Powered by Smartsupp
Sari la conținut

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Újra bemutatjuk – Hammer Phood

Újra bemutatjuk – Hammer Phood

Írta: Brian Frank

2021-ben bemutattuk első étkezést helyettesítő termékünket, amelyet a jó hangzás kedvéért PHOOD-nak neveztem el! El is találtam: mindenki szerette. A por azonban kissé nedves volt és nehezen keverhető. Még nehezebb volt a gyártása, ezért kénytelen volt visszamenni az alapokhoz, hogy módosítsuk a képletet, hogy könnyebben keveredjen és a gyártáshoz használt gépeken működjön. Sajnos ez tovább tartott a reméltnél, és február óta elfogyott a készletünk.

Nagyon örülök annak, hogy szerencsére éppen időben, azaz őszre, a PHOOD újra raktáron lesz, és jobb, mint valaha! Alaposan el lehet keverni, kiváló az íze, és ugyanazt a 4-5 órás jóllakottságot nyújtja, mint az eredeti.

A Hammer étkezést helyettesítő termék (MRP) ötlete legalább 10 vagy 15 éves múltra tekint vissza. Jó kérdés, hogy miért tartott ilyen sokáig, hogy piacra vigyünk egyet. Az egyik kedvenc mondásom: A legjobb idő a fa ültetésre 20 évvel ezelőtt volt, de a második legjobb idő erre a mai nap.

Eddig nem készítettem MRP-t, mert egyszerűen nem éreztem megfelelőnek. Megcsinálhattam volna a tipikus MRP tiszta verzióját, de ez közel állt volna a Recoverite®-hez, amelyről mindig is azt mondtam, hogy hatékonyan használható MRP-ként. A Recoverite-ből azonban hiányzik a zsír, ami a jóllakottság és a kalóriasűrűség szempontjából kiemelten fontos, ezért inkább étkezési hídként, semmint helyettesítőként szolgál.

Az MRP történetének következő része a fejlődésemről szólt, ami az étrend elméletét és gyakorlatát illette. Megpróbáltam tartózkodni a finomított cukortól, és erre biztattam mindenkit. A kihívás itt az, hogy a finomított cukrot általában természetes cukrokkal és élelmiszerekkel helyettesítik, amelyeket szervezetünk cukorként azonosít. Bár előrelépés a nem olyan rossz cukor, de mégsem valósul meg teljesen az a gyakorlat, amely elkerüli a cukrot.

Minden olyan diétát támogatok, amely korlátozza vagy megszünteti a cukrot és a búzát. Ráadásul ma már tudjuk, hogy a múlt „alacsony zsírtartalmú” divatos diétái elsősorban hibás kutatásokon alapultak, amelyek elterelték a figyelmet a cukorról, és a zsírt, valamint a koleszterint okolták a főbb betegségek kiváltó okának.

Az utolsó kirakós darab az egyre növekvő együttműködésem volt Dr. Bayne French-nel. A bariátriai (kóros elhízást enyhítő, testsúlycsökkentő orvosi terület) orvoslás tájékozott, képzett és hiteles szakértőjeként, kemény állóképességi sportolóként és hegyi ember túlélőként Dr. French az elmúlt két évtizedet a makrotápanyagok bevitelének, valamint annak egészségünkre és jólétünkre gyakorolt hatásának tanulmányozásával töltötte. Az időszakos böjttel kombinált zsírosabb étrend melletti kiállása meggyőző volt számomra.

Ironikus módon megtanítottam neki, hogyan töltsön fel üzemanyagot az OCR-re és a többi állóképességi versenyre. Két srác, aki nem tudja abbahagyni a termékek fejlesztését, elkerülhetetlenül összejön, hogy egyedit alkossanak. Az eredmény a Hammer Phood, egy magas fehérje-, zsír- és szénhidrátszegény, minimális összetevőt tartalmazó, por formában lévő italkeverék, amely valóban megfelel az egészséges étkezést helyettesítő termék definíciójának. Ez egy MRP lesz Hammer és Dr. French bariátriai praxisának.

Mint minden, a márkámat hordozó terméknél, a Hammer Phood is csaknem két éven át kiterjedt próba tesztelésen esett át, mielőtt a nyilvánosság elé került. A valós tesztelés során nem jutottam el olyan messzire a Hammer Phooddal, mint a Perpetuemmel 2001-ben, amikor Steve Born túlszárnyalta dupla 508-as rekordját, de elvégeztem néhány extrém tesztet.Kezdetben ebéd vagy vacsora helyettesítésére használtam. A reggeli és az ebéd elfogyasztása, majd az MRP vacsorára nagyon jól működött.

Egy héten keresztül napi egy MRP-vel és egy étkezéssel is kísérleteztem, ami szintén jól esett. Inkább a főétkezésemet ettem ebédre és az MRP-t vacsorára, de fordítva is működött. Az utolsó teszt 72 óra volt, csak Hammer Phoodon – napi 3 adag három napon keresztül, és semmi más, csak víz. Ebben a tesztidőszakban napi 30-90 perc közepes intenzitású edzést is folytattam. Bár nem szeretnék három napnál tovább csak a Hammer Phoodon élni, meglepett, hogy a 240 kalóriás adag mennyire kielégítő. 4-5 óra teljes jóllakottságot élvezhettem éhségérzet nélkül.

Most jön a szórakoztató rész! Kiengedjük a terméket a nyilvánosságnak, és várjuk visszajelzéseiteket, valamint a kreatív felhasználási lehetőségeket!

Înapoi
Redirecţiona

cometariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a putea fi publicate.

Multumesc pentru abonare!

Această adresă de email este deja înregistrată!

Cumpărați aspectul

Alege dintre variante!

Editați versiunea
Back In Stock Notification
Termeni si Conditii Generale
this is just a warning
Log in