Powered by Smartsupp
Ugrás a tartalomra

+36 70 426 8841 | support@hammer-nutrition.hu

Hammer Blog

Maradj kiegyensúlyozott, maradj hidratált, ne térj le az útról

Maradj kiegyensúlyozott, maradj hidratált, ne térj le az útról

Az egészséges nassolnivalók segítenek abban, hogy az ünnepek alatt ne halmozz fel plusz kilókat


Közelednek az ünnepek. Te már készen állsz?


Nem, most nem arra gondolunk, hogy megvetted-e már az ajándékokat, vagy kitaláltad-e már az ünnepi menüt andndash; tudjuk, hogy ehhez még túl korán van. Az ünnepek viszont sokszor még a legnagyobb fitness-fanok jó szokásait is felülírják. Ez azért nem olyan rossz, hiszen nem vagyunk szentek, nem tudunk mindig ellenállni a csábításnak, és teljesen rendben van az, hogy elengeded magad egy kicsit. A probléma ott kezdődik, ha a habzsolás a már kialakított, jó, egészséges szokásainkat felülírja és a felszedett kilók már nem csak a teljesítményükre, hanem az egészségünkre is káros hatással vannak.

Több kutatás is megerősítette azt, amit eddigi is sejtettünk: a súlygyarapodás legjelentősebb része ebben az időszakban zajlik le. Egy átlagos felnőtt 1,5-4,5 kilót is magára szedhet ilyenkor, és a legtöbben ezektől a plusz kilóktól soha nem szabadulnak meg. Ebből adódóan sokan évről-évre egyre több plusz kilóval rendelkeznek, ez pedig komoly, egészségügyi problémákhoz vezet.

A súlygyarapodás megelőzése azzal kezdődik, hogy megfelelő mennyiségű vizet iszol. Ha dehidratált vagy, akkor a szervezeted úgy érezheti, hogy éhes vagy, ezáltal pedig a szükségesnél több kalóriát vihetsz be a szervezetedbe. Az igazság az, hogy a hőmérséklet csökkenésével sokan megfeledkeznek a folyadékfogyasztás fontosságáról. Ha a hidegvíz vagy a hidegebb üdítők nincsenek ínyedre, akkor meleg, kalóriamentes teával gondoskodj a megfelelő folyadékbevitelről.

Azonban, ha annak ellenére tapasztalsz éhségérzetet, hogy elfogyasztottad a megfelelő folyadékmennyiséget, nos, akkor az éhségérzeted andbdquo;jogosandrdquo;. Szóval nyugodtan egyél, csak légy bölcs és fontold meg, hogy milyen étellel táplálod a testedet. Ahogy mindig, ebben az esetben is azt tanácsoljuk, hogy egészséges, teljes értékű ételeket fogyassz. Ebből adódóan, kerüld inkább a becsomagolt snackeket, válassz helyettük inkább friss zöldséget, gyümölcsöt, teljes kiőrlésű gabonákat, sovány húsokat, vagy nyers dióféléket, magvakat. Azonban tudjuk, hogy nagyon nehéz feladat folyamatosan biztosítani otthon a megfelelő frissességű nasit, így ezért (is) alkottuk meg a Hammer Bart.

A Hammer Bar valódi étel, és elkészítésekor természetesen figyelembe vettük azokat az étkezési kritériumokat, amelyeket immár csaknem három évtizede hangoztatunk. Nyersek, éppen azért, hogy megőrizzék azokat a tápanyagokat és az enzimeket, amelyeket a benne található összetevők természetesen tartalmaznak, ráadásul gluténmentes és vegán andndash; mindemellett pedig finom is! Valódi gyümölcsöt, teljes kiőrlésű gabonát, diót és magvakat is tartalmaznak, és nincs bennük finomított cukor. Igen, a felsorolás ismerősnek hangozhat andndash; egy bekezdéssel korábban ugyanis leírtuk az ideális nassolnivaló kritériumait. A Hammer Bart pedig ennek megfelelően alkottuk meg.

Vissza
Előre

Hozzászólás

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

Köszönjük a feliratkozást!

Ez az e-mail cím már regisztrálva van!

Shop the look

Válassz a lehetőségek közül!

Változat szerkesztése
Back In Stock Notification
hozzáadva a kosaradhoz
Általános Szerződési Feltételek
this is just a warning
Bejelentkezés