Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Kutyánk napi étrendkiegészítője

Kutyánk napi étrendkiegészítője

Steve Born írása 

Mert a “Legjobb barátunk” a legjobbat érdemli!

Körülbelül egy hónappal ezelőtt mutattuk be legújabb termékünket, és a Hammer Nutrition történetében először fordult elő az, hogy nem Neked szóló üzemanyagról, vagy táplálékkiegészítőről van szó.

Ez a legújabb termék a kutyádnak szól! És bár csemegének nevezzük, a tény az, hogy a Doggie Daily Essentials ennél lényegesen több. Olyan kulcsfontosságú összetevőkkel van ellátva - amelyek többnyire nem találhatók meg más kutyaeledelben vagy csemegében - amelyek támogatják kutyád általános egészségi állapotát és jólétét.

Ahogyan minden emberi fogyasztásra tervezett étrend-kiegészítőnkkel és üzemanyaggal tesszük, hónapokat töltöttünk a Doggie Daily Essentials fejlesztésével is.A Hammer Nutrition-nál sokan kutyatulajdonosok vagyunk, és akárcsak te, mi is nagyon szeretjük a "legjobb barátainkat".

Ennek eredményeként nem akartunk kompromisszumot kötni azzal kapcsolatban, hogy nem teszünk a Doggie Daily Essentials-ba minden olyan anyagot ami fontos.

Az egyedülálló és átfogó formula, ami   „nagyszerű a kutyádnak” a következő tápanyagokat tartalmazza.  

Izületek, bőr- / szőrzet egészsége

Minden termék elfogyasztása során kutyád a következő „szupersztár” tápanyagokat fogja kapni, amelyek támogatják az ízületeket, enyhítik a fájdalmat, és segítenek fenntartani az egészséges bőrt és szőrzetet:
 

 • Glükózamin (125 mg)
 • MSM (125 mg)
 • Boswellia Serrata (100 mg)
 • Kurkuma (25 mg)
 • Denaturálatlan 2. típusú kollagén (1,25 mg) 

Plusz Energia

Bár úgy tűnik, hogy kutyádnak végtelen mennyiségű energiája van, az a helyzet, hogy  - különösen idősebb korukban - megfelelő tápanyagokra van szükségük ahhoz, hogy fenntartsák a fiatalos energiájukat.

Ezért tartalmazza a Doggie Daily Essentials a következőket:

 •  Acetil-L-karnitin (125 mg)
 •  Trimetilglicin (45 mg)
 •  CoQ10 (10 mg) 

Regeneráló / Immunrendszer támogatás

Sokan azt gondolhatnánk, hogy a kutyáknak nincs szükségük regenerálódni egy hosszú napos túrázás, futás, úszás és játék után.

De ugyanúgy hasznukra válik, mint nekünk embereknek az antioxidánsok és egyéb tápanyagok fogyasztása, amelyek maximalizálhatják a regenerálódásukat és támogathatják az immunrendszerükmegfelelő működését.  Ezért minden egyes Doggie Daily Essentials csemegébe belevettük a következőket:
 

 • Aszkorbil-palmitát (12,5 mg)
 • Alfa-liponsav (5 mg)
 • Kenderolaj kivonat (5 mg) - Megjegyzés: Ez kiemelkedően fontos az emésztőrendszer működésének, vitalitásának és a kutya hangulatának fokozásában is!

Mindezeket az összetevőket a Doggie Daily Essentials-be csomagolják, marhahús májból származó természetes marhahús ízzel (Nem mesterséges ízesítők). Hihetetlenül jól működnek és remek az ízük! Éppen ezért, rövid idő elteltével is, a Doggie Daily Essentials már most is 5 csillagos értékeléseket kap!

Figyelemre méltó javulások a kutyám ACL sérülésénél

 "Miután 8 éves bulldogom elszakította koponya keresztszalagját, olyan természetes termékeket kerestem, amelyek segítenek kezelni a fájdalmait és növelik a mobilitását. Amióta elkezdtem adni neki a Doggie Daily Essentials-t, figyelemre méltó javulást tapasztaltam nála, és az energiaszintje is megnőtt. Hosszú séták után észrevehető, hogy kevésbé sántikál, az életereje pedig egyenletesebb a nap folyamán. Az erőteljes tápanyagok kombinációja egyetlen csemegébe egyesítve sokkal könnyebbé teszi számomra az életet, és kényelmesebbé teszi legjobb barátom életminőségét."

Kutyáim imádják az új Doggie Daily Essentials terméket

"Az elmúlt hetekben a Doggie Daily Essentials-t használtam, és kutyáim mindig alig várják vitaminjaikat. A hiper német juhászom egy kicsit jobban kezelhető a hozzáadott CBD miatt. Ez a termék elengedhetetlenül szükséges lesz a kutyáim számára."

Biztosítási kötvény a kutyáim számára

"Magas energiájú vadászkutyáim vannak, és bár nincsenek izületi problémáik, szeretném támogatni az általános egészségi állapotukat. Tudom, hogy ha Hammer termékről van szó, ez a lehető legjobb termék, ezért megelőzés céljából adom kedvenceimmek."

Végül írok arról, hogy mi nincs a Doggie Daily Essentials-ben, hiszen ez ugyanolyan fontos, mint ami benne van.  Sok más kutyás csemegével ellentétben a Doggie Daily Essentials nem tartalmazza az alábbiak egyikét sem:

 •  nincs növényi cellulóz (AKA faforgács) benne
 •  nem tartalmaz mesterséges összetevőket vagy tartósítószereket
 •  nincs benne kukorica vagy búza

Garantáljuk, hogy kutyád imádni fogja a Doggie Daily Essentials terméket,  és az általa nyújtott előnyöket! Ezt a kiemelkedő terméket 60 darabos és 6 darabos kiszerelésben kínáljuk, ha ki szeretnéd próbálni őket. Örömünkre szolgál, ha a "legjobb barátod" jól érzi magát a bőrében.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés