Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Endurolytes

Endurolytes

- teljes spektrumú elektrolitformulák, amelyek minden igényt kielégítenek!

Edzés alatt a megfelelő üzemanyagnak többet kell tudnia a kalória- és folyadékfeltöltésnél; egyenletes és megfelelő elektrolitutánpótlást is biztosítania kell. Az elektrolit olyan, mint a gépkocsiban a motorolaj andndash; nem ettől megy a motor, de elengedhetetlen a problémamentes működéséhez. Az emésztő-, ideg-, szív- és érrendszer megfelelő működése összefüggésben áll a megfelelő mennyiségű elektrolitszinttel.


Éppen ezért fontos a testedet feltölteni elektrolitokkal. Ez éppen olyan, hogy a megfelelő mennyiségű folyadékot mindig be kell vinned a szervezetedbe, és nem pedig akkor kellene erről gondoskodnod, ha már dehidratált vagy. A megfelelő üzemanyagadagolási rend ugyanis úgy van összeállítva, hogy következetesen pótolhasd az ásványianyagokat. Sajnos azonban rengeteg sportoló ilyenkor a sóra (nátrium-klorid) összpontosít, azonban azt nem értik meg, vagy éppen nem tudják, hogy a só nem elégíti ki a test összes elektrolitigényét. Sőt, a túl nagy mennyiségű só inkább összezavarja a testfunkciókat, ezek pedig több problémát okoznak, mint amennyi hasznot hoz a sófogyasztás. Teljes spektrumú elektrolittámogatásra van szükséged, amely nemcsak megfelelő mennyiségű nátriumot, hanem kalciumot, magnéziumot és káliumot is tartalmaz. A megfelelő teljesítmény elérése érdekében ezeket a fontos tápanyagokat következetesen, megfelelően és kiegyensúlyozottan kell biztosítanod a szervezeted számára. Szerencsére azonban a Hammer Nutrition kínálatában megtalálható kiváló elektrolitforrások andndash; az Endurolytes, Endurolytes Fizz, Endurolytes Extreme, és az új Endurolytes Extreme Powder (Hamarosan magyarországon is) andndash; minden igénynek megfelelnek, pont azt teszik, amit tenniük kell! E négy termék mindegyike teljes spektrumú elektrolitkészítmény, amelyeket a következőkre terveztek:

  • kielégítse a szervezet elektrolit- és ásványianyag szükségleteit
  • optimalizálja a testfunkciókat
  • növeli az állóképességet
  • segít megelőzni az elektrolitegyensúly felbomlás okozta kellemetlenségeket

Nem számít a súlyod, a testtípusod, az edzettség szinted vagy az időjárási körülmények, a Hammer Nutrition Endurolytes termékeire bármikor számíthatsz!

Endurolytes andndash; az eredeti, teljes spektrumú kapszula igazán könnyen adagolható. Az alacsony nátrium-klorid tartalom biztosítja számodra az egészséges, alacsony sótartalmú étrendet.

Endurolytes Fizz andndash; ha nem szereted a kapszulákat, akkor az Endurolytes Fizz a neked való választás! Dobd bele ezeket a könnyen oldódó kapszulákat a vizespalackodba, és ezáltal egy finom, cukormentes, teljes spektrumú, pezsdítő elektrolitban gazdag italt kapsz eredményül.

Endurolytes Extreme andndash; a kihívásokkal teli küzdelmekhez lett igazítva, így nem jelent számára problémát a meleg idő vagy a klímaváltozás, ez a kapszulákba összetömörített formula háromszorosát tartalmazza az Electrolytesban található nátrium-klorid és káliumtartalomnak. Annak ellenére, hogy nagyobb mennyiségű nátrium-kloridot tartalmaz, az Extreme formula az elektrolitok teljes és tökéletes keverékét tartalmazza.

Endurolytes Extreme Powder (Hamarosan Magyarországon is)andndash; Az Endurolytes Extreme összes előnye por formában. Az Endurolytes Extreme Powder könnyen és gyorsan oldódik, valamint kellemes, természetes görögdinnye íze van. Önmagában, vízzel felöntve vagy az üzemanyagodhoz keverve is kiválóan működik. A lágy íze megkönnyíti a fogyasztását, illetve könnyen oldódó formulája tökéletes választássá teszi bármilyen formában.

VÁSÁROLD MEG MOST!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés