Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Kezdd erősen, hogy erős maradj egész évben!

Kezdd erősen, hogy erős maradj egész évben!

Tissue Rejuvenator és Vegan Tissue Rejuvenator 

Steve Born írása

Három hónap telt el az új esztendőből, és sokan már javítottunk edzésmennyiségünkön és intenzitásunkon az előttünk álló hosszú szezonra való felkészülés érdekében. És mivel még több esemény valósul meg „élőben” ebben az évben, nagy a lelkesedés.

Mielőtt elkezdenéd hétről hétre következetesen emelni edzéseid számát - és egészen biztosan így lesz, ha már itt tartasz - elengedhetetlen, hogy ízületeid, szalagjaid, inaid és kötőszöveted táplálkozási szempontból is előkészítsd a növekvő terheléshez. Ha még nem kezdted elTissue Rejuvenatorformuláink egyikét szedni, itt az ideje!
 

Hogy miért? Mert könnyű ebben az izgalomban megragadni a lehetőséget és megpróbálni nagyobb edzésmennyiséget és intenzitást végezni, mint amennyire testünk készen áll (én ezt „túlságosan túl korán” szindrómának hívom).  Sportonként változhat, de úgy gondolják, hogy a sérülések akár 75% -a a futásteljesítmény és az intenzitás túl gyors növelése miatt következik be. És amikor ez megtörténik, akkor már lemaradtál az edzésben való előrehaladás szempontjából. Ez igazi hiba, szóval ne hagyd, hogy megtörténjen!

Bölcsen eddz a szezon ezen időszakára, és épitsd be a Tissue Rejuvenator-t vagy a Vegan Tissue Rejuvenator-t a napi kiegészítő programodba, még a szabadnapokon is (és ügyelj arra, hogy pihenj egy-két napot!).

Bár mindkét szövetfiatalító formula elsősorban arról ismert, hogy képes csökkenteni a fájdalmakat, a gyulladást és a duzzanatot - és ezt a munkát is lenyűgözően teljesítik -az egyedülállóan erős ízületettámogató tápanyagok keveréke segít fenntartani a test porcainak, szalagjainak, inainak erejét, és a kötőszövet egészségét.
 

Napi kétszer két kapszula adag Tissue Rejuvenator vagy a Vegan Tissue Rejuvenator-t, esetleg a kettő kombinációja (naponta kétszer 1 kapszula mindegyikből) biztosítja az ízületek megerősítéséhez és a megfelelő védelemhez szükséges alapanyagokat. Ha heti rendszerességgel növeled az edzés mennyiségét és intenzitását, a tested készen fog állni.

Ne feledd, hogy mindkét Tissue Rejuvenator formula előnyei kumulatívak, vagyis nem fog toleranciát kialakítani egyik termékkel szemben sem. A következetes használat elengedhetetlen a legjobb eredmények elérése érdekében.

Tudjuk, hogy az a célod, hogy sérülésmentesen kezdd el, és így is tartsd az egész szezont, éppen ezért hatékony termékre van szükséged, amely segít megvédeni az ízületek okozta sérüléseket, biztonságos és mellékhatásoktól mentes módon enyhíti a fájdalmat. Szükséged van az egyik vagy mindkét Tissue Rejuvenator készítményre!

Íme, csak néhány a Tissue Rejuvenator-ral kapcsolatos vélemények százai közül, amelyek elsöprő többsége rendkívül pozitív. Valójában a 427 értékelésből 5 kivételével mindegyik5 vagy 4 csillagos értékelést kapott. Ez azt jelenti, hogy a Tissue Rejuvenator-ra vonatkozó összes értékelés 98,85% -a rendkívül pozitív.

Naponta szedem ezt a készítményt, plusz néhány más kiegészítőt a kemény edzés napokon.Ez segített fenntartani a sorozatomat408 napon keresztül és még tovább!

 - Online visszajelzés

 Néhány éve ezt használom, és térd / ízület fájdalom nélkül tudok edzeni!  Rendszeresen szedem, az intenzív edzésidényekben növelem a mennyiséget”

 - Online visszajelzés

 „Naponta szedem ezt a terméket, sok-sok éve. Lelkes kerékpáros és volt országúti versenyző vagyok. Súlyosan megromlott a térdem, de még mindig jól működik fájdalom nélkül, pedig már több mint 30 éve azt mondták, hogy a térdprotézisre van szükségem. Remek termék! ”

 - Online visszajelzés

 

A Vegan Tissue Rejuvenator, amelyet 2018-ban vezettünk be, szintén nagyszerű értékeléseket kap, 44 x 5 csillagos értékeléssel, 1 x 4 csillagos értékeléssel és ennél nem volt alacsonyabb érték!
 

"Hosszú edzések, kerékpáros túrák és hátizsákos kirándulások után veszem be a Vegán Tissue-t. Úgy gondolom, hogy a regenerálódásom gyorsabb, amikor ezt a kiegészítést használom, és ennek következtében az általános gyulladásaim is megszűnnek."

 - Online áttekintés

 „Mindig szkeptikus vagyok a kiegészítő termékekkel kapcsolatban, de miután ezt a terméket több mint egy évig használtam, majd utána több hónapig abbahagytam, észrevettem, hogy az idő múlásával lassan leépültem, ami azt jelzi, hogy ez a termék valóban jó munkát végzett mikor szedtem. Így újra használni kezdtem, visszatettem a napi rutinba, és sokkal gyorsabb lett a regenerálódásom is. 5 csillagot adok neki, mert kiváló növényi alapú termék.”

 - Online visszajelzés

 
Évről évre, 2004-es bevezetése óta a Tissue Rejuvenator az eladási listánk tetején áll. “Kiváló minőségű, tiszta, érezhetően hatékony összetevőket tartalmaz”. 14 évvel később bevezettük a Vegan Tissue Rejuvenator-t, ami „kötelező” kiegészítővé vált azok számára, akik ugyanolyan erőteljes hatásokat szeretnének elérni vegánbarát formulában. Sok sportoló mindkét terméket használja, hogy még többféle, az ízületi egészség fenntartására alkalmas tápanyagot juttasson testébe. Akár a Tissue egyik, akár mindkét formáját használod, 100% -ban garantáljuk elégedettséged! 

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés