Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

PHYTOLEAN + CHITOLEAN: Nagyszerű kombó súlykontrollhoz!

PHYTOLEAN + CHITOLEAN: Nagyszerű kombó súlykontrollhoz!

Steve Born írása

10 évvel ezelőtt bemutattuk a Phytolean-t, ami egy biztonságos és rendkívül hatékony fogyókúrás fegyver. A formulája maga az egyszerűség, mindössze két tápanyag/vegyületet tartalmaz, de a hatékonysága tagadhatatlan. 10 évvel később a Phytolean továbbra is az a termék, amely segít megelőzni a súlygyarapodást nekünk, akik szeretjük a keményítőtartalmú szénhidrátokat (rizs, tészta, kenyér stb.), és gyakran túlzásba is vesszük ezek fogyasztását.

2 kapszula Phytolean a következő összetevőket tartalmazza:

400 mg Razberi-K® málna keton – Ez a málnában található természetes bioaktív vegyület, amely két mechanizmuson keresztül segíti a súlycsökkenést:

* A zsír lebontásának ("égetésének") fokozása – A málna ketonja fokozza az adiponektin hormon szekrécióját és a noradrenalin által kiváltott lipolízisként ismert folyamatot. Mindkét hatás fokozza a zsíranyagcserét.
* Csökkenti a zsír felszívódását és tárolását – A málna keton segít a trioleoilglicerin hidrolízisének gátlásában, mely a zsírfelszívódási folyamat egyik elsődleges lépése.

1000 mg Fabenol Max® Phaseolus vulgaris L. – Ezt a fehér vesebab kivonatot (phaseolamin) általában "keményítőblokkolónak" nevezik, mivel képes csökkenteni az alfa-amiláz enzim aktivitását. Segítségével nagyobb mennyiségű (elsősorban keményítőtartalmú) szénhidrát jut át ​​a szervezeten ahelyett, hogy azok cukrokká asszimilálódnának és testzsírként raktározódnának.

Hatékony? Fogadjunk! Két kapszula Phytolean megakadályozza, hogy 300 gramm (ez 1200 kalória!) keményítő tartalmú szénhidrát felszívódjon és raktározott zsírokká alakuljon a szervezetedben! 

Kicsit kevesebb, mint 4 évvel ezelőtt bemutattuk a Phytolean tökéletes társát, a hihetetlenül hatékony zsírblokkoló ChitoLean-t. Ezt a formulát a kitozán (CHIT-uh-san) vezeti, egy kagylóból származó tápanyag, amely hatékonyan kötődik a bélben lévő zsírhoz, és gátolja a felszívódást. Ez a „zsírblokkoló” hatás nemcsak a fogyást segíti elő, hanem segít normalizálni a koleszterinszintet, és meggátolja az egészségtelen zsír lerakódásokat, amelyek felhalmozódnak az artéria falán.

A ChitoLean a következő kiegészítő tápanyagokat is tartalmazza:

Az N-acetil-L-karnitin ami egy aminosav, és mint az L-karnitin minden formája, ez az a tápanyag, amely a zsírsavakat szállítja a sejtekbe az energiatermelés érdekében. Megfelelő L-karnitin készlet nélkül a zsírsavak nem égethetők el hatékonyan üzemanyagforrásként.

A C-vitamin segít aktiválni a kitozánt a gyomorban és a belekben egy zsír felvevő géllé alakítja, növelve a kitozán zsírmegkötő hatását. A tengerimalacokon végzett, kitozánt vagy kitozán/C-vitamin kombinációt használó kutatás arra a következtetésre jutott, hogy „a C-vitamin megnövelte a kitozán ürülékes zsír kiválasztását tengerimalacoknál, ezáltal csökkentette a testtömeg-gyarapodást.”

Összegzés

A holtszezonban sok sportoló belenyugszik a súlygyarapodásba, annak köszönhetően, hogy kevesebbet edz és többet eszik az ünnepi szezonban, illetve még januárban is. Ha ez a forgatókönyv túlságosan ismerősnek tűnik számodra, ne ess kétségbe. Egy kis erőfeszítéssel – és a Phytolean és a ChitoLean erőteljes asszisztenciájával – 2024 lehet az az év, amikor az edzési szezont anélkül kezdheted el, hogy felesleges kilókat hordasz magaddal.

Természetesen az egészséges táplálkozás, az adag szabályozás és a rendszeres testmozgás is fontos szerepet játszik a kívánt testsúly elérésében és megtartásában. És ha korlátozod még a nassolást is, és csökkented a keményítő bevitelt délután és este, akkor jelentős súlycsökkenést fogsz tapasztalni!

Lényeg: A Phytolean és a ChitoLean segítségével – és igen, mindkettőt együtt is használhatod! – verhetetlen fogyás/testsúlykontroll kombinációt kapsz, amely már az első adagtól fogva működik!

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in