Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Hammer Bar: teljes értékű élelmiszer az energiaszeletek kényelmével

Hammer Bar: teljes értékű élelmiszer az energiaszeletek kényelmével

Napjaink rohanó világában hatalmas kihívást jelent tudatosan, következetesen étkezni. Mindannyian rendkívül elfoglaltak vagyunk a munkánkkal, a magánéletünkkel, a sportolásról pedig nem is beszélve andndash; és persze, hogy korlátozva van számunkra az az idő, amelyet a minőségi ételek vásárlására és elkészítésére fordíthatunk. Ennek eredményeképpen általában csak bekapunk valamit út közben, és közben reménykedünk, hogy azért ezzel nem teszünk annyira rosszat a testünknek.

A magasan feldolgozott élelmiszerek andndash; általában ezek közé tartoznak a sokszor andbdquo;életmentőandrdquo; snackek andndash; cukorral, nátriummal, egészségtelen zsírokkal és egyéb más összetevőkkel vannak tele, amelyek igazából például nem tarják magasan az energiaszintedet, vagy nem segítik az egészséges anyagcserédet... Ezenkívül a feldolgozott élelmiszerek elősegítik a gyulladás kialakulását, amely komoly egészségügyi problémákhoz, például szív- és cukorbetegséghez, valamint a rák kialakulásához vezethet.

És akkor el is érkeztünk a dilemmához: hogyan tudjuk fenntartani az egészséges étrendünket úgy, ha szeretünk út közben, gyorsan bekapni valamit? Ha nincs időd leülni és nyugodtan enni, vagy csak hirtelen bekapnál valamit, akkor a Hammer Bart bűntudat nélkül fogyaszthatod!

Ezért kerüld a feldolgozott élelmiszerek fogyasztását

  1. A feldolgozott élelmiszerek és üdítők a legnagyobb forrásai a hozzáadott cukroknak és a magas fruktóz-kukoricaszirupnak (HFCS). A felesleges cukorfogyasztás rengeteg egészségügyi következménnyel jár andndash; nincs is arra kapacitásunk, hogy itt mindet felsoroljuk andndash; de azt itt érdemes megjegyezni, hogy tulajdonképpen a tápanyag-felszívódásra van hatással. Míg az egészséges élelmiszerek ásványi anyagokban és vitaminokban gazdagok, addig a feldolgozott élelmiszerekben nem találhatóak meg ezek a tápanyagok, ráadásul a magas cukortartalmuk csökkenti a fontos vitaminok és ásványi anyagok felszívódását, ami tápanyaghiányhoz vezet.

  2. A legtöbb feldolgozott élelmiszer direkt úgy lett gyártva, hogy kifejezetten édes/sós és zsíros legyen andndash; ez a három íz ugyanis andbdquo;jutalomkéntandrdquo; hat az agy számára. Számos feldolgozott élelmiszerben annyira magas a cukor/só/zsírtartalom, hogy képesek felülírni a szervezet természetes érzékenységét. Ez pedig túlfogyasztást okoz, ami veszélyes az egészségre.

  3. A feldolgozott élelmiszerek nem kívánt, mesterséges összetevőket tartalmaznak. A andbdquo;mesterséges ízandrdquo; tulajdonképpen azt takarja, hogy nem egyetlen összetevőt tartalmaz, hanem számos, 10 vagy annál is több vegyi anyag kombinációját jelenti.

  4. A teljes értékű élelmiszerekkel ellentétben a feldolgozott élelmiszerek általában kevés rostot tartalmaznak. A magas rosttartalmú étrendnek számos előnye van, például támogatja a szív- és érrendszer egészségét, segít elérni vagy megtartani a koleszterin- és vércukorszintet, valamint segít a gyulladáscsökkentésben.

HAMMER BAR andndash; VALÓDI ÉTEL

Ellentétben a sok energiaszelettel andndash; amelyek valójában csak rendkívül drága, feldolgozott élelmiszereket tartalmaznak andndash; a Hammer Bar egy valódi étel, amely teljes, szerves, nyers élelmiszerekből készül. A Hammer Bar tápanyagban gazdag komplex szénhidrátokat, teljes növényi fehérjéket és egészséges zsírokat biztosít számodra, amelyek ráadásul rostban gazdagok. Igazoltan vegán és kóser termékek, valamint GMO- és gluténmentesek.

Ha edzés közben egy igazi ételt vennél magadhoz, vagy úton vagy de bekapnál valamit, akkor a Hammer Bar számodra az ideális választás!

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in