Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Edzés plusz négy lábbal

Edzés plusz négy lábbal

Gondoltál már arra, hogy edzéseid egy élvezetes időtöltéssé változtatod, amit kutyáddal végezhetsz? Vagy már régóta rójátok együtt a kilométereket és szeretnéd tudni hogyan járulhatnál hozzá négylábú edzőpartnered egészségéhez? Pár gondolat tőlünk a kedvenceddel történő közös sportolásról.

Egészség, kiegyensúlyozottság, összhang

Mindkettőtöknek előnyös lehet, ha négylábú kedvencednek is helyet biztosítasz az edzéstervedben.

Egy kis sport több szempontból is jótékony hatással van a kutyákra: kielégíti mozgásigényüket, megdolgoztatja az izmaikat és javítja állóképességüket, de emellett mentálisan is kellőképpen lefáradnak, az otthonitól eltérő szagok és ingerek a mozgással kombinálva csökkentik az ebek stressz szintjét, nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá teszik őket.

Nem véletlen, hogy a problémásabb, stresszesebb, általában lakásban tartott, túl sokat ugató, ugráló, mindent megrágcsáló kutyusok esetében nagyon gyakran ajánlják a rendszeres testmozgást.

Amellett, hogy a rendszeres közös mozgással egyszerre tehetsz a kutyád testi és mentális egészségéért, az egyik legnagyszerűbb pozitív hatása, hogy sokat javít a kutya és a gazdája közötti kommunikáción, segít, hogy szorosabb kötelék alakuljon ki köztetek.

Ki legyen a középpontban?

Ha úgy döntesz, kedvenceddel együtt szeretnél sportolni, számos lehetőség közül választhatsz, egyedül kutyád fajtája és életkora jelenthet korlátokat.

FONTOS! A megfelelő mozgásforma kiválasztásakor mindig vedd figyelembe kedvenced életkorát, fajtáját és edzettségi szintjét! Ha szükségesnek érzed, kérd ki az állatorvosod tanácsát is.

A legkézenfekvőbb választás a közös futás, biciklizés vagy túrázás. Ha kutyusod eddig nem élt sportos életmódot, akkor érdemes lehet először rövidebb-hosszabb sétákkal kezdeni és természetesen kedvencünknek is kellően fegyelmezettnek kell lennie ezekhez.

Ha ez mind megvan és beszerezted a szükséges pórázokat, hevedereket, akkor kezdődhet is a móka.

Ha inkább olyan mozgásformát szeretnél, ahol kedvenced van a középpontban és játékosabb, szórakoztatóbb irányba indulnál, akkor érdemes kipróbálni a közös focit (bármilyen labdázást), a frizbit, ami szinte minden eb egyik kedvence, vagy a különböző kutyáknak kialakított akadálypályákat.

Ezek a játékok inkább a kutyák szórakozásáról szólnak és a gazdik által végzett testmozgás a háttérbe szorul, de nagyon élvezetesek és a kutyák imádják őket.

A Hammer kutyavitamin

Mi a Hammernél sok kérdést kaptunk a termékeinket használó sportos gazdiktól, hogy mit ajánlanánk kedvenceiknek, ami az embereknek szánt táplálékkiegészítőinkhez hasonlóan kiváló minőségű összetevőkből, adalékanyagok nélkül készült.

Ezért összeállítottuk és piacra dobtuk a Doggie Daily Essentials jutalomfalatokat. A termék tartalmazza mindazokat a tápanyagokat és vitaminokat, amelyek szükségesek egy aktív, sportos kutyus egészségének fenntartásához és segítenek szervezete regenerációjában.

Az embereknek szánt sport-táplálékkiegészítőknél használt, magas színvonalú, ellenőrzött összetevőkből készítjük, kizárólag természetes aromák felhasználásával és a felesleges anyagok kizárásával. A Doggie Daily Essentials nem tartalmaz cellulózt, mesterséges összetevőket, tartósítószert, kukoricát vagy búzát.

Ha első osztályú jutalomfalatot keresel, amivel megajándékozhatod kedvenced egy jó testmozgás után, a Doggie Daily Essentials a tökéletes választás. Hidd el, a kutyusod is imádni fogja!

A kutyus képe Pixabay-ről származik.

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in