

  • Jelentősen megnövelt energia- és állóképességi szint.
  • Optimális regenerálódás.
  • Fokozott immunrendszer működés.
  • Jobb szív- és érrendszeri, valamint agyi egészség.

"Ebben a versenyszezonban kezdtem el használni a Race Caps Supreme-et, és a teljesítményemben mutatkozó különbségek nincsenek a listákon. Nem fogok többet versenyezni nélküle."

"A Race Caps Supreme a mindennapi rutinom része. Három éve élvezem az előnyeit, és egy napot sem tudok elképzelni nélküle."

Mito Caps – A sejtfiziológia fontos felfedezései alapján ez az egyedülálló formula segíti a mitokondriumok (az energiatermelő "kemencék" a sejtekben) hatékonyabb működését. Az előnyök? Jobb energiatermelés, jobb zsíranyagcsere, és – legalább egy táplálkozási szakértő szerint – potenciálisan megnövekedett élettartam!

"...rájöttem, hogy újra úgy érzem magam, mint a 20-as éveim elején-közepén. Csodálatos, hogy visszakaptam ezt a fajta energiát és kitartást. Kiváló termék, erősen ajánlott sportolóknak és 40 év feletti aktív embereknek!"

EndurOmega – 2 féle omega-3 esszenciális zsírsavat, a DHA-t és az EPA-t tartalmazza a sportolási és egészségügyi előnyök széles skálája érdekében: szív- és érrendszeri védelem, fokozott agyműködés, jobb hangulat, kevesebb ízületi fájdalom stb. Harmadik fél által tesztelt a hatékonyság és tisztaság szempontjából.

"Rengeteg halolaj-kiegészítő van a piacon, de én csak az EndurOmegában bízom. Nincs hal utóíze, és nagyszerű termék."

A Napi Alapvető Csomag Plusz segítségével pontosan azt adhatod testednek, amire szükséged van (és jelentősen megtakaríthatsz, mintha ezeket a termékeket külön-külön vásárolnád meg!).

A Napi Alapvető Csomag következetes kiegészítése olyan észrevehető lökést ad egészségednek és sportteljesítményednek, amelyet önmagában az étrenddel nem érhetsz el. Tedd ezt a négy terméket étrend-kiegészítő programod sarokkövévé, és megtapasztalhatod az immunrendszer erőteljes támogatását, megnövekedett energiát, nagyobb állóképességet és gyorsabb felépülést edzés után.

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in