Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Kezdd minden edzésedet a Fully Charged-al!

Kezdd minden edzésedet a Fully Charged-al!

Amikor ránézünk egy átlagos edzés előtti étrendkiegészítő összetevőinek listájára, akkor azonnal nyilvánvaló válik számunkra, hogy a legtöbb ilyen termék andbdquo;teljesítménynövelő hatásaandrdquo; már akkor jelentkezik, mielőtt elkezdenénk az edzést. Az eredmény: gyors szívverés, idegesség, émelygés és szorongás andndash; ezek közül pedig egyik sem fog segíteni abban, hogy jobban teljesíts az edzés alatt.

Ahhoz azonban, hogy valóban felkészítsd a testedet az edzésre, nincs szükséged túlzott mennyiségű koffeinre és stimulánsokra. Hogy miért? Mivel mindössze annyit tesznek, hogy andbdquo;hamisandrdquo; energiát és motivációt biztosítanak, mindemellett használatuk nem kívánt mellékhatásokkal is járhat. Inkább egy olyan termékre tedd le a voksodat, amely egészséges, megfelelő tápanyagokat tartalmaz és együttműködik a testeddel annak érdekében, hogy jobban teljesíts az edzések során andndash; ez pedig természetes módon fog segíteni abban, hogy a maximumot hozd ki magadból az edzések során.

És itt jön képbe a Fully Charged. Egyedülálló formulájának köszönhetően sokkal többre képes, mint egy andbdquo;gyors feltöltésreandrdquo;. A Fully Charged segít neked abban, hogy a legtöbbet hozd ki minden edzésből, valamint segít növelni az edzés mennyiségét és intenzitását. Ezek az eredmények ugyanis azok, amelyek által tartósan fejlődhetsz!

Ahelyett, hogy bőséges mennyiségű koffeint vagy más, központi idegrendszer stimulánsokat vennél magadhoz (ami amúgy a legtöbb edzés előtti étrendkiegészítőről elmondható), válaszd inkább a Fully Charged-ot, amely tényleg biztosítja számodra a hatékony teljesítménynövelő-előnyöket. Ezek közé tartoznak a következők:

  • Növeli a nitrogén-monoxid szintet
  • Enyhíti az izomfájdalmakat
  • Növeli a zsírhasznosítást
  • A savtartalom pufferelése
  • Serkenti az ATP működését
  • Fokozza a mentális éberséget

A 2018-as szezon már itt van az orrunk előtt. Ha készen állsz arra, hogy minden egyes edzésedből a maximumot hozd ki és ezáltal az eddigi legjobb versenyévedet teljesítsd, akkor szükséged van arra, hogy a Fully Charged ott figyeljen a polcodon és beépítsd az életedbe. Körülbelül már egy másfél év telt el azóta, amióta kidobtuk a piacra a Fully Charged-ot, azonban pillanatok alatt a sportolók kedvence lett andndash; arról nem is beszélve, hogy az egyik legkelendőbb Hammer Nutrition termékké avanzsált!

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a Fully Charged andndash; csakúgy, mint minden egyes Hammer Nutrition termék andndash; pontosan azt teszi, amit ígér. Nincs kétség afelől, hogy azok a sportolók, akik a Fully Charged-ot használják keményebben és hatékonyabban edzenek, valamint tartós és jelentős javulást tapasztalhatnak az állóképességükben. Itt az idő arra, hogy te is elkezd használni a Fully Charged-ot annak érdekében, hogy jobban teljesíts az edzéseken és a versenyeken egyaránt!

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés