Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Kezdd itt!

Steven Born írása

Ha megnézed a Hammer Nutrition Premium Insurance Caps weboldalát, akkor a „Kezdd itt” szavakat fogod látni. Ha ezt fogalmazod meg magadban, hogy: "Azt hiszem, ez azt jelenti, hogy az általuk kínált valamennyi táplálékkiegészítést ezzel kell kezdenem", akkor 100% -ban helyesen gondolkodsz. De miért? Az általunk készített nagyszerű és izgalmas kiegészítők mellett - Fully Charged, Anti-Fatigue Caps, Race Day Boost, Race Caps Supreme - miért javasoljuk, hogy a Premium Insurance Caps-ot válaszd elsőként?


Ennek oka az, hogy noha a Fully Charged, Anti-Fatigue Caps és más kiegészítők a Hammer Nutrition sorozatban vitathatatlanul valamivel
közvetlenebben befolyásolják a sportteljesítmény javítását, ha nincs fedezve az alapvető tápanyagigényed (vitaminok és ásványi anyagok), az egészséged és a sport teljesítményed kárára fog menni, és a többi termék előnyét soha nem tudod igazán élvezni.


A Hammer Nutrition-
nál töltött 20 évem során azt tapasztaltam, hogy a legtöbb ember nem szed multivitamin- / ásványianyag-kiegészítőket két fő okból:

  1. Úgy vélik, hogy egészségesen táplálkoznak.

  2. Úgy vélik, hogy a multivitaminok unalmasak, és nem adnak hozzá semmit a sport teljesítmény fokozásához.

  3. Az első ok helytelen; gyakorlatilag lehetetlen beszerezni a szervezet számára minden tápanyagot a napi étrendből, amire szükség van. Ennek három fő oka van:

  4. A tanulmányok azt mutatják, hogy önmagában az élelmiszer nem biztosítja az összes mikrotápanyagot, amelyekre szükségünk van a hiány megelőzéséhez, nem is beszélve az optimális egészség eléréséről.

  5. Táplálkozásunk nagy része távolról termesztett ételekből származik, éretlen állapotban szedve, majd szállítva. A tápláléktartalom kérdéses és legtöbb esetben elégtelen.

  6. Még ha minden tápanyagot meg is szerezhetnénk étrendünkből, valószínűtlen, hogy mindig ideális étrendet követünk.


Nem 
csak azért, mert étkezésünk során nem tudunk elegendő tápanyagot nyerni az optimális egészség elősegítésére, sokan közülünk nem eszünk elegendő minőségű ételt ahhoz, hogy megfeleljenek a minimális referencia napi bevitel (RDI) vagy a napi érték (DV) mikrotápanyag-követelményeknek a hiányosságokkal kapcsolatos problémák, betegségek megelőzése érdekében.


A neves táplálkozási tudós, Bruce Ames, a Berkeley-i Kaliforniai Egyetem biokémiai és molekuláris biológiai professzora kutatásában hipotézist állít fel, amely szerint a mikrotápanyag-hiány végül ronthatja az egész emberi sejt egészségét. Ames professzor
írásának egy része a következőképpen szól:


„A nem megfelelő étrend
követése miatt nem elegendő a vitamin- és ásványi anyag bevitel, mely széles körben elterjedt. Ezt valószínűleg az energiagazdag, mikrotápanyag-mentes, finomított ételek túlzott fogyasztása okozza. A nem megfelelő tápanyag bevitel krónikus anyagcsere zavart idézhet elő, ideértve a mitokondriális bomlást is. Sok mikrotápanyag hiányosságai DNS-károsodást okoznak, például kromoszómamegszakadást tenyésztett emberi sejtekben. Ezen hiányosságok némelyike ​​a mitokondriumok bomlását idézheti elő oxidánsok szivárgásával és a sejtek öregedése következik be, és olyan betegségekkel jár, mint például a rák. ”*


Tehát amikor valaki azt mondja, hogy az egészséges táplálkozásból megkaphatja az összes szükséges tápanyagot, tartsa szem előtt Dr. Ames józanító szavait.


Ami a multivitamin / ásványianyag-kiegészítő nem szedésének második okát illeti - unalmasak, és nem
leszek gyorsabb tőle...gondoljunk ebbe bele egy picit jobban... Ha nem fedezed tápanyagigényed - a sportolóknak ez különösen fontos lenne - növeled az esélyét a sportteljesítményed romlásának és az általános egészséged is veszélybe kerül.Ez ahhoz fog vezetni, hogy nem kapod meg a várt eredményt az edzés során elvégzett összes kemény munkádból, mert szervezetednek nincs tápanyagtámogatása, amelyre szükséged van még a regenerálódáshoz is. Az immunrendszered is sérülhet, amelyet mindenképpen el kell kerülni, mivel a betegség miatt akár el is mulaszthatsz értékes edzéseket.


Éppen ezért,
és az ezt boncolgató tapasztalataimra hivatkozva tarthatatlanul azt javaslom, hogy indítsd el táplálékkiegészítő programod a Premium Insurance Caps segítségével. A lehető legegészségesebb étrend fogyasztása mellett a Premium Insurance Caps napi használata biztosítja, hogy ideális mennyiségű vitamint, ásványi anyagot és kulcsfontosságú kiegészítő tápanyagot kapj - nem minimális és jelentéktelen napi érték vagy referencia napi beviteli mennyiség, hanem optimális napi bevitel. Ezek olyan mennyiségek, amelyek észrevehetően pozitív hatással lesznek az egészséged megóvása érdekében. Ez az erős tápanyagalap az elsődleges kulcsa annak, hogy a test képes legyen megfelelni a megnövekedett edzési mennyiség és terhelés kihívásának, és ez jobb sportteljesítményt  eredményez, ésaz általános egészséged fenntartását is elősegíti.


Prémium
Insurance Caps. Kezdd ezzel! Örülni fogsz, hogy megtetted. Garantáljuk.


* Ames B. Az alacsony mikrotápanyag-bevitel felgyorsíthatja az öregedés degeneratív betegségeit azáltal, hogy a szűkös mikrotápanyagokat triatúrával osztja el. Az Egyesült Államok Nemzeti Tudományos Akadémia folyóiratai. 2006. november 21 .; 103 (47): 17589-94.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés