Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Race Caps Supreme - mindenkinek a mindennapokra

Race Caps Supreme - mindenkinek a mindennapokra

Mi mindig úgy tekintettünk a Race Caps Supreme-re, mint egy elég menő névvel ellátott alappillérre. A termék fő összetevője, a Q10-koenzim, egy olyan tápanyag, amelyre nem csak a sportolóknak van szükségük, és ebből adódóan nem csak arra szolgál, hogy a verseny alatt az adott sportoló teljesítményét növelje, támogassa. Az igazság az, hogy minden embernek andndash; legfőképpen pedig azoknak, akik elmúltak már 20 évesek andndash; csak előnye származik abból, ha napi szinten szedi a Race Caps Supreme-t. Hogy miért? Nos, a következőkben ezt indokoljuk meg:

A Q10-koenzim egy létfontosságú katalizátor, amely hatással van az elfogyasztott ételből és a beszívott levegőből nyert energia hatékony termelésére, ami viszont ebből adódóan egy szükséges tápanyag a fokozott terhelésnek kitett sportolók számára, hiszen például növeli az állóképességet és fokozza a regenerációt. Azonban a Q10-koenzim jelentősége messze túlmutat a sportolói teljesítmény javításán. Íme néhány megjegyzés elismert táplálkozási tudósoktól, akik elmondták, hogy mennyire fontos jelentőséggel bír a Q10-koenzim:

andbdquo;A Q10-koenzim, vagy a helyettesítése nélkül az emberi élet hamar véget érne.andrdquo;

James South, MA

andbdquo;A Q10-koenzim kulcsfontosságú szerepet játszik az öregedésben. Ugyanez vonatkozik az immunrendszerben betöltött szerepére. Az immunrendszer és az öregedés között kulcsfontosságú kapcsolat van, amit nem lehet ignorálni.andrdquo;

Emile G. Bliznakov, MD

andbdquo;Régóta úgy vélem, hogy a Q10-koenzim egy csodálatos tápanyag, mivel támogatja a szív egészségét is.andrdquo;

Dr. Stephen Sinatra

andbdquo;A Q10-koenzim stimulálja az izmot azért, hogy a mitokondriában energiát termeljen. Ez a szervezet teljes táplálékbányája, amelyből képes meggyógyítania magát. Az is lehet, hogy ez a hosszú élet kulcsa, mivel ez az egyetlen, amely a test összes sejt lipid membránjában megtalálható.andrdquo;

Dr. William Judy

A Q10-koenzim a következő előnyökkel is rendelkezik:

  • Segít a vérnyomás csökkentésében
  • Elősegíti a fogak és az íny egészségét
  • Segíti a bőrt az UV-sugárzás elleni védelemben
  • Javítja a vérkeringést
  • Enyhíti az allergiás és asztmás tüneteket
  • Enyhíti a krónikus fáradtságot
  • Véd a mentális és az idegrendszeri betegségek ellen
  • Fokozza a tüdő működését
  • Segít felvenni a harcot a metabolikus szindróma és a cukorbetegség ellen

...és még sok más előnnyel rendelkezik.

Ahogy öregszünk, úgy csökken a testünk Q10-koenzim ellátottsága, illetve a szervezetünk is egyre nehezebben tudja az ételekből kinyerni ezt a tápanyagot. A test Q10-koenzim ellátottsága általában 20 éves kor körül csúcsosodik ki, utána folyamatosan, évről-évre csökken. Becslések szerint 40 éves korunk környékén a testünknek 40%-al kevesebb a Q10-koenzim tartalma, mint 20 évesen, míg ez a szám 70 éves korban 60%.

A Q10-koenzim előnyeit és képességeit ismerve a Race Caps Supreme egy rendkívüli előnyökkel rendelkező étrendkiegészítő. Független attól, hogy egy keményen edző sportoló vagy egy szimplán egészségtudatos személy vagy, mindenképpen érezni fogod azokat az előnyöket, amelyeket a Race Caps Supreme napi szedése biztosít számodra.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés