Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Hammer Whey Protein

Hammer Whey Protein

hGH-Boosting Nutrient Extraordinaire

Számos oka van annak, hogy miért tartjuk a Hammer Whey fehérjét ideális fehérjeforrásnak, legalábbis azok számára, akik nem kizárólag növényi alapú étrendet követnek. Ennek egyik oka az, hogy nagyszerűen képes fokozni a hormonaktivitást és a regenerálódást alvás közben, megfelelő használat esetén.

A Hammer Whey Protein a legtisztább, fűvel táplált tehenekből származó tejsavófehérje izolátum. Adagonként 6000mg glutamint adunk hozzá. Ez az erős aminosav a sportteljesítmény fokozása érdekében és az általános egészség fenntartásában kulcsfontosságú szerepe miatt van jelen a termékben, hiszen többek között:

fokozza a glikogén helyreállítási folyamatait edzés után, támogatja az immunrendszert, és segít megvédeni az izomszöveteket a lesoványodástól (kannibalizáció).

Egy dolgot, amelyet nem tudhat a glutaminról, az az a képessége, hogy maximálisan felszabadítja az embernövekedési hormont (hGH).

Egy 1995-ös tanulmány kimutatta, hogy a glutamin-kiegészítés a növekedési hormon szintjét több mint négyszeresére (400% !!) emelte a placebóhoz képest. Ebben a tanulmányban az életkor nem csökkentette a megnövekedett hGH-hatást, a résztvevők 22-64 évesek voltak. 

A hGH egyéb előnyei a következők:

 • Az immunrendszer optimális működésének fellendítése
 • A szív- és érrendszeri egészség támogatása
 • A tüdő működésének javítása
 • Pozitívan javítja az agy működésének számos területét
  (a jobb alvás, hangulat és kognitív funkció érdekében)
 • Csontritkulás elleni védelem és csontsűrűség javítása
 • Hatékony segítség a fogyásban és a testösszetétel javításában

A glutamin fokozza a glikogén helyreállítási folyamatait edzés után, támogatja az immunrendszert, segít megvédeni az izomszövetek kimerülését és maximális mennyiségű hGH-t szabadít fel.

Mivel a hGH nagy része alvás közben szabadul fel, a glutamin pótlás lefekvés előtt kiváló stratégia. Ezért javasoljuk a glutamintartalmú Hammer Whey Protein fogyasztását röviddel lefekvés előtt. Az előnyöket három pontban foglaljuk össze:
 

 1. A szervezet elegendő mennyiségű glutaminnal rendelkezik a hGH maximális mennyiségének felszabadításához.
 2. Ez biztosítja a bél előnyben részesített üzemanyagforrását és támogatja a bél egészségét.
 3. Kiváló mennyiségű aminosavval látja el a szervezetet, amelyre szükség van az izomszövet helyreállításához, valamint a sportteljesítmény és az általános egészségi állapot számos más területéhez, amelyek nagy része alvás közben jelentkezik.

A kulcsa annak, hogy mindez megvalósuljon az az, ha a Hammer Whey Proteint vízzel éhgyomorra fogyasztjuk! Az alvás előtt elfogyasztott szénhidrátok az inzulinszint emelkedését okozzák, ami gátolja az alvás közben felszabaduló hGH-t.

Plusz tipp: A további hatékonyságot úgy tudjuk fokozni, ha beveszünk 1-2 REM kapszulát is lefekvés előtt. A kiemelkedő termék összes tápanyaga hozzájárul a magas minőségű alváshoz, amikor a hGH felszabadulása a legmagasabb. A REM Caps-ban lévő melatonin-komponens szintén elősegíti a hGH felszabadulását, fokozva a glutamin jótékony hatásait.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés