Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

A nyerő kombináció

A nyerő kombináció

A Hammer Gelt egyszerűen nem lehet nem szeretni. Az íze, a textúrája, a tartós energia, amit biztosít, és az a tény, hogy mindezek mellett nem okoz gyomorproblémákat, egyszerűen közönségkedvenccé teszik. Ha a kora reggeli edzések híve vagy, akkor sem kell aggódnod, ugyanis a hajnali órákban is a segítségedre lesz, csak fogyassz el egy adagot, amikor kilépsz az ajtón, illetve egy adagot csúsztass még a zsebedbe, szükség esetére. Biztos veletek is előfordult már, hogy egészen lehetetlen helyeken, vagy éppen a zsebeitek, táskáitok mélyén találtok egy-egy elhagyatott tasakocskát. És persze, a szemetes is tele van ilyenekkel.

Ha minden alkalommal kapnánk száz forintot akkor, amikor a már kimosott ruhák zsebeiben találunk egy üres géles tasakot andndash; nos, akkor valószínűleg a legtöbben már rég nagyon vagyonos emberek lennénk. Nyilván ezeket az egyszer használatos kis tasakocskákat azért tesszük zsebre, hogy otthon kidobjuk őket a kukába és így ne szemeteljünk út közben. Egyébként az a legkellemetlenebb, amikor megfeledkezel arról, hogy a zsebedbe tetted, majd a telefonodat is becsúsztatod és rátapad. Igen, ez tapasztalat...

Igen, ez az egyik árnyoldala az egyszer használható csomagolásoknak. Nyilván a már előre legyártott csomagolás nekünk kényelmesebb, hiszen csak egy mozdulatba kerül nekünk andndash; a kinyitása andndash; azonban rengeteg szemetet is termelünk vele. Habár kicsit több a andbdquo;problémaandrdquo; vele (vagyis egy percet kell pepecselni vele), de érdemes nagyobb kiszerelésű Hammer Gelt vásárolni és mellé egy Flask-et. Hidd el, megéri! Ha még nem próbáltad, akkor itt az ideje, ugyanis nem csak gazdaságosabb, hanem ezzel a környezetért is teszel.

Ráadásul, ha felhasználói szempontból vizsgáljuk meg, akkor is rengeteg előnye van. Hiszen vannak olyan sportolók andndash; ilyenek például a kerékpárosok is andndash; akik nem szeretnék túl sokat használni a kezüket menet közben. Egyszerűen előveszed a kis adagolódat, kinyitod a fogaddal és már fogyaszthatod is az üzemanyagod! Ez egy könnyű és sima módja az üzemanyag fogyasztásának, sokkal egyszerűbb, mintha az egy adagos kiszereléseket kellene verseny vagy edzés közben előbogarászni.

Azok, akik inkább az egy adagos kiszereléseket szokták vásárolni, ilyen érvekkel szoktak jönni: andbdquo;nekem a nagyobb kiszerelés túl nagyandrdquo; vagy andbdquo;nincs nekem szükségem ennyireandrdquo;. Azonban itt a titok: nem kell a kis flaskát teljesen feltölteni. Csak annyi adagot tegyél bele, amennyire majd szükséged lesz (mi 1-2 adagot javaslunk óránként), és ha kell, akkor egy kis vizet is adj hozzá a kívánt, számodra leginkább megfelelő állag eléréséhez. Amikor rövidebb versenyeken vagy edzéseken veszel részt, amelyekre elég az 1-2 adag, akkor nyugodtan adj hozzá vizet, mivel így a fogyasztását is megkönnyíted a magad számára. Mi sem egyszerűbb!

Amikor pedig hazaértél, akkor a dolog még egyszerűbb. Csak mosd el és tedd el a polcra a többi Hammer terméked mellé. Ha pedig esetleg maradt benne valamennyi gél, akkor tedd csak el a hűtőbe, jó lesz a következő alkalomkor is! Ezzel a procedúrával pedig nem csak a környezetet véded, hanem a telefonodat se fogod többet összemaszatolni andndash; azért ez is elég nyomós érv sokunk számára.

Sürgős helyzetekben az egy adagos kiszereléseknek nincs párjuk, ráadásul, ha a közelben van egy szemetes, akkor nem kell magaddal hurcibálnod. Plusz talán maga az adagolás is könnyebb. Azonban, ha több, mint egy órás edzésre vagy versenyre készülünk, illetve, ha könnyű hozzáférhetőségre van szükségünk, akkor a Flask a legjobb megoldás.

Ha még nincs ilyened, akkor ne habozz, vásárold meg! Az ára nagyon kedvező, a könnyű használata pedig neked is segíteni fog, ráadásul a környezetet is óvod vele.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés