Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Fully Charged: a történet a legenda mögött

Fully Charged: a történet a legenda mögött

Amikor két évvel ezelőtt piacra dobtuk a Fully Charged-ot, akkor szinte azonnal el is fogyott. Gyakorlatilag a készlet, amire úgy számítottunk, hogy három hónapig elegendő lesz, két hét alatt elfogyott a raktárainkból. Hogyan lehet mégis egy újonnan bemutatott termék rögtön ennyire népszerű és sikeres?

A válasz a Hammer üzleti megközelítésében rejlik, ugyanis egyik elsődleges célunk a magas minőségű termékek megálmodása, majd ezek legyártása.

Brian Frank szemlélete és megközelítése 1987 óta ugyanaz. Ahelyett, hogy valamit legyártott volna majd megpróbálta volna az embereket meggyőzni arról, hogy vegyék meg ezeket a termékeket, felismerte és elemezte az embereket leginkább érintő problémákat, majd létrehozott olyan termékeket, amelyek ezekre a problémákra megoldást nyújtanak. Edzés által kiváltott fáradtság és az egészség hanyatlása? Megoldást nyújtott erre a problémára a magas CoQ10 tartalmú E-Caps-al (később ebből lett a Race Caps Supreme, ami számos egyéb problémára is megoldást nyújt). Instabil energia és gyomorprobléma merül fel, amikor magas savtartalmú, cukoralapú sportitalokat fogyasztasz? Erre kínált megoldást a Hammer sportital-alternatívája (Sustained Energy majd később a HEED). Terméktől függetlenül minden sztori ugyanaz.

Éppen ezért, amikor elkezdődtek az edzés előtti formulákra való kutatások, az motivált minket, hogy megfeleljünk a vásárlóink kéréseinek, és egy olyan hatékony edzés előtti terméket készítsünk nekik, amelyben megbízhatnak. Amikor ennek kapcsán piackutatást folytattunk, akkor az eredmények egyenesen rémisztőek voltak számunkra. Dunát lehetett volna rekeszteni a mesterségesen ízesített/színezett koffeinbombákkal (akár 600 mg koffein is megtalálható az ilyen termékekben adagonként!), mindezek mellé jól csengő ígéretek és egészségügyi figyelmeztetések is felfértek a csomagolásra. Ezzel pedig jellemzően az olyan, egyre növekvő népszerűségnek örvendő sportágak, mint a súlyemelés és a cross-fitt sport szerelmeseit célozták meg, illetve a más, a hagyományos Hammer használóknak titulált állóképességi sportolókat is. Végtére is, mindannyian versenyelőnyt akarunk és meg akarjuk előzni a konkurenciáinkat.

A kihívás tehát adott volt, ami azóta erkölcsi kérdéssé is vált számunkra. Egyrészről ezeknek az elvárásoknak meg kellett felelnünk, másrészről pedig meg kellett az embereket szabadítanunk az egészségükre és teljesítményükre egyaránt káros hatással bíró termékektől, amelyek a polcaikon pihentek. Habár a Hammer termékei kifejlesztése során soha nem az volt a szempontunk, hogy teljesítménynövekedést érjünk el a vásárló egészségének a kárára, azonban mégis az egyik célunk az volt, hogy egy olyan teljes értékű, edzés előtti terméket dobjunk a piacra, amely segíti a vásárlót abban, hogy jobb sportteljesítményt érjen el.

Évek kemény és kitartó munkája után tudtuk, hogy megvan a győztes, hiszen szponzorált sportolóink, illetve a barátaink, akik a megjelenés előtt tesztelhették a Fully Charged-ot, le voltak nyűgözve. A felhasználók ismerősei egyszerűen ámultak a tesztelők hirtelen teljesítménynövekedésén. A használók átlépték saját határaikat, és egyre jobb eredményeket értek el. Ezek az adatok nem hazudtak, és ekkor már tudtuk, hogy ez a termék fenekestül fel fogja forgatni az egész piacot!

A Fully Charged varázsereje a benne található gyümölcs- és zöldségkivonatok, és az aminosavak tökéletes egyensúlyában rejlik, amelyek elfogyasztásakor növelik a véráramlást és felkészíti a test fiziológiai rendszerét az optimális teljesítményre. Továbbá olyan összetevőket is tartalmaz, amelyek segítik a mentális élességet, illetve a minimális (zöldteából származtatott) koffein egy plusz löketet is ad a fogyasztójának. Ahogy más nagyszerű termékek, a Fully Charged nem alapanyagaira bontva, hanem ezek összességében egy kiváló termék.

De mégis, hogyan lett ennyire kelendő már a legelején? Ezek a vásárlók még sosem próbálták ezt előtte. És nem is volt erre szükségük. Ugyanis a Hammer már 31 éve gyárt olyan termékeket, amelyekben a vásárlók megbízhatnak, így a Hammer Nutrition egy olyan cég, amiben az emberek megbíznak. A termékek pontosan úgy működnek és azt a hatást érik el, amiket mi leírtunk és megígértünk. Szóval amikor bemutattuk azt az andbdquo;edzés előtt öngyújtótandrdquo;, melynek célja a teljesítmény növelése mellékhatások nélkül, az emberek tudták, hogy ez igaz. Ráadásul az emberek ekkor már javában kerestek egy olyan terméket, amely kielégíti az igényeiket andndash; voltak olyanok, akik nem törődtek az egészségügyi kockázatokkal és használták azokat a termékeket (amelyek még mindig kaphatóak egyébként), amelyeknek a hatása finoman szólva is kérdéses. A Fully Charged az ő megmentőjük is, kielégíti a szükségleteiket a nélkül, hogy egészségügyi kockázatot jelentene, mindemellett pedig a teljesítményüket is javítja.

Erről szól a Hammer Nutrition. Azért vagyunk, hogy segítsünk az embereknek elérni a céljaikat, és mindezt egészségügyi kockázatok nélkül tegyék. Ez van a szemünk előtt akkor is, amikor tervezünk vagy éppen készítünk egy terméket, és ez a jövőben is így lesz.

Függetlenül attól, hogy a Fully Charged-ra vagy egyéb más termékünkre esik a választásod, tudni fogod azt, hogy csak azt fogod kapni tőlünk, amit ígértünk, és mindezek mellett nem is vállalsz kockázatot. Ha bármi kérdés pedig felmerülne benned, hívj minket bátran!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés