Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Fokozatosan növeld az edzéseid számát és intenzítását

Fokozatosan növeld az edzéseid számát és intenzítását

Steve Born írása


A tavasz itt van, az időjárás fokozatosan melegszik, a napok hosszabbak, a napsütés is egyre több, és a legtöbb sportolóhoz hasonlóan, Te is gyakrabban tudsz sportolni. Bár ez mind jó hír, fontos, hogy az edzéseid mennyiségét és intenzitását fokozatosan növeld. Az kétségtelen, hogy sokszor nehéz betartani a fokozatosságot, de ha szeretnéd az egész szezont sérülés nélkül végigsportolni, akkor oda kell figyelned erre, és meglátod, a tested is megköszöni majd.

Sajnos sok sportoló túlzásba esik a szezon elején és indokolatlanul növeli az edzések mennyiséget és intenzitását úgy, hogy a teste még nem áll készen ehhez a terheléshez. (Ez a andldquo;túl hamar túl sokandrdquo; szindróma). Ez talán sportágtól is függ, de úgy véljük, hogy a sérülések 75% -át a túl hirtelen megnövekedett kilométerek okozzák. Mindannyian egyetértünk abban, hogy a sérülés és az értékes edzésre szánt idő elvesztése - különösen a szezon elején - egyáltalán nem szórakoztató.

Ha még nem tetted meg, ne várj tovább, hogy a tested ízületeit, szalagjait, inait és kötőszöveteit andbdquo;tápanyaggal előkészítsdandrdquo; a következő terheléshez. Mi a legjobb az indításhoz? A Tissue Rejuvenator. Minden egyes nap. A Tissue Rejuvenator elsődlegesen a fájdalom erőteljes csökkentésére alkalmas, ami igazán fantasztikus, de az egyedülálló tápanyagok keverékének köszönhetően segít megőrizni a porcok, szalagok, inak és kötőszövetek erősségét is.

A Tissue Rejuvenator ajánlott napi adagja - naponta kétszer két kapszula (kétszer akkor, ha jelenleg fennáll fájdalom) - biztosítja az ízületek megerősítéséhez szükséges anyagokat és védelmet.

Akár az eredeti Tissue Rejuvenator formulát választod, vagy a kissé más (de ugyanolyan hatékony) Vegan Tissue Rejuvenator formulát, illetve a kettő kombinációját (sok pozitív visszajelzést kaptunk a sportolóktól, akik mindkét készítményt együtt használják, 2-4 kapszulát naponta kétszer), biztos lehetsz abban, hogy fokozatosan növelheted sérülés nélkül az edzéseid intenzitást és mennyiségét, és a tested készen áll a megnövekedett terhelésre.

Ne feledd, hogy a Tissue Rejuvenator előnyeit igazán akkor élvezheted, ha rendszeresen szeded a terméket. A legjobb eredmények eléréséhez elengedhetetlen a következetes használat, ezért a Tissue Rejuvenator-ot még akkor is vedd be, ha nincs edzés napod.

Hagyd, hogy 2019 legyen az a szezon, amiben erős és sérülés mentes leszel, és ezen az utatod kísérjen a Tissue Rejuvenator, így elkerülheted a fájdalomcsillapítók nemkívánatos mellékhatásait is. Akár az eredeti terméket, akár a vegán-formulát, akár mindkettőt együttesen használod, 100% -os garanciát vállalunk .

KÉRDÉS: Mi a különbség a Tissue Rejuvenator és a Vegan Tissue Rejuvenator között?

VÁLASZ: Bár a meglévő Tissue Rejuvenator formula összetevői közül sok már vegánbarát, de a Vegan Tissue változat nem tartalmazza a következőket sem:

  • Kagylókból származó glükózamin-szulfátot
  • Szarvasmarha porc eredetű kondroitin-szulfátot
  • Csirke szegycsont eredetű UC II. típusú kollagént

Míg a vegánbarát chondroitin-szulfát egyszerűen nem áll rendelkezésre - ezt már többszőr megpróbálták használni, de soha nem tökéletesítették - addig a nagyszerű, nem állati glükózamin-szulfátot alkalmazzuk.

A GreenGrownandreg; GMO-mentes kukoricából származó 100% -os vegánforrású glükózamin. A GreenGrownandreg; ugyanazokat az előnyöket nyújtja, mint a cápa porc- vagy a szarvasmarha-porcból származó glükózamin-szulfát mely kóser tanúsítvánnyal rendelkezik, és a kagylóra allergiásak is használhatják. A Vegan Tissue Rejuvenator 4 kapszula adagja ugyanazt az 500 mg glükózamint biztosítja, amely az eredeti Tissue Rejuvenator-ban található.

A Horsetail Leaf egy vadon élő évelő növény, és talán a leggyorsabb szilícium-dioxid-forrás, amely a kollagén képződéséhez szükséges (andldquo;ragasztó, amely együtt tartjaandrdquo;). Bár a szilícium-dioxid elsődlegesen a csontok egészségére gyakorolt kedvező hatásai miatt ismert, jelentős szerepet játszik abban, hogy a kötőszövet erős, egészséges, rugalmas maradjon. A Vegan Tissue Rejuvenator minden 4 kapszula adagja 200 mg Horsetail Leaf-ot is biztosít, így összesen 14 mg elemi szilícium-dioxidot kapunk.

A hialuronsav (HA) egy olyan típusú szénhidrát, amelyet mucopoliszacharidoknak (a glükózaminoglikánoknak) neveznek, és természetesen az emberi szervezetben is előfordulnak, elsősorban a kötőszövetben találhatók meg. A HA a testszövet kenőanyaga és andldquo;kipárnázvaandrdquo; védelmet biztosít úgy, mint ahogy azt az ízületekben és a szemekben is teszi. A nem állati eredetű hialuronsavat a kereskedelemben cukrok bakteriális fermentációjával szintetizáljuk. A Vegan Tissue Rejuvenator minden 4 kapszula adagja 80 mg vegánbarát hialuronsavat biztosít.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés