Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Megfelelő emésztés, optimális tápanyag felszívódás

Megfelelő emésztés, optimális tápanyag felszívódás

Írta: Steve Born

Sok táplálkozási szakértő egyetért abban, hogy a megfelelő emésztés kulcsfontosságú az általános egészséghez, mert lehetővé teszi számunkra, hogy hozzáférjünk az elfogyasztott élelmiszerekben található összes tápanyaghoz.  Sajnos a tipikus amerikai étrend nagy mennyiségű enzimmentes feldolgozott élelmiszert tartalmaz. A főzés az élelmiszerekben természetesen előforduló enzimeket is elpusztítja.

Az elfogyasztott élelmiszerek megfelelő emésztése egyértelműen befolyásolja a mikrobiom egészségét. Valójában az egyik tanulmány címe egyértelműen kijelenti: „Az emésztetlen táplálék és a bélmikrobióta együttműködhet a neurogyulladásos betegségek patogenezisében.” A tanulmány következtetésének egy része: „A betegséghez vezető út magában foglalja mind a mikrobiota, mind az emésztetlen élelmiszerdarabok részvételét.”

A jól ismert emésztési egészségügyi szakértő, Dr. Lane Lenard kijelenti: „Az idősödő felnőtteket sújtó egészségügyi panaszok közül sok – a csökkent immunitástól az emésztési zavarokig és a táplálkozási hiányosságokig – egy kulcsfontosságú tényezőre vezethető vissza: a rossz emésztésre. A károsodott emésztőrendszer egyik gyakori oka az emésztőenzimek életkorral összefüggő csökkenése, amelyek szükségesek ahhoz, hogy az általunk fogyasztott élelmiszerekből kinyerjük az alapvető tápanyagokat. Ezen létfontosságú enzimek nélkül az élelmiszer áthalad a gyomor-bél traktuson anélkül, hogy kiadná hasznos összetevőit. Az eredmény rossz táplálkozási állapot, amely számos betegséghez hozzájárulhat.”

A probléma megoldásához elengedhetetlen egy emésztőenzim-kiegészítő – amely több enzimet tartalmaz a különféle élelmiszerek és élelmiszer-anyagok lebontására és megemésztésére. A Hammer Nutrition EnduroZyme az a kiegészítő, amely nemcsak lenyűgöző 14 különböző típusú, nem állati eredetű enzimet biztosít, hanem ezen enzimek mindegyikének hatékony mennyiségét. Ezenkívül az EnduroZyme egész levélkeveréke – borsmenta levél, aloe vera levél és articsókalevél – számos előnnyel jár a gyomor-bélrendszer egészségének számos aspektusában.

Végül az EnduroZyme Bioperine™-t, egy szabványosított feketebors-kivonatot tartalmaz, amely fokozza a teljes élelmiszerek és étrend-kiegészítők felszívódását.

A lényeg: Az ételválasztástól függetlenül javasoljuk az alkalmazását. Az EnduroZyme elvégzi a feladatot.

Ha gondoskodsz az étel teljes lebontásáról, azonnali javulást fogsz tapasztalni az emésztésében. Folyamatos használat mellett javulni fog egészségi állapotod, energiaszinted és sportteljesítményed, mivel szervezeted jobban hozzájut a tápanyagokhoz.

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in