Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

5 ok, hogy miért a Premium Insurance Caps legyen a multivitaminod

5 ok, hogy miért a Premium Insurance Caps legyen a multivitaminod

By Steve Born

Gyakran emlegettem a Premium Insurance Caps-t, a Hammer Nutrition multivitamin-/ásványianyag-kiegészítőjét, mint „a legunalmasabb jótékony hatású termékünket”. Ennek az egyedi megkülönböztetésnek az az oka, hogy nem ez a legelbűvölőbb kiegészítőnk, amit szedhetsz, mert a termékben nincs semmi extra menő, mint mondjuk a Fully Charged vagy az Anti-Fatigue Caps-ban, hogy pár példát említsek.
 

De bár a Fully Charged és az Anti-Fatigue Caps, valamint a Hammer Nutrition termékcsalád egyéb kiegészítői vitathatatlanul érezhetőbb hatással lehetnek a sportteljesítmény javítására, őszintén szólva, ha nem biztosítod az alapvető tápanyagszükségleted (vitaminokat és ásványi anyagokat), akkor a többi termék előnyeit sem leszel képes teljesen kiaknázni, és soha nem fogod maximálisan kihasználni az edzésekkel eltöltött idődet és energiádat.

1. Optimális, nem minimális mennyiségek 

Ellentétben sok vitamin/ásványianyag-kiegészítővel, amelyek csak a megfelelő napi értékeket (DV), az ajánlott napi bevitelt (RDA), és a napi referenciabeviteli (RDI) tápanyagmennyiséget tartalmazzák, a Premium Insurance Caps az optimàlis napi értékeket (ODI) tartalmazza a legjobb minőségű vitaminok és ásványi anyagok formájában. 
 

Dr. Shari Lieberman fején találta a szöget azzal, hogy elmagyarázza, hogy miért olyan létfontosságú az ODI mennyiségének kiegészítéseként történő alkalmazása:

"Az RDI-k olyan mennyiségeket tükröznek, amelyek elegendőek a tápanyaghiányos betegségek megelőzésére, és nem az egyéni szükségletekhez igazodnak. Az optimális egészségi állapot és a betegségmegelőzés érdekében optimális – nem pedig minimális – mennyiségű vitamint és ásványi anyagot kell bevinnünk szervezetünkbe.”

Megjegyzés: A Premium Insurance Caps kiváló mennyiségű B-komplex vitamint tartalmaz olyan mennyiségben, amely meghatároz számos stressztámogató formulát, így szükségtelenné teszi ezeket a termékeket az étrend-kiegészítésben.

2. Kapszulák, nem tabletták

A Premium Insurance Caps tápanyagait egy kétrészes, kizárólag növényi kapszula tartalmazza. Ez azt jelenti, hogy sokkal gyorsabban és alaposabban oldódnak fel, mint a tabletták, így a szervezet valóban megkapja a szükséges tápanyagokat.

Mivel a tabletták lebomlása tovább tart, gyakran irritálják a bélnyálkahártyát, és jelentős gyomorpanaszokat okoznak.  Ezenkívül a tabletták csak részben vagy teljesen fel nem oldva juthatnak át az egész emésztőrendszeren. Akárhogy is, szervezeted nem kapja meg a bevitt tápanyagok teljes mennyiségét, ami azt jelenti, hogy nem azt kapod, amit fizettél.

3. Erősen asszimilált, aminosavval kelátot képező ásványok 

Sok ásványhoz többféle forma is elérhető, mindegyik eltérő felszívódási sebességgel.  Egyes cégek olcsó ásványi anyagokat használnak termékeikben, például magnézium oxid formában vagy kalcium karbonát formában. Sajnos ezek az olcsó formulák nem szívódnak fel olyan jól, mint mások, például a Prémium Insurance Caps-ban használt aminosav-kelátok. 

4. Többféle emésztőenzim a tápanyag maximális felszívódásához 

Nem az a lényeg, hogy mit fogyasztasz, hanem az, hogy mi szívódik fel. A tápanyagok felszívódásának elősegítése érdekében a Premium Insurance Caps olyan emésztőenzimeket is tartalmaz, mint a pepszin és a papain. 

5. Csak jótékony tápanyagok, nincs "só és bors", azaz felesleges összetevők

Egyes cégek olyan  segédtápanyagokat alkalmaznak a termékeikben, amelyeknek nincs valódi értékük (amit "só és bors"- nak nevezünk). Például egyes multivitamin/ásványi anyag kiegészítők csak 5 mg koenzim Q10 és/vagy liponsavat tartalmaznak. Mindkettő fantasztikus tápanyag, de ezen a szinten nem tapasztalhatod a valódi előnyeit.

Így annak ellenére, hogy ha a termék címkéjén szerepel is a kiegészítő tápanyagok hosszú sora, nem fogsz látni eredményeket, ha a mennyiségek nem jelentősek. Ha ilyen terméket vásárolsz, akkor olyan termékért fizetsz, amelyen alig van több egy lenyűgöző címkénél. A Prémium Insurance Caps-ban szereplő összes tápanyag olyan szinten van, amely valódi előnyökkel jár.

Összegzés

A Hammer Nutritionnél folytatott több mint száz kiegészítő programról szóló konzultáció után habozás nélkül azt javaslom, hogy a kiegészítő programod a Premium Insurance Caps-al kezd el. Amennyiben a lehető legegészségesebb táplálkozásra törekszel, a Premium Insurance Caps biztosítja, hogy optimális mennyiségű vitamint, ásványi anyagot és kulcsfontosságú segédtápanyagokat kapj.

Ezek nem minimális és jelentéktelen DV, RDA vagy RDI mennyiségek, hanem olyan mennyiségek, amelyek észrevehetően pozitív hatással lesznek az egészségedre, ami a kutatások szerint magában foglalja a kevesebb betegnapot és a kognitív öregedés jelentős lassulását is. 
 

Ezenkívül a Premium Insurance Caps által kapott erős tápanyag-alap elsődleges kulcsa annak, hogy szervezeted meg tudjon felelni az edzésmennyiség és a terhelés által támasztott követelményeknek, ami jobb sportteljesítményt és jobb általános egészségi állapotot jelent.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés