Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

A mitokondriumok mikroszkopikus varázsa

A mitokondriumok mikroszkopikus varázsa

A sejtek egészsége nagymértékben befolyásolja a teljesítményt és az általános egészséget.

Írta: Steve Born

A mitokondriumok sejtjeid energiatermelő „kemencéi”. Az egészségük megőrzése az egyik legfontosabb kulcs a legjobb sportteljesítmény eléréséhez. Sok sportoló megérti a megfelelő üzemanyag-ellátás fontosságát, de gyakran nem veszi észre a mitokondriumok kulcsfontosságú szerepét a sportteljesítményben és az általános egészségben.

Ahogy a mitokondriumok öregszenek, romlanak és/vagy működésképtelenné válnak, a sportteljesítmény csökken, és nő az életkorral összefüggő betegségek, például a rák kockázata.

Ezért tartom a Mito Caps-t elengedhetetlen napi táplálékkiegészítőnek sportolók és nem sportolók számára egyaránt. A Mito Caps formula erőteljesen foglalkozik a mitokondriális egészség létfontosságú kérdésével. Íme, mire számíthatsz ennek a fantasztikus kiegészítőnek a rendszeres használata esetén:

  1. Nagyobb energia és állóképesség a jobb sejtenergia-anyagcsere miatt. A Mito Caps formula két tápanyaga – az acetil-l-karnitin (ALC) és az r-alfa-liponsav (R-ALA) – felelős ezért az előnyért.

* Az ALC, mint az l-karnitin minden formája, az a tápanyag, amelyre a szervezetnek szüksége van a zsírsavak hatékony üzemanyag-felhasználásához. Ezenkívül úgy tűnik, hogy az ALC csökkenti az ATP kiürülését azáltal, hogy acetil-CoA-t képez, amely egy táplálkozási szakértő szerint „[a] legfontosabb közvetítő az aminosavakból, zsírokból és szénhidrátokból történő energiatermelés során”.

* Az R-ALA számos több enzimből álló komplex (elsősorban a dehidrogenáz komplexek) alapvető kofaktora (A kofaktor olyan szerves molekula vagy fémion, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy egy enzim kifejtse a hatását. A kofaktor hozzákapcsolódik a hozzá tartozó, de nélküle funkcionálisan inaktív fehérjéhez, amelyet ezen állapotában apoenzimnek neveznek, ezzel létrejön az aktív enzim, a holoenzim.) amelyek katalizálják (megnövelik a kémiai reakció sebességét) a kritikus energia-anyagcsere-reakciókat a mitokondriumokban. 

  1. A zsírsavak üzemanyagként való jobb felhasználása.

A Mito Caps ALC-komponense a legfontosabb tápanyag, amelyre a szervezetnek szüksége van a „zsírok üzemanyagként való felhasználásához”. A Mito Caps aszkorbil-palmitátot, a C-vitamin zsírban oldódó formáját is tartalmazza, amely fokozza a karnitin biológiai hasznosulását, ami nagyobb zsírfelhasználási képességet eredményez. Az aszkorbil-palmitát antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik.

  1. Agyvédelem, fokozott kognitív funkció.

Csak az l-karnitin ALC formája képes átjutni a vér-agy gáton, ahol antioxidáns támogatást nyújt az agynak, és megvédi a sejteket a mérgező vegyi anyagoktól. Az ALC acetilcsoportokat is biztosít, amelyek felhasználhatók az acetilkolin neurotranszmitter képződésében, amely részt vesz a kognitív funkciókban. A halakban található tápanyag, a DMAE (dimetilaminoetinol) serkenti a kolin termelődését, ami viszont lehetővé teszi az agy számára, hogy optimalizálja az acetilkolin termelését.

  1. Kiváló felépülés és az immunrendszer támogatása.

A Mito Caps formulában található szinte minden tápanyag – ALC, R-ALA, aszkorbil-palmitát, E-vitamin, DMAE, PABA (Para-amino-benzoesav) – erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Az R-ALA különösen lenyűgöző, mivel úgy gondolják, hogy ez az egyetlen olyan tápanyag, amely vízben és zsírban oldódó antioxidánsként is működik, és számos különböző típusú szabadgyököt képes kioltani. Ezenkívül az R-ALA növeli a glutation szintjét a szervezetben. A glutation az egyik elsődleges antioxidáns, amelyet közvetlenül a szervezet termel, és kulcsszerepet játszik az immunrendszer egészségében. Az R-ALA revitalizálhatja és meghosszabbíthatja az olyan tápanyagok "élettartamát" és hatékonyságát, mint a CoQ10, a C-vitamin és az E-vitamin.

Összegzés

Nem kérdés, az egyedülálló Mito Caps formula segít a mitokondriumoknak hatékonyabban dolgozni és egészségesebbnek maradni.

Ahogy Bill Misner, Ph.D. összegzi: "Minél tovább tudja serkenteni a mitokondriumok élettartamát vagy egészségét, annál tovább fog élni, és annál jobban teljesít az állóképességi versenyeken. Az a sportoló, akinek a legegészségesebb/hatékonyabb mitokondriumai vannak az a sportoló, aki a legjobb teljesítményt nyújtja."

Itt tudod megnézni a terméket:

Mito Caps

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés