Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Hammer Gél – Finom mogyorós ízek újra raktáron!

Hammer Gél – Finom mogyorós ízek újra raktáron!

Hammer Nutrition dolgozóinak írása

Kicsit tovább tartott, mint ahogyan azt bármelyikünk is akarta vagy várta, de végre elérkezett az idő, hogy bejelentsük, hogy mindhárom mogyorótartalmú Hammer Gél ízünk újra van raktáron! Így a mogyoróvaj, a mogyoróvaj-csokoládé és a Nocciola (mogyoró-csokoládé) ismét kapható egy adagos kiszerelésben!

A mogyorófélékben (1 gramm/adag) és zsírban (2,5-3,5 gramm/adag) természetesen előforduló fehérje jóvoltából a Hammer Gél három szuperfinom íze határozottan jó "ultra" távokhoz is, ami azt jelenti, hogy használhatod elsődleges üzemanyagként a hosszabb edzések és versenyek során. Ez megnyitja a kaput a több felhasználási lehetőségek előtt, például egy fél- vagy teljes táv triatlon teljesítése során, vagy bármilyen ultratávos esemény alatt. (tipp: ultrafutó sportolóink ​​imádják ezt a három ízt használni!)

A fehérjekomponens segít megvédeni a sovány izomszövet kannibalizációját a hosszan tartó edzés során. A zsírkomponens – amelyek egyike sem transzzsírok formájában van – segít elűzni az éhségérzetet, miközben arra készteti a szervezetet, hogy könnyebben szabadítsa fel zsírsavraktárait, és a zsírral ellátott kalóriák energiaszükségletének akár kétharmadát is kielégítik.

Mogyoróvaj, Mogyoróvaj-csokoládé és Nocciola – mindhárom „mogyorós” finom íz újra raktáron!

Miért a Hammer Gél?

Rengeteg energiazselé van a piacon, és a Hammer Gél sokhoz úgy tűnik, hogy hasonlít a többihez, de az számít, hogy mi van a belsejében. Csak vess egy pillantást a címkére. Ha olyasmit látsz, amely „óz”-ra végződik (pl. glükóz), akkor az az energiagél egyszerű cukrot tartalmaz. Egyébként, ha azt látod, hogy „nádcukor” vagy „méz” van feltüntetve a címkén, az is egyszerű cukor.

Az egyszerű cukor az, amit el kell kerülni. Eltekintve az egészséget fenyegető súlyos és többszörös veszélyektől, az egyszerű cukor gyors, teljesítményrontó energiaszint-ingadozásokat, valamint emésztési zavarokat okoz.

A lényeg, hogy ha egyszerű cukrokat használunk a test táplálására, az olyan, mintha egy papírdarabot meggyújtanánk. Gyorsan felmelegszik, de nagyon korlátozott ideig. Gyorsan kiég, és folyamatosan táplálni kell a tüzet. Ez egyértelműen nem hatékony és kontraproduktív. Ellenőrizd az energiazselék címkéin az "óz" végződéseket, és kerüld el a cukrot, nádcukrot vagy mézet, ha nem akarsz szemetet a testedben.

Ehelyett támaszkodj a Hammer Gélre, amely összetett szénhidrát maltodextrint tartalmaz, hozzáadott egyszerű cukrok nélkül. Íme, miért kiváló szénhidrát a maltodextrin:

A maltodextrin glikémiás indexe 100 (egyesek szerint még magasabb is lehet). A 100-as GI egyenlő a glükózzal, és magasabb, mint a szacharóz (58-65) és a fruktóz (12-25). A maltodextrin ugyanolyan hatékonyan emeli az energiaszintet, mint a glükóz, és gyorsabban teszi ezt, mint más egyszerű cukrok, ami nagyon kívánatos az edzés során és közvetlenül utána.

A maltodextrin lehetővé teszi a szervezet számára, hogy nagyobb mennyiségű kalóriát emészthess meg, mint az egyszerű cukrok anélkül, hogy késleltetett gondot okozna a gyomor-bél traktusban. Ez kiküszöböli a gyomorpanasz lehetőségét, (nincsenek bélbombák!), miközben több kalóriával látod el a szervezetet az energiatermeléshez. Ahogy egy táplálkozástudományi tudós állítja, „a maltodextrin lehetővé teszi, hogy az ember több energiát nyeljen le kisebb térfogatban”.

A maltodextrin több tucatnyi szacharidmolekulából áll, amelyek gyengén kötődnek egymáshoz, ezért nevezik összetett szénhidrátnak. Az egyszerű cukrokhoz képest – amelyek csak egy- vagy kétláncú szacharidmolekulák – a maltodextrin stabilabb, hosszabb ideig tartó energiát biztosít az egyszerű cukrokhoz általában társuló „villanás és összeomlás” nélkül.

Használj Hammer Gélt, hogy az alábbiakat tapasztalhasd:

  • Sima és könnyű emésztés.

Nincsenek „bélbomba” hatások – puffadás, émelygés, savas reflux, hasmenés és még sok más –, amelyek a gyengébb minőségű összetevőket tartalmazó termékeknél előfordulnak.

  • Gyorsan ható, hosszan tartó energia.
  • Különféle ínycsiklandó ízek.

Hammer Gél 1995 óta diktálja az iramot a sportolók minőségi szénhidrát energiájának kényelmes, koncentrált formában történő ellátásában. Az energiatermékek mai elárasztott piacán a Hammer Gél továbbra is egyedi összetételű, hogy biztosítsa a csúcsteljesítményt – minden alkalommal!

 

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in