Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

A Hammer Gel más, mint a többi.

A Hammer Gel más, mint a többi.

A versenyeken, amelyeket támogatunk, az üzleteinkben vagy éppen telefonon mindig ugyanazokat a mondatokat halljuk. Amikor egy olyan ügyféllel találkozunk, aki még nem igazán ismeri a Hammer termékeket, akkor általában így szokott a gélek hallatán reagálni: "Ó, én nem szeretem ezeket a dolgokat! Bántják a gyomromat."

Ez pedig minket elszomorít. Nem azért, mert több Hammer Gelt szeretnénk eladni. Hanem ezért, mert ezek az emberek rengeteg negatív tapasztalattal rendelkeznek az ilyen termékekről, éppen ezért nem is használják, ezzel együtt pedig le is mondtak az egyik leghatékonyabb és legeredményesebb üzemanyagról, ami az állóképességi sportolók számára elengedhetetlen.

A helyzet persze érthető. A piacon számos hasonló állagú, csomagolású és méretű termék található. A csomagoláson található minta, márkajelzés eltérhet, azonban ami bennük található, az nem más, mint egységes. A Hammer Gel azonban természetes összetevőkből készült (ha a csomagoláson áfonya vagy málna felirat található, akkor valóban azokat is tartalmazza!), valamint komplex szénhidrátokat tartalmaz, mindezek melett pedig alacsony a savassága. Ezzel szemben a piacon található többi gél tartalmaz mesterséges színezéket/ízesítőket, egyszerű cukrokat és citromsavat. Szóval, mi is a különbség?

A válasz nagyon egyszerű: az egyszerű cukrok hirtelen megemelik a vércukorszintedet, majd az ugyanilyen gyorsan le is esik. Ráadásul az egyszerű cukrok feldolgozásához nagy mennyiségű vízre van szüksége a szervezetednek, és ha ez nem áll rendelkezésére, akkor a belek működése lelassul. Majd utána jön egy kis sav, ami irritálja a torkodat és a gyomrodat andndash; ezek után pedig teljesen érthető, ha az emberek kerülik az ilyen termékeket. Ha ilyen termékeket használsz, amelyek az előbb felsorolt összetevőket tartalmazzák, akkor nem az a kérdés, hogy lesz-e kellemetlen élményed a használatuk után, hanem az, hogy ezek a tünetek mikor jelentkeznek.

A tragédia viszont az, hogy sokan a Hammer Gelt is ebbe a kategóriába sorolják. Noha a csomagolás nem sokban különbözik a többi, hasonló terméktől, viszont a benne található összetevők annál inkább! A maltodextrinből származó komplex szénhidrátok szintén gyorsan emelik meg az energiaszintedet, azonban utána nem esik le ugyanolyan gyorsan. A tipikus vércukor-görbe megközelítőleg 70 perc. Ráadásul a Hammer Gel megemésztéséhez átlagosan háromszor kevesebb vízre van szükséged, ez pedig lehetővé teszi azt is, hogy az emésztőrendszeren keresztül a véráramba jut, így elkerülhetőek a GI-zavarok. Ráadásul az alacsony PH-érték támogatja a megfelelő emésztést, ráadásul segít csökkenteni az edzéssel járó savasságtermelést.

Éppen ezért nem véletlen, hogy az elmúlt 25 évben számtalan rajongót szerzett már magának a Hammer Gel. A legtöbb embernek egyébként nincs sok tudomása az egy-egy termék mögött lévő tudományról andndash; egyszerűen azt veszik észre, hogy a többi versenyző rombolja magát a többi termékkel, addig viszont a Hammer Gel segít nekik erősnek maradni, tele vannak energiával és készen állnak arra, hogy élvezzék a testmozgás előnyeit. Azoknak pedig, akik a korábbi negatív tapasztalatok miatt nem merik kipróbálni, csak annyit tudunk mondani: ne öntsd ki a fürdővízzel együtt a gyereket is! Vesd teszt alá a Hammer Gelt, és érezd magad a különbséget! Szeretni fogod az eredményt andndash; ezt mi 100%-ig garantáljuk, mint ahogy a többi termékünkkel is tesszük egészen 1987 óta.

Ha kérdések merülnének fel bármelyik Hammer termékkel kapcsolatban, keress minket nyugodtan!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés