Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Fantasztikus kombináció a kimagasló energiaszint eléréséhez!

Fantasztikus kombináció a kimagasló energiaszint eléréséhez!

Steve Born írása
 

Race Caps Supreme és Mito Caps

A tiszta, következetes és hosszan tartó energia minden sportoló vágya, és a Hammer Nutrition rendelkezik már olyan bevált termékekkel, amelyek ezt képesek megvalósítani. De ez még nem minden, ha a Race Caps Supreme és a Mito Caps termékeket használod, még többre leszel képes! Mindkét termék egyedi, és rendszeres használata nemcsak azt a minőségi energiát biztosítja, amelyre szükséged van a legnehezebb edzésekhez és versenyekhez, hanem rengeteg egyéb előnnyel is jár az általános egészséged érdekében. 

Race Caps Supreme

A belélegzett oxigénből és az elfogyasztott kalóriákból energiát előállító folyamat hihetetlenül összetett. E hosszadalmas út során számos hordozóra van szükség - gyakran nevezem ezeket „gyújtógyertyáknak” vagy „katalizátoroknak” -, hogy biztosítsuk az energiatermelés hatékony végrehajtását. A Race Caps Supreme rengeteg ilyen szubsztrátumot tartalmaz, amelyek közül az egyik a Q10 koenzim (CoQ10), ami egy olyan fontos tápanyag, hogy az egyik táplálkozási szakértő egyértelműen ezt nyilatkozza róla: „CoQ10 vagy annak helyettesítője nélkül az emberi élet gyorsan véget ér.”

Egy másik kulcsfontosságú szubsztrát az idebenon, az imént említett „helyettesítő”, amely egyes kutatások szerint erősebb, mint a CoQ10, különösen az antioxidáns hatását tekintve. Az idebenon talán legfigyelemreméltóbb tulajdonsága az, hogy - a CoQ10 -zel ellentétben - hipoxiás (alacsony oxigéntartalmú) körülmények között is képes működni, elősegítve az energiatermelést és a magas energiaszint fenntartását.
 

Mind a CoQ10, mind az idebenon számos más jelentős előnnyel is jár, különösen ami az optimális szív, az  érrendszer és agy egészségét illeti, valamint támogatja az immunrendszert is. Ha a Race Caps Supreme csak ezt a két összetevőt tartalmazná, akkor ez egy olyan kiegészítő lenne, amelyet érdemes naponta szedni.  A Race Caps Supreme azonban sok más, „mind a sportteljesítményre, mind az általános egészségi állapotra egyaránt kedvező” tápanyagot is tartalmaz, így ez egy olyan termék, amelyet minden ember - sportoló és nem sportoló egyaránt - nagy hasznát veszi. 

Mito Caps

Az energiatermelés „végpontja”, ahol mindez megtörténik-a mitokondriumok, a sejt ATP-termelő organellái („kemencéi”). A mitokondriumok egészségének megőrzése az egyik legfontosabb dolog, amit tehetünk a sportteljesítmény fokozása és az egészség javítása érdekében.
 

Amikor a mitokondriumok elöregszenek és működésképtelenné kezdenek válni - ami egyre gyakrabban fordul elő, ahogy idősebbek leszünk -, kevésbé hatékonyak az energiatermelésben, viszont hatékonyabbak az oxidálószerek előállításában, amelyek negatív kölcsönhatásba lépnek a molekulákkal, és sejtkárosító szabad gyököket termelnek.  Egyszerűen fogalmazva, amikor a sejtekben lévő mitokondriumok elveszítik az energiatermelő képességüket és több oxidálószert kezdenek termelni, meghalnak, és végül a sejt is meghal.

Ekkor súlyos negatív „dominóhatás” következik, amely nemcsak a sportteljesítmény drámai csökkenését okozza, hanem ami még fontosabb, számos életkorral összefüggő betegség kockázatához vezethet.
 

Pontosan ezért létezik a Mito Caps.  Ennek a rendkívüli terméknek a tápanyagai - különösen az r-alfa-liponsav és az acetil-L-karnitin bizonyos fokú „fellendülést” adnak a mitokondriumoknak, így hatékonyabban tudnak energiát termelni, ugyanakkor kevésbé alkalmasak oxidálószerek előállítására. És az eredmény? Több lesz az energiád, és az állóképességed, jobbá válik a regenerációd, erősebbé az immunrendszered és még sok egyéb dolgot sorolhatnék.

Dr. Bill Misner, a következőt állítja: „Az állóképességi sportolóknak fel kell ismerniük, milyen hihetetlenül fontos a mitokondriumok befolyásolása, és hogy minden, ami ebben a vegyületben van, figyelemre méltóan és pozitívan befolyásolja a mitokondriális funkciót.  Az a sportoló, akinek egészséges/hatékony mitokondriumai vannak fog a legjobban teljesíteni. A Mito Caps egy olyan termék, amelynek szedését folyamatosan ajánlom. ”
 

Ha többet szeretnél megtudni az egyedi és rendkívül hatékony Mito Caps képletről, olvasd el az Endurance News Négy ok, ami miatt a Mito Caps kötelező a sejtek egészségéhez című cikkét.

 

Összefoglalva:

A Race Caps Supreme és a Mito Caps kettő olyan terméke a Hammer Nutrition-nak, amelyeket „Daily Essentials” -ként jelöltek meg, ami azt jelenti, hogy maximális előnyökhöz juthatsz, ha minden nap beveszed őket, még az edzés nélküli napokon is. Meggyőződésem, hogy a Hammer Nutrition által gyártott kiemelkedő termékek közül a Race Caps Supreme és a Mito Caps a legszélesebb körű előnyöket nyújtja mind a sportteljesítmény, mind az emberi egészség számos területén.

Ha jelenleg nem használod ezeket a termékeket, akkor itt az ideje elkezdeni! És ha már napi rendszerességgel szeded ezt a két kiváló étrendkiegészítőt, ne feledd elmondani barátaidnak és családtagjaidnak is - még akkor is, ha nem versenysportolók - hogy ők is hatalmas haszonhoz juthatnak a Race Caps Supreme és a Mito Caps napi használata során.
 

Fotó: Patrick McBride

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in