Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

HAMMER GÉL

HAMMER GÉL

Steve Born írása

Az emberek azt mondják, hogy a sok gyakorlat vezet a tökéletességhez. A tökéletesség azonban nem mindig csak a gyakorlásból ered. A tökéletlen technikák gyakorlása ugyanis hiányosságokat teremt.

Ha ezt a tényt az üzemanyag-fogyasztás témára vetítjük, a következőt állapíthatjuk meg. Sok sportoló olyan hosszú ideig használta a nem megfelelő üzemanyagokat - amik hatására az eddigi edzéseik és a versenyeik során végig szörnyen érezték magukat -, hogy azt feltételezik, hogy a rosszullét normális, és együtt jár az erőfeszítéseikkel. Az állóképességi edzéseket a nyomorúsággal egyenértékűvé teszik, és elfogadják, hogy mindenféle gyomorproblémát el kell viselniük.

Ezt én is megtapasztaltam, amikor 1988-ban versenyeztem Amerikában az első RAAM versenyen. Ha tudtam volna azt akkor, amit most már tudok a frissítésről, akkor nem szenvedtem volna szinte állandóan a gyomor- és egyéb problémáktól. Igen, befejeztem a versenyt (9. helyen), de bevallom, hogy szinte végig az egész versenyen nyomorúságosan éreztem magam.

Mégis, szánalmasan betartottam a nem megfelelő frissítési protokollt, azt gondoltam, hogy még rosszabb állapotban lennék, ha eltérnék tőle. Több mint 10 napig túl sok kalóriát fogyasztottam, arról nem is beszélve, hogy ezek mind rossz kalóriák voltak! andbdquo;Jól jöhet néhány fánk? Persze, biztos! - Gondoltam - Hiszen a kalóriák kalóriák, ugye? andldquo; Nem csoda, hogy több, mint 3000 mérföld után a célban miután ráálltam a mérlegre, az többet mutatott, mint az indulásomkor!

Nagy árat fizettem, és nehéz úton tanultam meg a leckét, és sok sportoló még mindig csak a saját kárán tanul. Pedig nem kellene ennek így lennie! Az eddig használt nem megfelelő üzemanyagod lecserélése, valamint a fogyasztott mennyiséged felülvizsgálata egyálalán nem bonyolult dolog! Ezt garantálom!

HAMMER GEL - MINŐSÉGI ENERGIA

Gyomorfájdalmak nélkül

Tonnaszámra vannak energiagélek a piacon, és a Hammer Gél külsőleg hasonlít is sokukhoz. Viszont az számít, ami belül van! Más energiagélekhez gyakran adnak finomított cukrokat, színezéket, bőséges mennyiségű citromsavat, ráadásul mesterségesen ízesítik azokat, és egyéb felesleges összetevőt is tartalmaznak. Ezek mind rossz kalóriák, amelyek különböző gyomor-problémákat és nem tervezett kitérőket eredményeznek a sportolásod során.

De a Hammer Gél más! Komplex szénhidrátokat (maltodextrint) tartalmaz, hozzáadott finomított cukrok nélkül, amely a következő előnyöket nyújtja:

  • Gyors energia

A maltodextrin glikémiás indexe (GI) 100, ugyanannyi, mint a tiszta glükózé, így gyorsan emelkedik a vércukorszinted és ez által az energiád is növekszik. Edzés közben és közvetlenül utána egy magas GI szénhidrát pontosan azt eredményezi, amit szeretnél.

  • Hosszabb ideig tartó energia

A legtöbb finomított cukor, például a glükóz és a szacharóz gyors hatású energiát biztosít. Sajnos nagyon rövid ideig képes fenntartani ezt az energiát, amit ráadásul egy drámai energiacsökkenés követ. Általában andbdquo;felvillanás és összeomlásandrdquo;- ként említik ezt a fázist, ez főleg az edzésed vagy versenyed közben nagyon kellemetlen érzés. Ezzel szemben a Hammer Gélben használt maltodextrin nem csak gyorsan növeli az energiát, hanem hosszabb ideig képes fenntartani azt, és a csökkenés is fokozatosan történik.

  • Több kalóriát a szükséges energiához

Maltodextrinből a szervezet hatékonyabban képes felhasználni nagyobb mennyiségű kalóriát, mint az egyszerű cukrokból. Az energiatermeléshez rendelkezésre álló több kalória nyilvánvalóan előnyt jelent, különösen, ha könnyen emészthető, mely a komplex szénhidrátoknak köszönhető. Ha megpróbálsz annyi kalóriát fogyasztani egyszerű cukrokból, mint amennyi kalória van a maltodextrinben, akkor ennek az egyetlen eredménye a kellemetlen gyomor-probléma lesz.

Ha a legtöbbet szeretnéd kihozni az energiádból és az időből, amit az edzéseken és a versenyeken töltesz, akkor ez a megoldás eszedbe ne jusson! Éppen ezért elengedhetetlen a legmagasabb minőségű üzemanyaggal történő andbdquo;táplálásandrdquo;, nem pedig az energiagélként álcázott cukor fogyasztandagrave;s. A Hammer Gél-lel a szervezet prémium üzemanyagot kap, amelyben nincsenek hozzáadott egyszerű cukrok és nincsenek mesterséges vagy egyéb megkérdőjelezhető összetevők.

Használd a Hammer Gélt, hogy megtapasztalhasd a következő előnyöket:

  • Sima és könnyű emésztés
  • Gyors hatású, tartós energia
  • Nincs vércukorszint ingadozás
  • Különböző ízek közül válogathatsz

1995 óta - mikor a Hammer Gél megszületett (Bárcsak fiatalabb lettem volna 10 évvel, mikor a RAAM versenyen részt vettem..) - a sportolóknak lehetőségük van arra, hogy minőségi szénhidrátot fogyasszanak, mely energiát képes szolgáltatni a szervezetnek kényelmes, koncentrált formában.

Az energiatermékek napjainkban elárasztott piacán a Hammer Gél egyedülálló és használatával minden alkalommal elérheted sport teljesítményed csúcsát!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés